Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A l A Üye alımı

samaella

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaslar;

4 senedir varligini surduren Alaturqua guildi eq1 eq2 den sonra 2 senedir WoW Frostwhisper serverinde A l A adi altinda bulunmaktadir. Guildimiz su an SSC ye odaklanmis olup bu baglamda ciddi düşünen Oyuncuları bünyesine katmak istemektedir. Üye olmaniz icin level sinirimiz 70 olup diger serverlerden gelecek arkadaslara da acigiz.

Üyelerimizde aradığımız özellikler,

Öncelikle Raid adabı ( addon, pot, taktik gibi )
Oynadığı Classı en üst düzeye getirmek için çabalayan ( İtem, ench , talent ve bilgi )
Online zamanı yüksek.

Resto Druid
Resto Shaman
Paladin
Warlock
Holy Priest

Alımı yapılacaktır.

http://forum.alaturqua.org a üye olarak bana ( Samaella ) ya pm atabilirsiniz ( Armory Linkli olsun lütfen ). Ayrıca [email protected] a da mail atabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Alaturqua.
Sosyal ağlarda paylaş

Guildlerde son zamanlarda bir | işaretidir gidiyor.
Nedir bunun mantığı, "aa | işaretini keşfettim, guildime bunu koyayım" mıdır nedir?

Misal atıyorum "|||MetallicA|||" gibi guildler görüyorum.

güüldinizle alakası yok da, sorayım dedim arada...

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:36 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Br zamanların MMO'larında (UO gibi) kısaltmanın 3 harfle sınırlı olmasını hatırlatması açısından bence güzel de bir nostaljik tad katmakta olsa da, benim bildiğim bu server'da Alaturqua'yı kullanmak istememelerinden kaynaklanıyor.

Ve hoş, abidik gubidik guild isimleri gördükçe son çıkan MMO'larda işin role play etiğine nasıl uymadığını ve zamanında büyüğümüz Richard Garriot'un UO'da sadece Clan Moor'a ve Syndicate (LLTS) lere istisna tanımasının ne kadar doğru olduğunu anlıyorum.

Neyse konuyu saptırmayayım.

Herkese iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

1 Ay kadar once AlA ya girdim (tehya- paladin) fakat 2 aylik bir ara vermisdim oyuna dolayısı ile hicbir heroic keyine sahip olmamakla beraber dogru duzgun itemda yokdu. Ve artik nefret ettigim charima son bir sans vereyim dedim, ama nafile AlA ya girmis olmama ragmen ( uzun suredir girmek istedgim bir guilddi ve sagolsunlar benide aldilar guilde )bayik bir class ile devam edemedim ve dogal olarak herhang bir faydam olamayacagi icin guillden cikdim.

Simdi neye yanayim :) bir daha oynamak istemedigim bir chari 70 yapdigimami yoksa AlA ya girip ayrilmak zorunda kaldigimami.

Haha hatta karazhana gidiyorlar, bende girdim raide fakat o da ne ! meger bir dizi gorev yapmak gerekiyormus karazhana girmek icin :) dogal olarak yedek kulubesine geri dondum :) o kadar kopmusum oyundan.

Keske adam gibi bir class acsaymisim zamaninda.
Sosyal ağlarda paylaş

classın ne cok merak ettim. bayık değildir sen nasıl oynayacagını bilmiyosundur belki de. çünkü ben daha kimseden hiçbir class için bayık dediğini duymadım.

bence karakterinin üzerinde biraz yogunlaş, oyuna fazla zaman ayırmaya bak, yazın mesela su sıralar musaitsen millet tatilinden donene kadar gerekli rep, item ve attune leri elde edersin. zaten oyunun zevki gearını adam ettiğinde cıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda yazmisdim paladin. Simdi endgamede holy olmak zorundayiz (istisnalari vardir tabi ama imbaaa gear ile). Ama ben healer olmak istemiyorum, sorun bu :). Hybrid bir class acmanin bedeli bu. Paladinede healing item toplamak icin o kadar kasmak bana cok sacma geliyor basdan priest acardim healer olacaksam.

Herseyi gecdim beni muthis sıkıyor artik paladin. Acacakdim pure bir sinif ( Mage, rogue, v.s) mis gibi olacakdim. Serverin en iyi guildime giriyorum ama sonuc sifir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...