Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mumu 59 demek istedin heralde... ttnet bunu hep yapıyor... düşük hızı yüksek hıza göre oransal pahalı yapıyor herkezde mantıken düşünüp yüksek hıza geçmeyi planlıyor... ama ttnet için yüksek düşük bişi farketmiyor... sadece aldıgı para artıyor :) onun için ttnet herzaman insanları yüksek bağlantılara teşvik ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tamam yenisini satmıyacak , bunda garip ne var ? eskisi hala ucuz oluyor ve sabit kalıyor ? tüketici hakları :) dediğiniz gibi 49 ytlye 1 mbit aldığınız gün gelirsiniz çok bilmiş dersiniz. Yada biriniz üşenmez TTneti arayıp tarife değişikliği olucak mı diye sorar alır cevabı :=) superonline arayıpda sorabilir aynı şekilde. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 15:58 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Szasstam onlara bilgi gelmez bu zamanda, ve klasik olarak şuan öyle bişey yokderler... bu konulardan uzak oldugun belli... tarifeler yaklaşık olarak benim verdiğim gibi olacak... tahminimce eylül ayı faturalarında görebileceğiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 256 tarifelerden kalkınca "biz kaldırdık kaldınız internetsiz" deme hakları yok. "Biz kaldırdık, siz de mecburen daha pahalı olan 1mbit veya 512 e geçeceksiniz" demek hakları da yok. E 256dan daha düşük bir model veremeyeceklerine göre, 256 kullanıcıları aynı fiyatla en aşağı 512 ye geçecek demektir. Çok mu zor bu nu anlamak, şaka gibi. Ha ayrıca araman bir şey ifade etmez, ne zaman geçişler olur telefonun ucundaki adam da o zaman bilgi verme hakkına sahiptir. Hakkaten bilmiyorsun. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 16:05 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 messor bir daha mı yazıyım zahmet edip okurmusun ?? tamam yenisini satmıyacak , bunda garip ne var ? eskisi hala ucuz oluyor ve sabit kalıyor ? tüketici hakları :) --------- senin tarifeni değiştirmediği sürece , tarifenin satışını durdurabilir. Ama sana bu tarifeyi bırak diyemez yada daha pahalı bir tarifeye geçmeni talep edemez. Ama seni aynı tarifede aynı fiyattan tutabilir. Sana verdiği eski tarifeyide kaldırdım diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 senin dediğine göre Szasstam 512 bağlantıda 49 ytl olcak 256 da 49 ytl olcak öylemi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Lol, 256 olmayacak diyoruz. Adam bildiğin dalga geçiyor ya hahaha. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 16:15 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yaşasın sonunda kabul edilebilir fiyatlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 insanlar inanmak istemiyor hale bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yalan.laf oyunu yapar ayakta kazıklarlar yine bizi. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=487 şurda bişeyler demeye çalışmışlarda, onlardan hangisi bizim kullandığımız 256 sınırsız, bitanesinde 35 bitanesinde 40 yazıyo eski aylık ücrete, farkında olmadan fazlamı ödüyorum acaba 49 milyonu? yada otomatik ödemede aslında 40 yada 35 ödüyoda benim mi haberim yok? ayrıca yeni ücretlerde yazıyor, yeni ücretlerde 256nın fiyatıda yazıyor, 256 kalktı yazmıyomuydu deminki linkte? tutarsızlık var o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 En büyük haber henüz net olarak onaylanmasa da ise 256/64 tarifesinin tarihin karanlık sahnesine gömüleceği ve tüm 256K abonelerinin 1024K sınırsız tarifeye geçirileceği oldu. Yeni tarifelerde en düşük hız seçeneği 512/128 olarak belirlendi. burda belli işte mevcut 256k ları 1024k yapcaklar yeni üye olacaklar içinde minimum 512 hız koyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eğer dediğin doğruysa sevincimden ağlıcam, yanlışsa uykunda gelip boğazına deodorant sıkıcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @Drall o eski, kampanya, bi ara indirim yaptılar ya, onun fiyatları onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu haberler nerde ben göremiyorum hiçbir şey? Drall ın verdiği link şu an yürürlükte olan kampanya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ya bekleyin 1 hafta kokusu cıkar, neden bu kadar acele ediyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 haha :D millet hayla inanamıyor bi garip oldu yazıları okurken başım döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yok arkadaşım inanmıyo değil.512 derler bişey indirirsin max 20 ile.he bu arada benim net çok ilginçtirki 49 ytl veriyorum 256 sınırsız ancak 45-46 ile indiriyorum bişey indirmeye kalkınca.ve bu 5 aydır var yaklaşık.benim kampanya önce başlamış gibi 49 a 512 kullanırcasına 45-46 ile dosya çekiyodum ki geceleri 50 leri zorladığı oluyodu bazen =P [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lorrotar ip ni ver de şikayet edeyim seni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben biraz şehirdışında oturuyorum, hatlar yoğun olmadıkça ve saat 10dan sonra 1024k ile 90-100 kb ı buluyorum download da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 oth static ip ama her seferinde başı 88.232 li sdfgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 O degilde okumanız varmı? TOPTAN BAGLANTILARDA INDIRIM diyor, eger evinizde 10 dan fazla baglantınız yoksa bu indirimden yararlanacagınıza inanmıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bleda toptan derken hepsini kastediyor. Tüm tarifeleri. 4092 alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Toptan satış iss lere satış. Sen evine 30 tane de hat bağlatsanda toptan alamıyorsun. Merak etmeyin bu ay içinde 256 lar 1024 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: O degilde okumanız varmı? TOPTAN BAGLANTILARDA INDIRIM diyor, eger evinizde 10 dan fazla baglantınız yoksa bu indirimden yararlanacagınıza inanmıorum. said: Bleda toptan derken hepsini kastediyor. Tüm tarifeleri. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar