Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Akşam 9 da maç 4 tane atarız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 I shoot the sheriff but I didnt shoot no deputy, oh no! ohhhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Selam, Mac internetten yayinlaniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hangi kanal vericek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 DSmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eskiden ne güzel şu avrupa maçlarını en azından açık kanallardan izler bi heyecan yapardık artık o da gitti anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İzmirde dsmart yayini yapan bir yer bilen varsa cok memnun oluruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 radyo da mi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://canli.sporx.com/live2/20070801_bjk_sheriff/ hiç yoktan iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben de onu yazıcaktım şimdi bendne çok yaşican cemad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.radyolig.com/ burdan dinleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok böle bişi maymunluktan maymunluğa koşuyorum :) d-smartı olan arkadaşa laptopunu tvnin karsısına koydurttum msnden webcamden maçı izliyorum :) fena olmadı hehe çok kötü değil görüntü kalitesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya ben bu radyoyu dinleyemiyorum niyeyse. olmuyo yani açılıyo hazır diyo kalıyo playe basınca da sürekli refresh atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cemad@ inanılmaz bi maç hasreti var sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ay rezillik dk 70 0-0 ya olaya bak ya ahahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gooooool toraman attı :) batuhana da helal olsun adam 16 yaşında gsdeki hakan şükür gibi oynuo millet batuhana oynuo :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:32 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 oh be... lucifel'e kapak oldu sanırım [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hani abi yazmıyor :)scorestand de falan:) bana kapak değil abi yazık bjk gene kendi sahanda dakika 80 daha ismini bile 5 para etemez bi takıma gol attınız diye mi seviniyorsunu< ben bunu anlamıyorum ya bu arada hala rezillik :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bişey sorucam delgado niye cıktı cemad sen bilirsin ehe. iyi oynuyor falan diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: 74' Ricardinho'nun sağdan kullandığı kornerde İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda Beşiktaş 1-0 öne geçiyor... 73' Gol Gol İbrahim Toraman İbrahim Toraman inandın mı lucifelcim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 allahım ya harbide n yazık ben inanmıyorum dedim mi sana ya mumucum :) abi çok komiksin he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cemad webcamden beleşe izliyo maçı diye kızıp isyan edip sahayı terketti delgado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kötü oynuomuş delgado arkadaşın söylediği kadarıyla ben ilk yarıyı izleyemedim serdar kurtuluş-serdar özkan ikilisi sağda dönüşümlü harika oynuolar valla. onun dışında pek bişi yok ama. forvette eksiklik var bu arada rakip küçümsenecek bir takım değil, 1 tane daha atmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 heuahe beşiktaş maçtan çekilicekmiş cemad'ın beleş izlemesi sonucu. yazık bana lucifel =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ricardinho çıktı yozgatlı girdi bugün ne varsa yerlilerde vardı yabancılar baya kötüydü bu arada gol yemeyelim de aman... adamlar arada tehlikeli geliyor. boş takım filan değiller ek: serdar özkan bir daha formayı kolay kolay çıkarmaz gibi gözüküyor [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:49 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar