Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet arkadaşlar yardım ellerinizi uzatın bakem.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

diyet olmazsa sadece sporla zayıflayamazsın. en önemlisi aksam saat 6-7 den sonra ağır seyler yemeyeceksin. hamur isi, yapay şekerleri(kola , cukulata vs) keseceksin. bol meyve ve su. yüzmeyi tavsiye ederim spor olarak. doktora gitmesen bile düzenli olarak yaparsan 6 ayda toparlarsın.ama ekmek kola vs cok onemli , tuketmemen lazım. yine de git tabi doktora

edit: body falan yapma , cardio yap onun yerine, omuz calısarak kilo verildiği gorulmemistir. mekik , kosu bandı falan en sağlamı

edit: unutmusum yazmayı, yapması cok kolay değil ama azar azar cok öğün halinde yersen de cok etkili oluyor(mus).

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 13:31 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Redall mutlaka yavaş yemen lazım hızlı yemek oldukça kotü doysan bile doymadığını hissedebiliyorusun.Minimum 20dk da ağır ağır sohbet ederek yersen doygunlugu hissedersin.

Çok yemiyeceksin mutlaka çikolata,kuruyemiş yemiceksin.Kola fanta ve alkollü içeceklerden kesinlikle uzak durmalısın.

Spor iyi olur yoksa zayıfladıgında aynı zamanda cokersin ve inan bana hiç hoş değil.

Spor olarak koş ve imkanların müsaitse kesinlikle yüz.sıkıcı bence ama çok işe yaradığını inkar edemicem.

Hayatına hareket kat bilgisayar televizyon vb'den uzak durursan/daha az izlersen senin için iyi olur.

spor programın düzenli olarak artsın mesela 1.hafta 10km yürüdüysen 2.hafta 10+km yürü( kac fazla olacagını kendin seç ne kadarını kaldırabilirsin ona gore.)

En Önemlisi:Azim şart.Bir gün aksarsa ertesi gün hevesin kırılacaktır.Spor Saatlerini sabah çok erken seçme çünkü uyanmak istemeyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bodyforumtr.com/

gir, buradaki hocalara sor. çok profesyonel deneyimli insanlar var. ve bunların bir çoğu KİLO ALABİLMEK için neler yapıyorlar gör. body de zor olan kilo alabilmektir.

kas yaparsın, şişersin şu bu olayları tam saçmalık. beslenme + body ile vücuduna herşeyi yapabilirsin.
( zayıflama, kilo alma)
Sosyal ağlarda paylaş

ama şöyle bişeyde var o adamların derdi maximum kas olarak kilo alabilmek, ki gerçekten o şekilde kilo almak kilo vermekten daha zor.

ama cidden body olayı cok faydalı bencede, power lifter lara bak mesela hepsi dana gibi duruyo ama şişman durmuyolar. yani kilo vermekte basarılı olamazsan bile en azından vücudunu biraz toplayıp şekle sokmuş olursun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin kelepçe taktırmak ve çıkarmak başlı başına fazlasıyla tehlikeli ve genellikle 180 + yada kaybettigi kiloları 1 hafta gibi aşırı kısa bir sürede geri alan metabolizma ile ilgili hastalıkları olan insanlar hariç pek tavsiye edilmior. Bizim dangalak ünlülerimiz gibi dünyada herkese kelepçe takılmıor anlayacagın üstelik tkaıldıktan sonra ilerleyen zamanlarda komplikasyon çıkarma olasılı yüksek bir çözüm o sebeple diyetisyan + sporlar uzun vadede halletmek bana çok daha akıl karı gözüküor.

Doğrudur valla . Ama kendi açımdan baktım şimdi 120 kilo olsam hiç bi kuvvet beni 80 kiloya kadar inmeye zorlayamaz çünkü çok zahmet isteyen bir iş , gelemem ben diye kelepçe dedim de zararlarından haberim yoktu , bak Burak Kut takmış , veriyor alıyor , veriyor alıyor garibim .
Sosyal ağlarda paylaş

kola bilmemne kilo aldırır diyolarda hepsi traş.sadece laf yok kaloriymiş filan.eritip atıyo asit kilo aldırdığı yok verdiriyo tam aksine.

bu arada zopik.diyetsiz spor yapılmaz evet.75 kiloyken hareketliydin alamadın kilo.ama adam 120 kilo.diyet yapma spor yap dersen 2 dk koşar tıkanır bu adam.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

evet zopik dediin doru cok fazlasıyla metabolizmayla alakalı ama diet de az yemek değildir bunu da belirteyim, sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı demektir diet

cok doğru, zaten ben de daha sağlıklı beslenmek acısından en bilinenleri söyledim.

said:
kola bilmemne kilo aldırır diyolarda hepsi traş.sadece laf yok kaloriymiş filan.eritip atıyo asit kilo aldırdığı yok verdiriyo tam aksine.

lol sen hidroklorik asidi metala dokuosun galiba eritiyo yiyecekleri midenin içinde :D sadece sporla eğer sağlıklı beslenirsen zaten zayıflarsın. ama spor yaptığın zaman daha cok kalori harcadığın için normalden daha cok yersin genelde onu da unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittiğim Spor salonu hocasının bana önerdiği diyet. dedi "işte sen kilo ver önce de sonra body yapman lazım b.ka gidip gelion iş sende bitio " gibilerinden laf etti haklı doğal olarak.

Sabah-2 Yumurta Beyazıyla 1 yumurta sarısını bi tasa koy çırp içine peynir pulbiber kafana göre abartmadıkça koy ekmek olarak etimek ya da kepek ekmeği max 1 dilim.Sudan başka birşey içmiycen

Öğle-Akşam:Salata salata salata içine yağsız peynir,yağı alınmış tonbalığı gibilerinden şeyler ekle ve ye.Acıktığında da su ya da yeşil çay iccen =)

Dediğim adam öyle kolpa bi adam da değil ama diyetisyende değil ben örnek olsun yardım maksatlı yazdım.Spor salonunada yazılman lazım illaki

Edit:Spastik_Serce vermiş linkini gerçekten çok ama çok faydalı bir site+forumu felanda var

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...