Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik çöpçatan veya onun gibi bişiyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgilim.com'a uye olun o zaman
hatta orda resımlere oy bıle vere bılırsınız kendınızı tatmın ede bılırsınız
hatta ve hatta bır on once kendınızı carsıya atında gormemıksler gıbı bı etrefınıza bakın :P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
iide abi bura kimse birbirine sarksın demedi kii arkadaş anladığım kadarıyla herkesin aşkla ilişkileriyle yada bu tarz şelerle ilgili problemlerini yansıtsın paylaşsın demek istedi...öle değil mii????...aaaa yapmayın ya öle bişi olmas zaten yapmayın yaa :)
Mesaj tarihi:
yine soyluyorum, copcatan olmasa da hatun meselelerini ele alan bi bolum olsa ordaki konular zamanla, ne yapmaliyim ki su kiz bana versin'e dogru kayar ki hic iyi ve de hos olmaz bu
bence konu disinda tartisildigi kadariyla yeterli ve de iyi
Mesaj tarihi:
yaa zaten medya sitemizi gay portalı olarak görüyor...

yani şaşırılacak bişi değil böle erkek erkeğe çöp çatılması :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Mesaj tarihi:
ya çöpçatan demiyelim ozman saplara yardım hattı gibi bişi olsun ne biliim ayrıca paticik seviyeli bi site yani gidip te adamın birinin bana kız bulun işte bn şu kıza yavşıyım gibi davranışlara gireceğini zannetmiyorum ama sabotaj olarak yaparlarsa bilmem
son olarak da kaç tane msj gelcek denmiş bf ye bakın bf de haftada bi faln mesaj gelio bi de bu topiclere bakın
Mesaj tarihi:
böyle bir bölüm açılması söz konusu değil.
yardım isteyen arkadaşlar için yazılmış yazılarım olacaktı bir yerlerde, sanırım edebiyat'ta var, upliim ben bi onları da susun e mi?

bu arada bone: LOL!
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 13 October 2003 03:12 tarihinde demiş ki:
"Sevgi Yumağı" olsun adı[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Emaleth abla bak ısmını bıle bulmuslar[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
  • Yeni Oluştur...