Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu resmi nasıl bilirdiniz?

Mumu

Öne çıkan mesajlar

ben anlatayım :

[spo] [/spo]

böyle olmuyor mu ? o zaman tersine ?

edit : konsantre olmuş bir şekilde 3 dakika baktım, arada bir saat yönünde gidiyor gibi döndü onra tersine. hileli.

çünkü bacağına baktığımda bir yöne dönüyorsa, tersine döndüğünü sandığım an baktığımda başka yöne dönüyor. sağ aparkat atmakla sol atmak gibi bir şey.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:53 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arkadaşım.yelkovanı kadının ayağının yönü olarak alalım ayağı olarak.saat yönü ney?12 den 3 e 3 ten 6 ya 6 dan 9 a 9 dan tekrar 12.bu kadının gölgesiye kendiside öyle.nasıl tersi göz var nizam var.bunun yok memesiyle koluyla gölgesiyle alakası yok.gölgede ayağıyla aynı yöne bakara gidiyo zaten.her şekilde saat yönü abi bu.saatin tersi demek 12 den 9 a doğru demek bu öylemi şimdi?akıl var mantık var

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

BEN DELİ DEĞİLİM !!!11!!!!!231233

kıçına ,öne uzattığı bacağına, kafasına, yerdeki ayağına bakınca soluna doğru dönüyor işte ?? ühüh.

edit : mayhem benden önce davranmış, bir o tarafa bir bu tarafa dönüyor diyecektim. bariz bir şekilde saat yönü ardından ters falan oluyordu.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın ip adresine göre yönmü değiştiriyo lan yoksa ? =p deli muamelesi yaptıkta ya adamda sola dönüyosa? jgdsafgsadf

yok abi 300 ker baktım 1 saatte baktım yarım saatte yön mön değiştirmiyo bende saat yönü bu.kesin psikolojik bi test =p

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gif i yavaslattım daha iyi anlaşılması için.

once yarım tur saatin ters yonunde sonra aynı yarım turu saat yonunde yapıyor. daireyi tamamlamıyor. optik yanılma için direk göz kitlenen üst bölge :P bir onceki karede ondeyken daha sonra hemen arkasına geçiyor.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...