Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

britney klonu

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

said:
Wulfgar, 12 October 2003 19:39 tarihinde demiş ki:
said:
GICIK2, 12 October 2003 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Wulfgar, 12 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
Ya bizim okuldada var bitane böle
Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen

Zuahahah baba sen olayı çakmadın galiba :D Sizin Erkekler bi erkeklemi çıkmak istiyo :D[hline]Come On! It's On!

Ya tamam işte bende onu diyom bizdede eleman kaş göz yapıp britneye benzio. Burdaki harbi brtiney gibi olmuş ama bizdeki adam o kadar ciddi yapmıyo böle eminemin britney si gibi oluo
erkek olduğu belli oluo yani ama giydiği etek makyaj aynı...Tabi oda bunu hergün yapmıyo geyiğine yapıo. Millet çıkmak istiyo dediysem ciddi anlamda bir kıza ediyolar gibi demedim...

Valla anlatabildiysem helal olsun bana...[hline]Avatar the Fallen

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 12 October 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]

hakkaten oha okulda cross dresser mı var yani bızım okulda oyle bişey olsa cinayet felan cıkar heralde hangı okulda okuyorsun merak ettım valla :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 12 October 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
grudge olayından sonra burda da görüyoruz aynı şeyi..

ne alakası var? bikere ben peruk takmadım. ikincisi efemine bi görünüşüm olduğunu hiç sanmıyorum.

teessüf :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

birinci resimlerle ikincileri bana farklıymış gibi geldi ama mümkündür, sonuçta makyaj ve bilumum yüz hedeleri ile cadıların top model görünümüne bürünebildiği bugün bilinmeyen birşey değil..

ne bileyim mesela arcane'i de deniz akkaya'ya dönüştürebilirler yeterince uğraşırlarsa... :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...