Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

Tebrikler hakikatten, bin tane laf söylemişler evleneceğine pişman olmuşsundur artık. Gerçi faklı anadile sahip insanlarla evlenmke iletişim açısından zor olabilir -her ne kadar İSveçlile çok iyi İngilizce bilse de(biz de İsveç'le ilgili araştırmalar, röportajlar yaptık, ne sandınız)- ama iletişim zor olabilir herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar saat 15.00 civarı resmi olarak evlendim :) aksamda dügün var bakalım.Valla herşey yolunda,problem yok suanda :) anlasma açısındanda pek zorluk çekmiyoruz çat put türkçe falan öğrettim arada bi pot kırsada(babam burnunu çektikten sonra sümüklü diye lafı yapıştırdı eheuh) gayet iyi gidiyo.Darısı başınıza artık :) sevgiler..

ps:ankaraya dönünce bikaç resim koyarım muhtemelen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vatandaşlık için evlenmiyorum.
Yazdıklarımı bi okursanız ne için evlenmişim,şöyle ortadan dalmayalım konulara.Dün nikah oldu saat 15.00 gibi yazdığım gibi.Akşamda düğünü hallettik,öyle eğlenceli oldu baya güzeldi herşey.Heralde unutamayacağım şeylerden birisi ortaya gidip ilk dans muhabbeti olcak,hayatımda ilk defa kızardığımı hissettim,çok garipti kaçmak istedim resmen.Extra düğünlere falan gidip çaldığımızda damat girince çok geyik çevirirdik sahnede eheuh aynı duruma düştük iyimi :) neyse düğünden sonra gece de disco falan sabah 7 yi buldu yani eve girmemiz,uzun zamandır bukadar sarhoş olup eğlenmemiştim(normalde pek içki içmediğimden dolayı 2 bardak yetiyo zaten bana) ehuh :) Evli olmak garip bişey,hala flört ediyo gibiyiz sanki sevgili gibi ama evliyiz,bildiğin resmi yani garip.Algılayamıyo insan bisüre daha böyle olur gibime geliyo :) Düğün alanya'da oldu buarada,hala alanyadayız,balayımız burda geçiyo binevi,otele yerleştik dünden zaten.Eylül 8-9a kadar birlikteyiz,sonra o dönecek bende oturum işlemlerine başlayacağım.Sene sonuna doğru yada 2008'in ilk aylarında gitmiş olurum muhtemelen herşey yolunda giderse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaraya dönüş :) 3-4 günlük el öpme ziyaretleri vs. sonra tekrar alanya yolunu tutucaz.Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.Buarada prawler,unutmaya çalışmamalı konuşmalı enazından vakit geçirip kendini geliştirmeli,onları tanımalısın.Zarar gelmez bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...