Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa '07

knoxville

Öne çıkan mesajlar

Lafını bil adam ol? Ahah çarşı delikanlısısın sen herhalde..

Adam olması gereken biri varsa o da sensin yok ağlamaymış bilmemneymiş.. Yorum yapacaksan adam gibi yorum yap insanları sinirlendirecek postlar atma buraya.. Bence penaltı sence değil, o zaman fikrini adam gibi belirt..
Sosyal ağlarda paylaş

Slat düzgün önce kendin düzgün yorum yap sonra başkalarını uyar.

Kezman zaman yemek yattı yere,böyle durumda olması gereken de bu ama İbrahim'in yaptığı tamamen farklı bir şey.İşin asıl tarafı İbrahim takımın en sakin oyuncularındandır,çıldırdığı zaman tam çıldırır.Bu kadar büyütmesinde mutlaka bir olay vardır diye düşünüyorum,yakında ortaya çıkar.

Maç bitti sayılır.Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Gayet güzel ve tempolu bir maçtı,hak eden kazandı.

Maç sonunda iki takım hakkındaki tek görüşümde ligde böyle oynamaya devam ederlerse bu sene de geçen sene gibi geçer.Çok hata yaptı iki takımda,çok pozizyon harcadı.GS'nin hali zaten belli hazırlık maçlarından eğer onlar ligde patlayamazsa geçen seneye döner yine lig,aslında öyle olması daha iyi Anadolu takımları yükselir :)

Neyse tebrikler tekrar.

edit:Ben yazarken maç devam ediyordu :) Öyle dikkate alıp okuyun hehe

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:59 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...