Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 işbirlikçi basın ! hala inanmıyorum ben ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 resmiyet? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Modeminde 1024 ü görünce modemi servise götürecek insanlar seziyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 256 kalkacak dendi. 512'de kalkacak denmeediki resmi sitede. Ben tarifelerde 512 fiyatı göremiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Telekom 512 hizmeti vermeyecek, diğer iss lere verdi onu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 YALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 4mbit mi olacam şimdi abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla telekomun fiyatı değiştirmeden internetimi 4 kat hızlandırması rüyamda görsem inanmazdım. hala da inanmaya cesaret edemiyorum. bi yerimizde patlıycak yoksa bu haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Geç de olsa güzel bir gelişme, umarım hızların sabit kaldığı, bağlantının kopmadığı günleri de görürüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kablonet de bişeyler yapsa bari yoksa herkes oraya kaçar doğruysa bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 böle bvişi olucak olsa 3 ay öncesinden reklamları başlatırlardı, sorna 2 ay geciktirir 7 ay sorna yürürlüğe sokarlardı. bu kadar büyük bi kıak yapıp havai fişet atmıyakcalarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kabloda yapacak bişeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Abi tamam, hepsini dötümüzden uydurduk. 256 lar 1024 olunca sizde gider. "Yok abi ben inanmıyorum bu işte kazık var forever 256" dersiniz almazsınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 500kb/sn download hizi 125kb/sn upload hizi FTW diyorum. torrentlere inanir artik herkez. (rakamlar teorik rakamlardir. TTneT altyapisi ile hic bir zaman 4096 kbps hiza ulasamayacagimiz icin buyuk ihtimal max. 470kb/s dl - 110kb/s up goruruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 obaaaa, süper olur bunlar gerçekse ki olabilir yani. 2004'te de çat diye reklam vs yapmadan 128 kalkmıştı çünkü. zaten yeni onaylanan birşey olduğu için aylar önceden reklam yapamazlar ki cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bütün interneti indiricem eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben adsl`den baydim, burada kablodayim, tr`ye donunce de kablo istiyordum. kablo`ya yansir mi bu fiyatlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Kablonun geleceği zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: kaynak orası değil... o site direk çalmış... kaynak: http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=18805 turk.internet lamer sitesi direk çalmış bence sdn'den fdsdfs. 4mbit o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm Buyrunuz. Hala şüphe eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 peki nezaman olcak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm Geçişler otomatik olacakmış :) pek güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Türksat Kablo ' ya attığım maile gelen cevaptır ; [spo]Merhaba; Siz değerli abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek için rekabetçi ve yenilikçi bir tarife hazırlamaktayız. Çok yakında duyurulacaktır. Saygılarımızla TÜRKSAT A.Ş. KTV Direktörlüğü Pazarlama Müdürlüğü Telefon: (312) 473 27 00 Faks: (312) 473 27 02 E-mail: [email protected] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Tüh ya, ben koyucaktım onu sitenin uploadını bekliyodum kaçırdım eğlenceyi. Neyse hayırlı olsun. İnananlara da, inanmayanlara da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hayda tamda 3 gün sonra tatile gidiyorum ben :( oldumu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar