Jadean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 böyle saçma bi baslık kullandığım için özür dilerim.Murat'dan paticik aracılığı ile wow accountu almıştım.yaklaşık 10 gün önce accountum ve mail adresim hacklendi.accountu geri almak için Murat'ın herhangi bi kimliğini blizzarda yollamam lazım bu yüzden ulaşmaya çalısıyorum.ÖM attım cevap vermedı ulaşabilceğim bı numara veren biri olursa sevinirm. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 2 tane açmışın bi de ahaha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 2. Selçuk Parsadan vakası olmasın? dfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 adam satıp hackliyor helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Xaenin nickli Nuri Alço'nun no'sunu bilen biri aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 druenlerin arkadasıyla bende wow acc satışı olayım oldu ben bi sorun yaşamadım hatta adekste görüşmüştük sanırım iyi çocuklar bi terslik vardır tatildedir falan.. ama benim sattıgım cocugun tel numarası hala elimde öm den onunkini atabilirim o bilir druenlerin numarasını sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 soulcube ÖM attım cevap yazmamıssın.druenlere hala ulaşamadım numarayı ÖM ile yollarsan sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hocam arkadasla konustum druenleri pek tanımıyomus o da bi arkadası aracılıgıyla tanısmıs ben burdan acc satarken bi arkadasına druenler sölemiş sanırım o da öyle tanısmıs falan filan. telefon numarası yokmus onda geçen gün görüştüm anca bakabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oo fenaymış fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 mail adres değişimi başlamıştı wow için, kullansaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oyunun kutusu elindeyse serial keyi at derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 account ownerının kimlik bilgisi kesin şart ek oalrak account bilgilerinide istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 account u alınca taksımde bulusmustuk cd key secret question fln ne varsa verdi mail adresini de değiştirdik.ama benım maıl adresı de accountla beraber hacklendıgı ıcın secret question ile alamıyorum kimlik lazım 15 gündür de ulaşamıyorum adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ad soyadan bir turkcell bilinmeyen nuamraları ara istersen ustune kayıt cep no cıkar belkı arkadasın onun dışında geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar