Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sevgilim.com'a uye olun o zaman hatta orda resımlere oy bıle vere bılırsınız kendınızı tatmın ede bılırsınız hatta ve hatta bır on once kendınızı carsıya atında gormemıksler gıbı bı etrefınıza bakın :P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 iide abi bura kimse birbirine sarksın demedi kii arkadaş anladığım kadarıyla herkesin aşkla ilişkileriyle yada bu tarz şelerle ilgili problemlerini yansıtsın paylaşsın demek istedi...öle değil mii????...aaaa yapmayın ya öle bişi olmas zaten yapmayın yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 çöpçatan bölümü açılırsa moderatör belli: angel heuh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yine soyluyorum, copcatan olmasa da hatun meselelerini ele alan bi bolum olsa ordaki konular zamanla, ne yapmaliyim ki su kiz bana versin'e dogru kayar ki hic iyi ve de hos olmaz bu bence konu disinda tartisildigi kadariyla yeterli ve de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 güzin abla türü bi işlevide olabilir aslında.hani danışmak için kullanılabilir[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 boyle bi bolum acilsin oraya atilan butun mesajlarda direk silinsin nasi fikir? iyi fikir. konu disinda ''kiz arkadasim soyle yapti ben napiyim?'' gibi aptal mesajlari da silin ya da garbage a falan yollayin forum kirliligi olmasin..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 eueueueeeuuueueueueue![hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 fotoğraf furyasına bir de cinsel dürtüler eklendi, bu işin ucundan Paticik =o= Rated ya da Barely Pati diye bir site çıkmasın da..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yaa zaten medya sitemizi gay portalı olarak görüyor... yani şaşırılacak bişi değil böle erkek erkeğe çöp çatılması :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 "Sevgi Yumağı" olsun adı[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 barely lol ! :lol: resmi düzeltme: 5 gibi görünse de bayan kullanıcı sayısı 8-9 civarıdır[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya çöpçatan demiyelim ozman saplara yardım hattı gibi bişi olsun ne biliim ayrıca paticik seviyeli bi site yani gidip te adamın birinin bana kız bulun işte bn şu kıza yavşıyım gibi davranışlara gireceğini zannetmiyorum ama sabotaj olarak yaparlarsa bilmem son olarak da kaç tane msj gelcek denmiş bf ye bakın bf de haftada bi faln mesaj gelio bi de bu topiclere bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 böyle bir bölüm açılması söz konusu değil. yardım isteyen arkadaşlar için yazılmış yazılarım olacaktı bir yerlerde, sanırım edebiyat'ta var, upliim ben bi onları da susun e mi? bu arada bone: LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Absolut, 13 October 2003 03:12 tarihinde demiş ki: "Sevgi Yumağı" olsun adı[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Emaleth abla bak ısmını bıle bulmuslar[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 huaa koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar