barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim hala yukselmedi test degerim 281 cikiyor. sabırla bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim de hala yükselmedi delircem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 of bağlantı kesintisi yaşıyorum yine bugün. dün yoktu ne güzel :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 vay be. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 12:49 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim böyle 1024/4gb kotalı şimdi yeni sisteme göre bu ne olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 farinal yine aynı kalacak malesef. limitli paketlerde sadece 9gb limiti olan tarife sınırsız olarak değişti. diğer limitlilerde değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 e hala geçmedi benim..dalga mı geçiyorlar benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ee hala geçmedi nası iş bu?tüm türkiyede bi tek ben kaldım herhalde kozyatağında olup geçen carmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim en sonunda modem ayarlarında 1024 olarak gozuktu..6-7 saat internet tamamen gitti en son sinirlendim modeme 10 defa reset atıp bastan kurdum her bişeyi ve düzeldi..ama gelin görün ki 256kbit ile 288 sonuc alırken speedtestte simdi 1024 öle 230 civarı hız alıyorum ne rezalettir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tam şu anda geçti..ulan ttnet 12den önce geçtiğine şükret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben dün dilekçe verdigim halde hala değişmedi of :/ gothic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eh bizim geçmedi daha ne işse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Geçer yahu 1 gün download yapmayıverin ne olcak :) Acelesi mi var arkadaşlar zaman bol öyle yada böyle geçecek. Olmadı telefon açıp sorgulattırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yeah levent 4 mbit tamami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sabah 9 itibariyle 2048 limitsizim sömürmeye başlıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar