Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş- şhrieff 21,00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok böle bişi maymunluktan maymunluğa koşuyorum :) d-smartı olan arkadaşa laptopunu tvnin karsısına koydurttum msnden webcamden maçı izliyorum :) fena olmadı hehe çok kötü değil görüntü kalitesi :)
Mesaj tarihi:
gooooool

toraman attı :)

batuhana da helal olsun adam 16 yaşında gsdeki hakan şükür gibi oynuo millet batuhana oynuo :)

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:32 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hani abi yazmıyor :)scorestand de falan:)

bana kapak değil abi yazık bjk gene kendi sahanda dakika 80 daha ismini bile 5 para etemez bi takıma gol attınız diye mi seviniyorsunu< ben bunu anlamıyorum ya bu arada hala rezillik :)

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
74' Ricardinho'nun sağdan kullandığı kornerde İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda Beşiktaş 1-0 öne geçiyor...
73' Gol Gol İbrahim Toraman İbrahim Toraman

inandın mı lucifelcim?
Mesaj tarihi:
kötü oynuomuş delgado arkadaşın söylediği kadarıyla ben ilk yarıyı izleyemedim

serdar kurtuluş-serdar özkan ikilisi sağda dönüşümlü harika oynuolar valla. onun dışında pek bişi yok ama. forvette eksiklik var

bu arada rakip küçümsenecek bir takım değil, 1 tane daha atmamız lazım
Mesaj tarihi:
ricardinho çıktı yozgatlı girdi

bugün ne varsa yerlilerde vardı yabancılar baya kötüydü

bu arada gol yemeyelim de aman... adamlar arada tehlikeli geliyor. boş takım filan değiller

ek: serdar özkan bir daha formayı kolay kolay çıkarmaz gibi gözüküyor

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:49 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...