Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official olarak da açıklandı: Wrath of the Lich King (sitesi bile hazır :P)

kfg

Öne çıkan mesajlar

said:
Ultimanın grafikleri günümüz seviyesine çıkarsalar acaba wow diye birşey kalırmı merak ediyorum.

ultimayı 2d dışında oynayan kaç kişi var ki? yeni grafik paketi çıkıyor ama çok az kişi onu kullanmakta hevesli.

bu kadar iddialısınız da, eğer gerçekten öyle olsa, adamlar çoktan ultima online 2 çıkarmıştı ve third person mmorpg olurdu :)
ancak tutmayacağını biliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmem nasıl okuyorsunuz ama gözünüzle okuyunca orada şu yazıyor.

"Günümüz seviyesine çıkarınca"

Bir iki rötüş, oraya buraya bir iki efekt den bahsetmiyorum. Ok?

Ayrıca hangi oyunda şunu kes bunu kes yok ki demişsiniz.
Sizin oyun anlayışınıza göre değişir bu. Ben Vesperde balık tutup pişirip arkadaşlarla sohbet etmeyi, zindanda yaratık peşinde koşmaktan daha çok seviyorum.

Versin bana wow böyle serbestlik bende oynayayım. Olaya fanatik yaklaşmaya gerek yok. WoW iyi bir oyundur kötüdür de demiyoruz. Ama altarnatifi olmadığı için böyle.
WO ve AOC çıktığında olayların nasıl şekilleneceğini hepimiz göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ayrıca hangi oyunda şunu kes bunu kes yok ki demişsiniz.
Sizin oyun anlayışınıza göre değişir bu. Ben Vesperde balık tutup pişirip arkadaşlarla sohbet etmeyi, zindanda yaratık peşinde koşmaktan daha çok seviyorum.

Versin bana wow böyle serbestlik bende oynayayım.

Flameoffear , wow gayette verdi öyle bir serbestlik , balıkda tutarsın , kamp ateşide yakarsın , yemekte pişirirsin , istersen uo usülü kafanda beyaz yazı çıkara çıkarada muhabbetini edersin.
Tek fark şu , görmüyorsunuz yapmıyorsunuz budur yani . Uodaki kadar serbestlik var yok meselesine girmeyeceğim ama verdiğin örnek tamamen alakasız olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Questleri yaparken kendinizi biraz oyunun içinde hissedip yaparsanız daha iyi anlarsınız serbestliği.Quest veren şundan getir şunu kes diyince hep aynı şey diyorsunuz.Oysa uo da quest diye birşey varmıydı.Kendi questmizi kendimiz yapardık.Sonradan eklendi bu questler tektük.Tamam uo ya laf yok ama.Dilinize güveniyorsaniz girin bi rp serverinda oynayın oyunun farklı yönlerini yaşayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...