Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hava sıcak, su yok, ne olacak Ankara

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Valla Ankaralı olsam, her gün belediyeyi arar ağzıma geleni söylerdim. Bu Melih Gökçek adamı delirtir. Ama ben ona oy vermedim diye sıyrılmak olmaz tepkini öyle veya böyle belli edeceksin.
Gerzek herif oraya buraya şelale, fıskiye yapana kadar suyunu getir önce şehrin sonra çıkıp saçma sapan allahın takdiri diye konuşuyor bir de... Hala umudum var senin belanı Allah değil halk verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam bi kere cıkıp pardon hatalıydım dese eywallah düzelt bari diyecez, adam mahkeme kararına bile hede şöyle ondan hödö oldu bilmem ne konusuyo hala. ve 2 sene sonra yerel seçimlerle de bu gecekondusunu üstüne tapuladığı her kış yemek götürdüğü dar kesimli vatandaşımızın oylarını toplayıp cıkacak yani gayet belli bu. ama kendine oy cıkarmayan cankaya belediyesine de her türlü çirkefliği yapıcak, çankaya belediyesinin döşediği kaldırıma senin yetki alanın değil diyip yıkıp yeniden yaptırıp devlet kaynaklarını israf edicek üstüne bide ben yaptım diye prim yapmaya calıscak. 10 küsür sene oldu yeter artık ya

edik:şimdi gazeteye bakarken gördüm bi kaç gündür hurriyet ankarada karayalçın açıklama yapıyo seçime girer mi dersiniz?

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar kesinlikle ülkemizde ilerleyen zamanlarda büyük bir felaket olacak.Nereden mi çıkarıyorum?Şimdi bu su kesintileriyle birlikte herkes kadını-erkeği cenabet gezecek ve milletçe üstümüze bir uğursuzluk bir lanet çökecek...Ve bu lanetle birlikte felaketler başlayacak bastığımız yerde ot bitmeyecek Türkiye çöl olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...