Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yeni upload ettim sıcak sıcak. Süper bir şaka ehah. http://www.youtube.com/watch?v=ugVFBclAlJw Buyrun efenim :) [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 03:54 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Efsane, zamanında baya bi güldürmüştü bu saatede neşelendirdi sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 fenerbahçe muhabbeti mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bunun bi hasktr deyip durduğu yer var harika hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 off yine izledim yine kahkahalarla güldüm. yok böyle bişi yafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sallamasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hayırdır apaçı ne bu şiddet-ÜL celalet girdiğin her konuya hödööö diyon kılmıyız.çok pis dalarım tenhada! [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 15:11 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 BEN KÜFÜR ETMİYORUM AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şu en sondaki küfür kombosu harika ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 O arkadaş öyle, agresif özel bi kişilik. Bu arada mayhem turkrock turkrock diyodun her iki lafından birinde, ben de turkrock.com sanmıştım. *.gen.tr versiyonu pek özenti olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 aha sen söyleyene kadar bende .com zannediyordum şimdi farkına vardım .gen.tr olduğunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: hayırdır apaçı ne bu şiddet-ÜL celalet girdiğin her konuya hödööö diyon kılmıyız.çok pis dalarım tenhada! konservatuarlısın diye saygılı davranıyorum,sınırı bil KIMSIN LAN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Kurmaca bu şaka ya.Cem Ceminayın bütün telefonlarında küfürbaz metin oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yenisi çıkmış (: http://www.youtube.com/watch?v=t6e0jwVeFnI dikkat ağır küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ayak parmaklarım burnundan çıkar hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hala komik değil bu kufurlu telefon konusmalarının modası geçmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi ahah çok iyi ya metin adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Herif çok acayip ya. Muhahaha. :D Rezil ettin dünyaya diyo bir de... :D Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aahsufhauisfhuiashfiuasuf fake yada degil, cok iyi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi cem ceminay da rage'e girmiş rp'si yapıyo ya ahahahahahah ne zamandır dinlememiştim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 TD)Pentagram said: ayak parmaklarım burnundan çıkar hahahaha AHAHAH ÖLÜYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 3.47 - 3.55 arası öldürücü combo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 03 Aug 2007 --> 01 Sep 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 AHAHAHHAAHHhahaha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar