Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet, artık ping 300-400 olsa bile müthiş loss oluyor. heroic sp'de deliriyordum dün. tabi adam 50 latency ile oynuyor, anlatamıyorsun ki derdini. "deli gibi lag var durun bi aggro alayım" diyorsun, adam pyro cast ediyor ben daha dalmadan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çok ciddi anlamda bu hız arttırımlarından sonra pingim rezalet konumuna düştü. lag loss durup dururken 2000 lere cıkarmı ya ping felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sen önüne gelen herkesi 4mbit sınırsız yaparsan, millette görmemiş gibi "yürrü skelm interneti" derse, olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 wow'u bıraktırır bu lag yalnız onu diyim, iyi hoş bi gazla şu an oynuyoruz da inatla, bu lagle sürekli sinir harbi yaşayarak kim niye oynasın ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Evet ben online oyun kariyerime nokta koydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bugün kısa bir süre için düzelir gibi oldu ama sonra tekrar bozuldu ve evet, resmen oynanacak durumda değil oyun artık. almanya sunucularında oynayanlar varsa onlar nasıl olduğunu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bırakın rahatlayın (yalan tabi, yapacak hiçbirşey yok wow oynamıyorsanız.sakın bırakmayın ciddiyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar