toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben full u cıktı diye duydum ama daha demo mu var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yarın indiriyorum hemen. full versiyon için before kırismısı belkicekmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Valla oyun gayet güzel gözüküyor. Gerçekten eskisine göre daa hızlı, Arda'yı baya iyi yapmışlar. Man Utd'de gönderdiğim scout "he has the potential to become as good as C.Ronaldo" dedi :) Maç motoru daha iyi gibi. Ara paslar ve ortalar daha şık ve gerçekçi. Ayrıca dripling yaparken oyuncular, topun yavaşça ayaklarının önünde böyle tık tık tepiklenerek gidişini anlayabiliyoruz. Yavaş ve teknik gerektiren driplingler çok güzel olmuş yani. Ayrıca teamtalk gayet güzel olmuş. İlk yarıyı 2-0 yenik kapatıp ikinci yarı maçı rahat çevirebiliyorlar doğru gaza getirirsen. Bence 2007'den daha etkili. Yalnız yeşil temanın üstüne arkası falan beyaz beyaz gözyorucu ve anlaşılmaz olmuş bence. Acil yeşil tema lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Şuanki sabit Maç motorundan birşey beklemiyorum ben şahsen. Gayet güzel. 2006 da çok az pozisyon vardı. Ezberliyodun ne olucağını pozisyonun gelişinden :) .2007 de bunu çeşitlendirmişlerdi. 2008 nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Salakımsı adamlar olmasın artık lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mishal: İbrahimovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ümit Karan'ı da baya iyi yapmışlar. Aldım Manchester'a yedek olarak. Rooney ve Tevez'den sonra en iyi forvetim. Scout al demişti zaten. Neyse Tevez sakatlandı Rooney ve Karan oynuyo ilk maç. İkisi de ilk yarıda aynı defans oyuncusunun suratına dirsek atarak kırmızı kart gördüler. Adam sakatlanmadı ve 2-0 yeniyorum. İlginç değil mi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Eleştirme amaçlı söylemiyorum am aben bu oyundan hiç zevk almıyorum. Ayrıntı seviyesi çok iyi ama takımımı izlemem lazım. Ne zevk alıyo bunun hayranları gerçekten alamıyorum, anlatın walla anlatabiliyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 eger oynadiysan ve birsey hissetmediysen oyuna karsi, bosver ugrasma, bundan sonra da hissetmezsin. seven icin dunyanin en iyi oyunu, sevmeyen icin hareketli bir excel spreadsheet oyunu. Bu oyunu "eh abi arada oynuyorum, arkadaslar oyna dedi diye arada takiliyorum" diyen gormedim yillardir... ya hastasi herkes, ya nefret ediyor.. Tarafini belli ettin bence uzaklas yoksa odunla rencide ederler seni sevenler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: seven icin dunyanin en iyi oyunu, sevmeyen icin hareketli bir excel spreadsheet oyunu. oha dayi, bazi seyleri sufer ifade etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 valla sırf FM cok zaman yiyor sarmıyım die bilimum online menejerlik oynuyorum. uzak durmak lazım :) edit: oyun sirf saralim die başari veriyormus gibi geliyor bide bana [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:19 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 demoyu 2 gundur araliksiz oynuyorum. Muhtesem olmus, bu haliyle cikarsa 1 patchle biter isi ve mutlu mesut bir sekilde devam ederiz. Motor cok daha gelistirilmis, pozisyonlarin bazilarinda cidden kimin lehine donecegini anlayamiyabiliyorsun, oyun daha kolaylastirilmis ve yeni haber satirlari falan cok cok guzel bir hava katmis.. Bu yil oyun tam olmus ya, helal adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet baya guzel olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Arkadaşlar topic açmak istemedim.Fm 2008 ve PES 7 Ne zaman geliyor bilgisi olan var mı?Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hadi ya. hemen indiriyorum buyuk olanını. %25 e getirmiştim zaten. 1 bucuk saatte indirir kalanını. cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 OFf abi fm yaa boru mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fm yılbasından once gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 http://fm08.footballmanager.net/en/article/101/1686.html burada oyunun 19 Eylulde cikacagini belirtmis, bizim ulkeye de 3-4 gun sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bana burda biri oyle demişti, kınıyorum o arkadası. 19 ekim'de cıkıyormus normalde ama bazı ulkeler için 26 ekim denmiş. türkiye için hangi tarih oldugu belli değil ama bu zaman aralıgında cıkacakmıs o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Pes 7 cıktı dıyenlerde var garip yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 19 eylül değil ekim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fm live olayı ne zaman açılacak tam olarak? o da oyunun çıkışı ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fm live mayısta filan çıkıcak diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: circirbocugu, 05 Ekim 2007, Cuma - 12:50 tarihinde demis ki: Pes 7 cıktı dıyenlerde var garip yaw. abi pes6 çıktıktan 1 ay sonra patchli pes6 alıp ısrarla pes7 aldığını iddia eden adamlar vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 pardon bu arada ya, ekim yazakken eylul yazmisim. 19 ekimde cikiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar