cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oha oha 21 ne. ben 30dan önce evlenmemek üzerine kurdum hayat planımı. gerçi ne olacağı belli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cok basit bi hesapla maximum 40 50 yasına kadar yasayabileceğini düşünürsen.35 gibi evlenmek en mantıklısı , her şeyi denemeden ölmek istemediğim için o da=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Evet aslında bencede 30'dan sonra evlenmek en mantıklısı... Ama aslında bu degisebilirde,ciftlerin aralarındaki uyuma gore... Kisiye gore degisir aslında[spo] celiski[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mutluluklar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mutluluklar yani umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mutluluklar ve tebrikler=) hayalimi gerçekleştirdin hehe ben kaçırdım kızı ühü [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 02:18 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tebrikler hakikatten, bin tane laf söylemişler evleneceğine pişman olmuşsundur artık. Gerçi faklı anadile sahip insanlarla evlenmke iletişim açısından zor olabilir -her ne kadar İSveçlile çok iyi İngilizce bilse de(biz de İsveç'le ilgili araştırmalar, röportajlar yaptık, ne sandınız)- ama iletişim zor olabilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mutluluklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 game over ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 21 mi... aboooo dugununuzun yerini bilmiyim valla basip kurtarmaya calisirim seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 oom herif pazartesi günü elden gidiyo lan! acini paylasiyoruz baboli e yani sevincini mutlulugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sağdıç seçek bi tane patiden. Yollayak. Kaçırmasınlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Arkadaşlar saat 15.00 civarı resmi olarak evlendim :) aksamda dügün var bakalım.Valla herşey yolunda,problem yok suanda :) anlasma açısındanda pek zorluk çekmiyoruz çat put türkçe falan öğrettim arada bi pot kırsada(babam burnunu çektikten sonra sümüklü diye lafı yapıştırdı eheuh) gayet iyi gidiyo.Darısı başınıza artık :) sevgiler.. ps:ankaraya dönünce bikaç resim koyarım muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Oo tebrikler. Hatta OOoooOOoOoOO hehe. Resimleri bekliyoruz. Sen şimdi isveçe yerleşmiycek miydin? Yoksa öylesine bi geri mi dönüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 vay anasını sayın seyirciler :P tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tebrikler=) balayı nereye bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Evet, şimdi de damadın internetten arkadaşlarını piste davet ediyoruz efenim. Pisicik di de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Tebrikler. Millet evlensin çoluğa çocuğa karışsnı hatta, biz hala liseli gençler gibi hatun ğeşinde koşalım.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Büyük gün saatler 20:31 i gösterirken son durum nedir acaba merak ettim açıkçası. Oldu bitti mi yoksa daha başlamadı bile mi? Nikah mı düğün mü? her neyse her şekil Allah mutluluklar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 vatandaşlık için mi evleniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Vatandaşlık için evlenmiyorum. Yazdıklarımı bi okursanız ne için evlenmişim,şöyle ortadan dalmayalım konulara.Dün nikah oldu saat 15.00 gibi yazdığım gibi.Akşamda düğünü hallettik,öyle eğlenceli oldu baya güzeldi herşey.Heralde unutamayacağım şeylerden birisi ortaya gidip ilk dans muhabbeti olcak,hayatımda ilk defa kızardığımı hissettim,çok garipti kaçmak istedim resmen.Extra düğünlere falan gidip çaldığımızda damat girince çok geyik çevirirdik sahnede eheuh aynı duruma düştük iyimi :) neyse düğünden sonra gece de disco falan sabah 7 yi buldu yani eve girmemiz,uzun zamandır bukadar sarhoş olup eğlenmemiştim(normalde pek içki içmediğimden dolayı 2 bardak yetiyo zaten bana) ehuh :) Evli olmak garip bişey,hala flört ediyo gibiyiz sanki sevgili gibi ama evliyiz,bildiğin resmi yani garip.Algılayamıyo insan bisüre daha böyle olur gibime geliyo :) Düğün alanya'da oldu buarada,hala alanyadayız,balayımız burda geçiyo binevi,otele yerleştik dünden zaten.Eylül 8-9a kadar birlikteyiz,sonra o dönecek bende oturum işlemlerine başlayacağım.Sene sonuna doğru yada 2008'in ilk aylarında gitmiş olurum muhtemelen herşey yolunda giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Walla, hayirli olsun, ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Haha adam 5 sayfadan sonra vatandaşlık için mi evleniyorsun demiş. Korax ben de bi kızdan hoşlanıyorum, benden küçük. Ama pek de konuşmaıdm arkadaşlık sitesinde gördüm. Ne yapacam bilemiyorum. Unutmaya mı çalışmalı :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ankaraya dönüş :) 3-4 günlük el öpme ziyaretleri vs. sonra tekrar alanya yolunu tutucaz.Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.Buarada prawler,unutmaya çalışmamalı konuşmalı enazından vakit geçirip kendini geliştirmeli,onları tanımalısın.Zarar gelmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar