Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Evet. Resmen cola bağımlısıyım. Bırakamıyorum şu zıkkımı. Çokta içmiyorum aslında ama uzun süre içmeyince bünye resmen istiyor. Acayip canım çekiyor. İçincede resmen rahatlıyorum. Ama coca-cola olacak. Diğerleri kesmiyor. Bırakmayı yada en azından azaltmayı başarabilen var mı? İmdaaaaaaaaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben böle bi karar almıştım 3 4 ay filan içmedim. güzel oluyo aslında. bünye rahatlıyo. kararında içersen sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben bıraktım. gayet bırakılıyo. meyve suyuna abanıyosun. sıvı canavarı olup çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben 3 senedir ne kola(ve benzeri içinde kafein barındıran içecekler), ne de kahve çok çok nadiren içiyorum. içtiğim total litre herhalde 2'yi geçmemiştir son üç sene içinde. özetle bırakılabiliyor peki ala. zira bırakmadan önce günde 2lt tüketiyordum en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Öyle günde litre litre içmiyorum. Ortalamamı alsak anca günlük 1 kutu kolaya denk gelir. Sorun bünyenin istemesi. Hissediyorum resmen. Pepsi falanda kesmiyor. Bu coca-colanın içinde hangi zıkkım varsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 babam kalça kemiğini kırdı.. kötü bi şekilde. ameliyat falan sorun. bir de öyle bir yerden kırmış ki dediler düzgün bi şekilde kaynaması 30% ihtimal.. neyse üstüne annemde de kemik erimesi başlangıcı çıktı. o arada hangi doktora gittiysek hep aynı şeyi söylediler. "kola kas ve kemiğe zararlı" neyse bi akrabamız var.. efes pilsen'de oynuyor. barış diye genç bi çocuk. ona da kola yasakmış. misafirliğe gittiğimizde çocuğa bi iki yudum aldı sadece.. sorunca söyledi "abi bize yasak. 3 senedir toplam bi bardak içmemişimdir." ben de bırakıverdim. geçti gitti.. öle arada millet laf ederse içiyorum ucunda azcık.. ama genelde elma suyu, cappy karışık falan götürüyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Hmm elma suyu ve şeftali suyunu severim. Hele pazardan portakal alıp sıkıp içmek gibisi yok. Sonrada üstüne bi kola açay... . Tamam açmıyorum. Açmıyorum. Sakinim. İçmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 abartmamak lazm bu kadar sağlık işini. bu gidişle hepiniz 1000 yaşınıza kadar yaşayacaksınız bi halta yararmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kola alma , eve de aldırma bu kadar basıt bırakma yolu eger bılgısayar basında ıcıyosan gıt surahıyı bılg. basına koy yanına bardagını da al pskopat gıbı su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sağlık çok önemli. Bu dünyadaki en önemli şey bile diyebilirim. Çünkü sağlıklı olmadan bişey olmuyor. Hayatta ve sağlıklıysan bunun değerini bilmek lazım. Dikkat etmek için illa kötü tecrübeler yaşamak gerekmez. İnsan sevdiklerinde görünce anlıyor değerini. Yazları yine az içiyorum. Ama okul zamanı öğrenci evi durumları var. Eve gelen eline kola alıyor. Dayanamayıp içiyorum bende. Bu yaz okullar açılana kadar bıraktım bıraktım. Bırakamadım 2008 temmuza kadar bırakamam. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 napcan bırakıp salıver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yıllardır ağzıma sürmedim. bağımlılık yaptığına inanmak güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yıllardır içiyorum deli gibi. bariz biçimde koka kola özütü bağımlısıyım ben. asidi kaçsa da içerim kolayı falan yani. hiç bi problemim yok kendisiyle ama zaten eskisi kadar çok içemiyorum artık. 14-15 yaşımdayken günde 4-4.5 litre içerdim. hatta bu miktarı bir gece de sabahlarken tüketirdim. artık 3 bardak içsem de tadı kötü geliyor şişiyorum falan içemiyorum. ama hala sıcak havada buz gibi coca-cola içmek hayatımın en büyük zevklerinden birisi. değişmez de. sağlık tabi ki önemli ama unutmayın sakınan göze çöp batar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Belkide psikolojik olarak canım istiyor. Bırakmak istediğim için. Hani öyle dandik bi psikoloji vardır ya. İşte ondan. Canımın kola istemesi sinirimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sen en ıyısı butun paranı harca kola alıcak paran kalmasın. eger arkadasın evıne kolayla gelıyosa alma içeri , bi dahakine kolayla gelmez , ama bi daha da gelmeyebılır tabı =) risk al risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: abartmamak lazm bu kadar sağlık işini. bu gidişle hepiniz 1000 yaşınıza kadar yaşayacaksınız bi halta yararmış gibi. ehahh.. yok maksat 100yaşına kadar yaşamak değil. keza çok sağlıklı, müthiş düzenli bir yaşamda yaşamıyoruz(yaşamıyorum kendi adıma konuşayım) esas olay sağlıklı bi ortayaş ve yaşlılık geçirmek. riskleri aza indirmek.. acısı sınraki yıllara fazla çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Aslında en güzeli bi temiz sopa. Herşeyin çaresidir dayak. Şöyle tekmeli tokatlı bi dayak yesem kendime gelirim gibi. Ben sokağa çıkayımda en iyisi 3-5 kişilik gruplara laf atıp bi dayak yiyip geliyim. Evet yapıyım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ya bak mesela benim babam kanserden vefat etti 3.5 yıl önce. Adam hiçbirşeydende sakınmazdı. Sigara kullanıyordu. Alkolüde arada sırada ortam olunca kullanırdı. Gırtlakta değil ama dilde çıkan kanserden öldü. Sebebi tam doktorlarda söyleyemedi ama muhtemelen sigara. İnsan böyle şeyler görünce hayatında dikkat etmesi gerektiğini düşünüyor. Sağlık böle bişey işte. Neyse konuyu kaydırmayım şimdi. Olay kolayı bırakmak. Tang e mi sardırsam acaba. Buz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Dayak üstüne bi de kola sigara patlat , iyidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben de senin gibi içiyordum, çok değil ama bağımlı gibi böyle. Sonra neden bilmem, bir tiksinti geldi, çat bıraktım. Öneri olarak ta; Kafeinden olabilir bağımlılık, kahveye sarabilirsin, ama SARMA. Ben kahveye sarmış durumdayım seneler sonra ve ağzım burnum bir yerde artık, hoş okul zamanı içiyorum genelde, okul yokken çok az. Ice tea'ye sar ama, ben sardım, bir zararını görmedim =p Elma suyu kraldır, sarılabilir. Sarmasak dersen de derim ki, canın kola istediğinde tutma, ama içmeden önce dolu dolu bir bardak su iç. Her seferinde böyle yaparsan baya bir etki ediyor, bana ediyor en azından. Eve kola aldırmamak ta bir çözüm, üşeniyorsun çünkü. Ben üşeniyordum en azından =P Gerçi benim daha sonraları kolaya sarmamamda önemli bir etmen de komik bir şekilde kola-sigara takılmaktan nefret etmem oldu, kola sigaradan nefret ediyorum, kola da içmiyorum buna bağlı olarak. En önemli handikap kahveyle meretin çok güzel gitmesi ki ona çözüm bulabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 O zaman canım isteyince bolbol su içeyim ben. Üstüne kola içmeye çalışayım. Tıkanır kalırım dimi. Evet evet. Biraz deneyim bunu. Koladan önce icetea de olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Günde 2-3 litre içiyorum pepsi kola farketmez. Kolasız bi yemeği bırak, kahvaltı bile düşünemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben de kahvaltıdan önce içerim , kahvaltıda içerim , sonra hep içerim , bırakmam , lüzum yok . Midem delinsin öyle bırakırım fd . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Günde 2 3 litre içerdim. Bu sıcaklar da 4 lt ye kadar çıktı. Babamın harçlığıma yüklü miktarda zam yapma teklifiyle gazlı içecekleri 5 dakika önce bıraktım. Anneme söyledim bana ekişili turşu yapıcak artık günde 2 3 litre xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kolayı bırak zora başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar