karakedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 paticik üyeleri ile TABU oynamak bonepart: Afrika'da bir zenci. arcane: Nelson Mandela bonepart: tamam doğru. grup: - OHA! böle bişi, hiç tavsiye etmiyoruz.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yaa biz tavlada oynamıştık değil mi?[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 e yani hafiften :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ewt, karakedi 5 - babacum 0 (babacum koltuk altı yapar) karakedi 5 - arcane 0 (arcane koltuk altı yapar) son bi oyun daha oynadım sanırım, ama onu pek hatırlayamıyorum niyese :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 videoya çekseydiniz bari, alıştık artık herşeyi kanlı canlı görmeye.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ya masada 2 mars 2 oyun gördüm sanki...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yok öyle bişi, şehir efsaneleri onlar, hurafe hurafe :) neyse ben kacar banyo sonra cubba yatak :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 olur öle şeyler.. biri yapmış öle bişi, artık hata mı yapmış desem, dersmi vermiş desem... nese uyuyalım detayları yarın resimlerde görürüz. muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 haydi levent sanayii ye *!alttan gazı verir*[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yuh yaaa bide yazıyo. sen mi geçtin.. ulan neseeee YAZMAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 muhah olm biz seni geçtik sora astrayla kapıştık sora .. spular dadandı tacizler falan .. bizde illk soldan kaçtık muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 artık biz susalım resimler konuşsunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tavla da beni yenen olmadi şu ana kadar ve kapişmak isteyenler icq dan ullaşsin ozellikle şu mars eden arkadaşlarimiz :D icq=111637823[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kelime: patlıcan gugukkusu: bi bomba var insanlar haykırıyor "kaçın ... " ? anlayan: patlıcak gugukkusu: tamam "o"* patlıcak, ben ne olucam? anlayan: patlııcan gugukkusu: eyvallah bildin karşı grup: ohhaaaaaaa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Keşkül ?? Chrounos : abiler bişiy kedisi varya masal kahramanı?? grup : küllll ChrounoS : Hah şimdi söleyin şekerli şeylere verilen genel ad ?? grup : tatlıııı ChrounoS : hah şimdi o zaman birleştirelim, süt, tatlı, badem ve sonu külle bitiyooo grup : Keşküll ChrounoS : hah buda komikti.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kedi oyun sonrası tartışmada: abi keşkül de badem var mı ya ? boneum partım arkaya döndük baktık senin araba ufukta bile gözükmüyordu hehe abi arka koltuk için milkshake diye bi tabir kullandınız, yüzde yüz doğruymuş hehe ihale de dün benle dalga geçenler bugün tozumu yuttular, chrounos ile birinciliği rakiplere (kedi,bone) fark atarak paylaştık ferrari nin saatte sanırım 5 km falan giderken ufo gibi ses çıkarması arabayı uzay gemisine benzetmemize yol açtı bone un gaz verip gazlamadığı anda fırlayan herif çok komediydi hehe razor ın arabasında arka kapıyı aramam da baya komikti :) tabu da öperim , title olarak bi tabu logosu da isterim hehe[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bonepart sen hiç konuşma tavla hakkında derim :-P İlk oyun 5-0 , ikinci oyunda biraz açıldın 5-1 :-) Hele ilk oyunda 2 mars bir oyun baya bir hızlı bitti, millet daha ikide filandı. Bu arada kapışıyorsak bu akşam yapalım o işi. Yani 110 beygir 1600 Peugeot var, daha çip filan takdırmadım ama sizin külüstürleri geçeceğim kesin :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bunu bende yapmıştım, hatta geri vitese alıp yine yeni yeniden gecmiştim :P said: RazorJimmy, 13 October 2003 02:52 tarihinde demiş ki: Ben de bir kere toyota corolla ile ferrari geçmiştim.. ama araba park etmişti sanırım..[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Kedii şu bone'u gıdıklasana biraz resimleri artık koysun yaw...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bone bilmem kacıncı uykusundadır şuan, bide (aklı sıra :P ) dün sizi geçti ya, bebekler gibi uyuyordur, mutlu vede mesut bi şekilde ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bugün zaten derslerde bi kırılma havası var.. bende sabah okuldaydım öleden sora ders vardı. baktım insanlar çimlere uzanmış keyif yapıyo. bende geldim evime uzattım patilerimi şahane keyif yapıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 off ben işteyim hiçde calışasımyok bugun zaman dolsunda eve gideyim oradan spora gidip sufer hatunları dikizliyeyim sonrada sporda yaktıgımız kalorileri yeniden almak için bostancıda paticik ahalisi ile kokorec midye falan yiyeyim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P [Bu mesaj karakedi tarafından 13 October 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende sakaryada derse gireyim cıkayım evi ayarlayayım eziyet çekeyim kokoreç midye tava diyo adam ya ulu isa bi güç ver banada kedinin avatarını değiştirip doberman falan koyim oraya :) neyse bu hafta sonuda kalmıcam sakaryada gelcem ist ye midye tava demiştik demi hmms şimdi yapıcaklarım 1. tophane nargile 2.galata köprüsüne gidip bira vs 3. taksime geçip şampiyonda kokoreç midye tava 4. çiçek pasajında gene bira ve hatunlarla kesişme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ey Paticik Ahalisi ; Bu akşam saat 10:30 civarlarında Bostancı'da kokoreç ve türevi sakatatlar tüketilecektir. Herkesi bekleriz...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bugün ben de ektim Üniversite kavramını. Ekilmesi gereken bir gündü heralde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar