Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ünlü İtalyan yönetmen Michelangelo Antonioni 3 gün önc öldü. Ünlü filmi Blow Up'ı bir yerden bulup izleyin, ustayı anın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ingmar Bergman 'da 3 oluyor sanırım öleli :( Bayağı üzüldüm ilk duyduğumda,2 hafta önce box setine şu sıralar para vermem diyordum ama sanırım gidip alsam iyi olur.Yoksa hızlıca tükenir ileride bulamayız filmlerini daha kötü olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sinema dergisinin bu ay bir dosyası var. Hala hayatta olan en iyiy 10 yönetmeni seçmişler. Aynı sayfada 3. ve 2. sırayı paylaşıyor Ingmar ve Michalengelo. Ne tufaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 belki de onlar secti diey olmuslerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 4.Kişi öldürdü bence ikisinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 imzana bak dev said: < adam olun > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çok üzüldüm gerçekten sinemayı "sinema" yapan adamlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet çok üzücü. blow up da iyi bir fimdir (yersen). blow up bizim sınavda sorumuzdu ve filmden bir şey anlamadık biz. ikisinin de über filmleri vardır bulup izleyin gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar