Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Beyler 4. sınıftayım bu sene sonunda staj'ımı bırakarak öğrenci gözüküp work and travel ile 1 yıllığına amerikaya gitmek istiyorum nasıl yaparız bi help pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 1 yıllığına olmaz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sanırım maksimum 5 aylık vize alıyosun. ben de emin olamadım şimdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 peki başka nasıl yaparız, orda bi yandanda çalışmak istiyorum malum orda hayat pahalı burdan biraz tuzlu olur karşılamak... amacım 1 yıl fln amerikada yaşamak, dil pratiği için malum konuşma 0 burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Tanıdık bulacaksın. O seni davet edecek. Sonra kaçak durumuna düşecen 1 sene. Kalabildiğin kadar sepetlenecen. O arada illegal çalışacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Sürünücen yani kısaca prawler'a kalırsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 work and travel bildiğim kadarı ile bi kaç aylık vize veriyor.Vizen bittikten sonra kaçak olarak kalabilirsin tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 J1 vizesi veriyorlar 5ay çalışma olanagın oluyor ve 1 ayda dolaşma dediğin gibi 1sene kalayım olayı yok ve 4. sınıf oldugun için vize alamama olanagın yüksek.Vize bittikten sonra calısma olayına girersek yalan olursun çalışmak için sosyal güvenlik numaranı vermen gerekiyor eger vizen bitersede bu senin bilgilerinde gözüküyor çalışırsın çalışırsın meksikalı kardeşlerin gibi parada alamazsın ay sonu [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 09:38 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şöyle birşey var. Eğer dil çalışmak istersen dil okullarına başvur. Onlar gerekli vizeyi çıkartıyorlar diye biliyorum. Yurtdışı Eğitim vb. dergilerde Work and Travel ve dil okulları ile ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Benim bir arkadaşım gitti Los Angelas'da şu an sanırım 3 ay çalışıcak.Ama bi şirkete başvurmuştu başlangıçtada 3000 ytl gibi bi para bıraktı sanırım.Çok ince ayrıntılarını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Prawler' ın dediğini yapıp sınır dışı edilirsen. Vize isteyen ülkelerin hemen hemen hiçbirisine gidemeyeceğini aklında bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Peki orda iş bulup(düzgün iş) vizemi uzatma yada çalışma izni çıkartmam mümkünmü? sonuçta bilgisayar müh.'yim iyi kötü bi iş bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1 yıl work and travel mi olur be. Davetiyesiz sürerler seni ordan diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 4. sınıflara vermiyorlar vize artık. Son yıllarda çok fazla öyle gidip kalan olduğu için artık aşırı sıkı bir sistem var vize görüşmelerinde. Hatta work and travel için başvuru yapanlara şöyle bir soru bile yöneltilmiş : "Hayatının aşkını orda buldun ve seninle evlenmek istiyor. Ne cevap verirsin?". Evet dersen ggthnxby. Yani her türlü orda çalıştıktan sonra döneceğine ikna ediceksin adamları. Ha senin istediğin bambaşka bir durum. Bir şirkete iş başvurusu yap onlar davet edince vizen falan halloluyo ama okulu bitirmeden yapıcağına bitirip yap adam gibi mesleğinle uğraşırsın orda. Work and travel vizesi 4 aylık oluyo ve 3. sınıflara bile zor veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 iyide orda çalışmak için sağlam ingilizce lazım zaten benim amacım 1 yıllık ingilizce pratiği... Konuşmam çok zayıf, 1 yıl fln pratik yapmak amacım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 o zaman yaklaşık 13-14 bin papel bayılıp 9 aylık dil kurslarına gdiceksn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 işte o miktarda çok gibi duruyor :( 4-5 bin'e fit'im ama 10 bin üstünü kendim karşılayamam... yokmu bi orta yok hem çalışıp hemde orda yaşamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 karıştırıyo olabilirim ama dil okullarına verdikleri vize de de çalışma izni yok diye hatırlıyorum sanki. ortalaman ne durumda joker? belki erasmus filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yok valla geçmek için 2 ortalama lazım dediler bende 2 getirdim ^^ kassam bursta alırdımda gerek görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aa evet doğru, 4.sınıf öğrencilerine vermiyorlar dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu arada 2000 dolarlık dil programlarını 5000-6000 dolara kakalıyormuş birçok yurtdışı eğitim danışmanlığı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar