Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yaylalar modunda bir şarkı vardı (başka benzetme yapamadım , kusura bakmayın) eskiden ID3 tagı olmadığı için kim söylüyor bilmiyordum.Sadece aynı grubun "Surfin USA" adlı başka bir şarkısı da olduğunu biliyorum.Format olayından sonra kaybettim ama yıllar sonra Hayat Bilgisi dizisinin ilk sezonunun finalinde duydum , bilen varmı bu şarkıyı? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:20 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 The Beach Boys grup eğer Surfin' USA diyarsan. Blind Guardian coverı vardır Forgotten Tales'de, çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aradığım o şarkı "Surfin USA" değil ama onu yapanların diğer şarkısı.Bugun LimeWire'de Beach Boys araması yapalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 status quo - you're in the army :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 in the navy var bide, ona bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Chuck Berry'nin asker havası tadında şarkısı varmı? Htaırladım da bendeki Surfin USA şarkısının falan olduğu klasörde Chuck Berry falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 onların asker havasında mı yoksa bizim asker havasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Full Metal Jacket ın Soundtrack ine bakacaksın one two three four united states marine force felan diye gideni diyosun muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=jVtixuOSbTU şundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Onların asker havasında diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tamam abi buda bizim asker havamızda deil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ingilizce degil ama Erika, hastasıyım bi bak istersen Deutsche Märsche-Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein - Erika [spo]ed2k://|file|Deutsche%20M%C3%A4rsche%20-%20Auf%20der%20Heide%20bl%C3%BCht%20ein%20kleines%20Bl%C3%BCmelein%20-%20Erika.mp3|2169593|162144962750BBFAD5D81536592DB3C6|h=I6TM6ZOX2G7J6LZRAFUEJDOSOXEE5SPM|/[/spo] [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 07:11 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @Patateskabak İşte tam bunun benzeri ama şarkıdaki sözlerden sadece "Remind the good times" 'i çıkartabilmiştim.BSadece bir bayan vokali var nakarat arası kısımlarda çıkıyor , kalan kısımlar asker koşusunda söylenmiş gibi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Benim futbol katliamı videolarının birinde buldum tesadüfen : şarkının adı : chumbawamba - i get knocked down Yararlı olması dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Askeri parçaların klasik yorumlarını Pearl Harbor ost'de bulabilirsin bir dönem çok dinledim ve gayet iyi :) [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Akuma_Blade 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:32 tarihinde demis ki: şarkının adı : chumbawamba - i get knocked down Yararlı olması dileğiyle... Chumbawumba - Tub Thumping doğrusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Tubthumping nasil asker sarkisi gibi geldi ;) huzunlu bir neoromantik sarki aslinda ;) isyankar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 impaled nazarene - total war olmasın? do you want total war YES WE WANT TOTAL WAR do you want fucking war YES WE WANT FUCKING WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar