Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 varmı yoksa yanlız mıyım şu koca forumlarda...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ben de oynamadım ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bende bende :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ohhhhhhhh...... :P[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 valla hiç öle bi merakım yok olmadı olmıcak ta ne kadar bilgisyarla ilgili mesleğim bu olsada sevmiorum abi solitaire bile açmam ..bayan olmamla da ilgisi yok..for example ünideyken kızlarla ağ kurmuştuk..onlar paso o zaman counter mıdır nedir onu oynuolardı deli gibii. bi arada menejerlik miydi neydi o vardıı :) sabaha kadar kızlar oynuodu düşünün artıkk..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: _-Sturm-_, 11 October 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Gelin hepinize oynatayım ehuahe :-)[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK, Bazense yaşama isteğini alır elinden.. En iyisi mi, bırak bu işleri.. Boşver ve yaşa bu fani dünyayı. Doyasıya!! Okurken aklima kotu gazino patronu nun unlu yapma vadiyle saaptigi kizlar geldi Dusunsenize *yari kapali gozlerle uykuluymus gibi bakan ve hafifcede terliyen Sturn eliyle yuzunu ovusturur * "Gelin gelin ohhhhh hepinizi oynatacam valla ohhh sen sole otur ver,ohh yemin ederim hepinizi oynatacam oyy cibirim benum,Ne guzelmissin sen....adi neymis senin." Valla sonumuz hayrola.Allahtan benim bir iki oynamisligim var [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 11 October 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 11 October 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: _-Sturm-_, 11 October 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Gelin hepinize oynatayım ehuahe :-) Sakın ha bu adamın size bişi oynatmasına izin vermeyin..(sonuç) peki nerden edindim bu sonucu.. ==> Dm oldu bu adam derste oyun oynuoruz(bende iyi bilmem ilk deneyimlerimden..) dersten baydığımız için oynuoruz tmm çok sıkıldın anladık ama be adam neden bütün kolezyumu benim üzerime salarsın ??[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bu arada söylemek istediğim birşey var. kadınlardan çok iyi oyuncular çıkabiliyor. hatta über oyuncu olan bir iki kişi görmüştüm. nadir oluyor ama erkeklerden kat kat iyi oynuyorlar.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 abi benimde bir kiz arkadasim vardi. Counter da kok sokturuyodu hepimize valla. Zaten ayrilmamizin bir nedenide bana 28 fark atmis olmasiydi klan macinda Tabi ozaman kucuktuk anliyamadik bir oyunun eglenmek icin oldugunu hirsina oynanmiyacagini. Gitti gul gibi hatun BUSEEE BUSEEE BENI DUYABILIYOSAN LUTFEN GERIDON uhuu uhuu busee ... buseee ...... *tabancayi sakana dayar* BUSEYI GEITMRSSENIZ ATARIM KENDIMI SONRA HAVADAYKENDE VURURU(!)M VALLA[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 11 October 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ya ben nededim siz naaptınız konuyu yaaa üff ya yetkili amcaa ya bak şunlara yaaa :P :-)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bende oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Benim kaç senedir niyetim varda hiçbiyerde bulamıyorumki anasını satim magic bile bulamadım[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bladesinger bir frp gurubuyla tanıştırmıştı beni bir aralar. En doğru düzgün oynayanı aralarındaki kızdı (yaşı 21-22 felan) bir de geçen sene üniversitede tanıdığım bir kız vardı, kantır oynamıyordu belki ama GTA 3, Max Payne gibi oyunları okulda en iyi oynayan kişilerdendi.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Antalyada bilen yokki nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bi ara frp olalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Unutulmuş diyarların cıkış sebebi bir kızdır arkadaşlar :) Ed (fr yaratan bu adamdı galiba) kızın dünyadaki en iyi DM oldugu yazmıştı. ama kız ölüyor kanserden Ed e ertesi gün başlıyor dünyayı yazmaya vs. Film gibi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 UO daki craftman olayını saymazsanız ben de FRP oynamıyorum... Zamanında GM blacksmith hesabını geçici olarak vermişti arkadaş. Valorite ve Shadow madenleri chainmail tunic yapıp diğer elemanlara "yakıştı mı? Renk uyumu rüküş mü" diye sorular sormuştum. Yani o zamanlar öyleydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bilgisayardakiler kötü diye kestirip atmamak lazım tabi. bi fallout tadını, bi daggerfall tadını yaşatacak dm (ve oyuncu) nadirdir yani.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 frp olalım ortamlara akalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bende Oynamadım Ama İlgim var Bi Nevi Uocuyuz sonuçta[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 * bir muhabbet kuşu alınır * masaya seloteyple yapıştırılır * üstüne silmarillion , yüzüklerin efendisi üçlemesi, hobbit, unfinished tales player's handbook , monstruous manual , ve kara elf üçlemesi koyulur * 7.5 saat beklenir * kitapları kaldırdığımızda muhabbet kuşunun cesedini bulunacaktır sonuç: frp öldürür ek$i sozluk[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yüzüklerin efendisi ve Hobbiti okumuş olmama, hatta Yüzüklerin Efendisi hakkında ödevler hazırlamış olmama,Tolkien amcayı çok sevmeme, FRPnin yabancısı olmamama, kardeşimden özenip bilgisayarda da kimi FRP oyunları denememe (Icewind Dale II,Neverwinter Nights gibi ama bayik geliyor bu oyunlar da, peeeeeehhhh...) rağmen, FRPden hiç hoşlanmam. FRPcilerin bazılarından da hiç hoşlanmam. Laf arasında, yok 1d6 koyuyormuş, o büyü böyle, bu şöyle diyen adamların beyin yıkama programına alınıp topluma kazandırılmaları gerektiğini savunurum, bu kadar da kaptırılmaz ki! Büyülerden de hiç hoşlanmam. Ya işte böyledir FRP hiç oynamamış ve oynamayacak olmak.[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Mino, 11 October 2003 21:40 tarihinde demiş ki: UO daki craftman olayını saymazsanız ben de FRP oynamıyorum... Zamanında GM blacksmith hesabını geçici olarak vermişti arkadaş. Valorite ve Shadow madenleri chainmail tunic yapıp diğer elemanlara "yakıştı mı? Renk uyumu rüküş mü" diye sorular sormuştum. Yani o zamanlar öyleydim. uo daki roleplay başka frp başka :) Bende oynamadim yanlız değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 valla ben en çok quake3 cü kızlardan korkmuşumdur hayatımda geçen sene quake turnuvasında 6. oldum wcg de hellfire elemişti beni sonra yaklaşık 2 ay sonra bi cafede oynarken birinci adam bana 21 fark atınca tepem attı kim lan bu die gidip baktım 19 yaşında bi kız çıktı tabi benm gözler fal taşı... :D[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bende daha oynamadm nası oynanır merakta ediom ehe bana öğretecek veya beraber oynayabileceğimiz izmitli vatandaş varsa ben hazırım :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar