Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oha mesajim burada cikmis aslinda soyle bir uyari almiştim Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu yüzden mesajınız engellendi. Eğer mesajınız bir spam değilse bunun için özür dileriz. Eğer mesajınızın bloklanması ile ilgili halen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Not: Eğer tarayıcınızda JavaScript özelliğini iptal ettiyseniz ya da tarayıcınız JavaScript desteklemiyor ise sebep bu olabilir. Bazı anti-spam koruması gerekçeleri JavaScript ile alakalıdır.
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Baluu said: oha mesajim burada cikmis aslinda soyle bir uyari almiştim Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu yüzden mesajınız engellendi. Eğer mesajınız bir spam değilse bunun için özür dileriz. Eğer mesajınızın bloklanması ile ilgili halen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Not: Eğer tarayıcınızda JavaScript özelliğini iptal ettiyseniz ya da tarayıcınız JavaScript desteklemiyor ise sebep bu olabilir. Bazı anti-spam koruması gerekçeleri JavaScript ile alakalıdır.benim de böyle oldu
Osso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bu mesaj gönderilemedi. Gönderdiğiniz mesajın aynısı aynı konuda bulunmaktadır. Aynı içerikli çift mesajlara izin yoktur.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 heyt be eski sistemde negzel yapılıodu. 9 ve 10. sayfada kombo atmışım lan zamanında eheh
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu yüzden mesajınız engellendi. Eğer mesajınız bir spam değilse bunun için özür dileriz. Eğer mesajınızın bloklanması ile ilgili halen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Not: Eğer tarayıcınızda JavaScript özelliğini iptal ettiyseniz ya da tarayıcınız JavaScript desteklemiyor ise sebep bu olabilir. Bazı anti-spam koruması gerekçeleri JavaScript ile alakalıdır. dedi O.o
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Aha iki tane oldu. İlk kez. Başardım'!!
Öne çıkan mesajlar