SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi ne kadar kastıysam saat yönünün tersine dönüyomuş gibi bile gelmedi bana valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ayağa veya baldırına bakın, saat yönünün tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 işi karıştıran kafaın yanlış yöne yatık olması ve gölge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yok abi döndüremedim saatin tersine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hahahha döndürdüm vücudunun üst kısmını ve gölgesini elimle kapatınca oldu sonra yavaşça açtımmmm veeeee: oleyy sola dönüyorrr ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Nereye düşünürtsem oraya dönüyo gayet rahat bi şekilde.En kolay aşşaıdaki tek ayağın gölgesine bakıp onu ters yönde döner halde görün.O zaman oluyo.Ben baktımmı isteidigm yere dönüyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nasıl bakarsan bakim ters dönüyor yauv. Nasıl saat yönü?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 arkadaşım durun çizerek anlatıcam lol.kafanız iyi heralde edit : üşendim anlatmicam [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:40 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ben anlatayım : [spo] [/spo] böyle olmuyor mu ? o zaman tersine ? edit : konsantre olmuş bir şekilde 3 dakika baktım, arada bir saat yönünde gidiyor gibi döndü onra tersine. hileli. çünkü bacağına baktığımda bir yöne dönüyorsa, tersine döndüğünü sandığım an baktığımda başka yöne dönüyor. sağ aparkat atmakla sol atmak gibi bir şey. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:53 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Gölgeye bakarsanız altta ve her seferinde farklı şekilde döndüğünü hayal ederseniz hem saat yönünde hem de tersinde döndüğünü görebilirsiniz. Hakikaten manyakmış :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 anlatıyorum resimle saat yönünün tersi filan değil kafanız iyi.bekleyin çok süremi almaz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 her iki yöne de . saat yönüne şartlarsam o yönde, kafamı çevirip 5 sn sonra düz bakınca tersi yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 şimdi arkadaşım.yelkovanı kadının ayağının yönü olarak alalım ayağı olarak.saat yönü ney?12 den 3 e 3 ten 6 ya 6 dan 9 a 9 dan tekrar 12.bu kadının gölgesiye kendiside öyle.nasıl tersi göz var nizam var.bunun yok memesiyle koluyla gölgesiyle alakası yok.gölgede ayağıyla aynı yöne bakara gidiyo zaten.her şekilde saat yönü abi bu.saatin tersi demek 12 den 9 a doğru demek bu öylemi şimdi?akıl var mantık var [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Lan bu sağ tarafa dönerken sol tarafa dönmeye başladı. Delirdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 önceki mesajlarda dediğim gibi abi.bi halka var işte dönmüyo dönüyo gibi görüyon filan amerikada stres testi.buda öle bişeydir.yanlış görende bi sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Buldum fotoğraf fake. Gif animator programlarından birisiyle açtım. Zaman zaman saat yönüne dönüyor. Zaman zaman ise saat yönünün tersine dönüyor. Heheyt. Çözdüm lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 valla geçen odun gibi baktım yarım saat yön mön değişmedi bal gibi saat yönü [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:52 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 BEN DELİ DEĞİLİM !!!11!!!!!231233 kıçına ,öne uzattığı bacağına, kafasına, yerdeki ayağına bakınca soluna doğru dönüyor işte ?? ühüh. edit : mayhem benden önce davranmış, bir o tarafa bir bu tarafa dönüyor diyecektim. bariz bir şekilde saat yönü ardından ters falan oluyordu. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bilgisayarın ip adresine göre yönmü değiştiriyo lan yoksa ? =p deli muamelesi yaptıkta ya adamda sola dönüyosa? jgdsafgsadf yok abi 300 ker baktım 1 saatte baktım yarım saatte yön mön değiştirmiyo bende saat yönü bu.kesin psikolojik bi test =p [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 valla şimdi bakayım dedim şimdi de saat yönünde : uyuyayım ben en iyisi ühüh. edit : ardından yine baktım yine ters yönde. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kadın saat yönünde dönüyor da gölgesi bi acayip dönüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tersinde dönüor işte. tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gif i yavaslattım daha iyi anlaşılması için. once yarım tur saatin ters yonunde sonra aynı yarım turu saat yonunde yapıyor. daireyi tamamlamıyor. optik yanılma için direk göz kitlenen üst bölge :P bir onceki karede ondeyken daha sonra hemen arkasına geçiyor. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi ters olduğu yer 1-2 saniye falan d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bildiğin saat yönünün tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar