Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Ultimanın grafikleri günümüz seviyesine çıkarsalar acaba wow diye birşey kalırmı merak ediyorum. ultimayı 2d dışında oynayan kaç kişi var ki? yeni grafik paketi çıkıyor ama çok az kişi onu kullanmakta hevesli. bu kadar iddialısınız da, eğer gerçekten öyle olsa, adamlar çoktan ultima online 2 çıkarmıştı ve third person mmorpg olurdu :) ancak tutmayacağını biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ultima grafikleri yenilendi ama MMO anlayışı senelerce oyun emülasyonunu oynamak olan, temeli bu olan yurdum oyuncusunun bundan haberi yok. Haliyle WoW'un başarısının veyahut oyunun nasıl birşey olduğundan bile haberi yok. 8 milyon+ insan sizinle aynı fikirde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bilmem nasıl okuyorsunuz ama gözünüzle okuyunca orada şu yazıyor. "Günümüz seviyesine çıkarınca" Bir iki rötüş, oraya buraya bir iki efekt den bahsetmiyorum. Ok? Ayrıca hangi oyunda şunu kes bunu kes yok ki demişsiniz. Sizin oyun anlayışınıza göre değişir bu. Ben Vesperde balık tutup pişirip arkadaşlarla sohbet etmeyi, zindanda yaratık peşinde koşmaktan daha çok seviyorum. Versin bana wow böyle serbestlik bende oynayayım. Olaya fanatik yaklaşmaya gerek yok. WoW iyi bir oyundur kötüdür de demiyoruz. Ama altarnatifi olmadığı için böyle. WO ve AOC çıktığında olayların nasıl şekilleneceğini hepimiz göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yazık sırf Warhammer'ın piyasasını azaltmak için ticari bir çalışma olucak sadece, hızlandırılmış bir şekilde. WH ile aynı tarihe verecekler release date'i fevkalade eminim. raid guildleri daha yeni kendine gelmişken böyle damdan düşer gibi.. cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Ayrıyetten wow un grafiklerinde kötü olan nedir anlamıyorum. Bence gayet güzel. Uo ile kıyaslayınca :) ya uo nedir lol? 10 yıllık oyun nerdeyse işte yalan dolan yamamaya çalışıyorlar motoru.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 e wow'da fishing mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu warhammerla beraber cıkıcak diyenlerin sölediği tutmazsa ne olucak merak ediyrum ( ha warhammer 1 yıl sonra cıkarsa tutar tabiki, ki o zaman tbc ömrünü tamamlamış olucak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ahah uo da klavye kullanılmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 e cüce bilinen bir olay ki o heh, siege weapons, character customization vs bunlar aynı ana kazara denk gelmiyor herhalde yani.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Ayrıca hangi oyunda şunu kes bunu kes yok ki demişsiniz. Sizin oyun anlayışınıza göre değişir bu. Ben Vesperde balık tutup pişirip arkadaşlarla sohbet etmeyi, zindanda yaratık peşinde koşmaktan daha çok seviyorum. Versin bana wow böyle serbestlik bende oynayayım. Flameoffear , wow gayette verdi öyle bir serbestlik , balıkda tutarsın , kamp ateşide yakarsın , yemekte pişirirsin , istersen uo usülü kafanda beyaz yazı çıkara çıkarada muhabbetini edersin. Tek fark şu , görmüyorsunuz yapmıyorsunuz budur yani . Uodaki kadar serbestlik var yok meselesine girmeyeceğim ama verdiğin örnek tamamen alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Questleri yaparken kendinizi biraz oyunun içinde hissedip yaparsanız daha iyi anlarsınız serbestliği.Quest veren şundan getir şunu kes diyince hep aynı şey diyorsunuz.Oysa uo da quest diye birşey varmıydı.Kendi questmizi kendimiz yapardık.Sonradan eklendi bu questler tektük.Tamam uo ya laf yok ama.Dilinize güveniyorsaniz girin bi rp serverinda oynayın oyunun farklı yönlerini yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar