Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Lancelion said: yok, transferleri gayet güzel yaptım. Takım tıkır tıkır işliyor, ama kornerler hep boş geçiyor. Hangi adama, nasıl kullandırmak lazım, kime nasıl vurdurmak lazım topa bilen varmıdır ? Eğer o kadar kötü durumdaysan best header de geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fede said: 2. lig b kategorisinde loanla aldığımız futbolcular lig maçlarında oynayamıyor mu. İNE zımbırtısı çıkarıp duruyo. ben mi yapamadım. submit number diyo. veriyorum. İNE. hey allam ne hanzo oyunlar var ya ine'nin üstünde tutunca mouse'u ne diyor ki, unregistered falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ineligible olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Lancelion said: yok, transferleri gayet güzel yaptım. Takım tıkır tıkır işliyor, ama kornerler hep boş geçiyor. Hangi adama, nasıl kullandırmak lazım, kime nasıl vurdurmak lazım topa bilen varmıdır ? valla 8.0.2 oynuyosan şu an şu vereceğim korner kordinasyonu buglı defanstaki adamın gol kralı oluyor. daha önceki versiyonlarda ise güzel çalışıyodu her sezon 7-8 golü vardı stoperimin. kornerleri 6 yard boxa atıyosun. iyi şut atan bir adamını lurk pozisyonuna, içerden adam eksiltmek için short optiona bir adamını, headingi iyi olan 2 adamını attack ball from deep e yerleştir. attack from near post ve att from far posta iki tane iyi (santforlar tercih edilir) koyuyoruz. ve en son olarakta str si ve headingi en yüksek olan 2 stoperden birini challange keepera koyuyoruz. geriye kalan 2 adamımızıda back if neededa özellikle hızlı oyuncuları kullanmakta fayda var. çok kullanılan bu taktikle 8.0.2 den önce genelde ligdeki kornerden en çok gol atan takım oluyodum genelde fakat dedğim gibi 8.0.2 oynuyosan direk bug abuse gibi bişey servet çetin 10 maçta 13 gol falan attı daha sonra oyunun tadını kaçırmamak için değiştirdim bu taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 DoruK said: ineligible olması lazım ORLY ? Ineligible'ın yanında, bir de neden seçemediğini söylemesi lazım. Bu arada MacLeod, sağol denicem şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Yoo bazen sadece "ineligible for next match" yazıyor. Haftalarca öyle yazmıştı bir adamımda sonra fark ettim ki reg etmeyi unutmuşum elemanı. Yedek kaleciydi, kalecim sakatlanınca bi kaleci generate etti sağolsun oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 not registered falan yazmıyor mu öyle bir durumda maç öncesi raporda ? yamuluyomuyum ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Maç öncesi raporda 15 kişi unreg yazıyor mesela dandik, b takımdan çıkmış adamları reg etmediğimden. Ama adamın üstüne getirdiğinde sebebi yazmıyor malesef. Bir de zaten reg olan kalecim ben birşey yapmadan reg listemden çıkmış devre arasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oyunun o kısmında bug var. şimdi oyuncuyu şamp liginin kadrosuna almıyorum ama 4. haftadan sonra alabiliyorum filan komik şeyler olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 online oluyo mu cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yapalım o zmn 8.0.2 ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bu arada her maç 2 golum sayılmıyo ve sürekli yorum getiriyiolar gına geldi ve tr kupası süper kupa uefada çeyrek final ligde 4.oldm diye takımdan atıldım efsane oldu smdi 8.0.2 yüklüyorm umarm düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 zeytinburnun'dan manchester city e tranfer oldum. ilk sezonda, sezon sonu gittim. küme düşmüş malazakiler. board sağolsun corluka ve gelson fernandes'i elleri ile bana sormadan sattı. ligin yarısında da micah ricards ve felipe(almışlar) sattı. adam aramaktan bi tarafın çatladı. ne kadar wonderkid varsa bel bağladık djsadsa neyseki primier'e rahat çıktım. hala oyuncularım büyük klübe gitmek istiyoruz dediler. gökdeniz'i almış city. 20M e bjk ye sattım daha ucuza tuncay'ı aldm dksajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 güzel olanı şudur.. http://www.footballmanagerlive.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 CatLikeThief said: bu arada her maç 2 golum sayılmıyo ve sürekli yorum getiriyiolar gına geldi ve tr kupası süper kupa uefada çeyrek final ligde 4.oldm diye takımdan atıldım efsane oldu smdi 8.0.2 yüklüyorm umarm düzelir yönetim memnuniyeti bozuk zaten oyunda.2. ligde eskişehirsporla 1. lige çıkıp kupada final oynayıp yönetim hala satisfied da kaldığını biliyorum.official forumda yetkililer kabul etti kötü olduğunu geliştirmek için çalışma yaptıklarını söylediler fakat muhtemelen 2009 da değişir çünkü 3 yama çıkmayacak bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 @Dasaa: Gerçekçi futbol ve menejerlik konusunda zayıf kalan bir oyun olmuş o bildiğim kadarıyla. Oyungezer'deki incelemeyi okudum ve FM 2008'den sonra menejerlik hissini yeterince veremez diye düşündüm. Taktikler, antremanlar olarak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 valla biz çok eğleniyoruz. pekbigüzel beta haziranda bitecek diyorlar. ama biz temmuz ağustosu bulur diyoruz çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bu arada paticik kapalı iken oyun bana 1 nisan şakası filan yaptı. önce bu teklif geldi red etme gibi bir şansım olmadığımdan kabul ettim, ve... edit: resimlerde sorun oldu direk link verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 hee ekşide yazıodu herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Oha iyiymiş be ehehheee :D Bana niye yapmıyolar böyle şakalar, sevmiyolar beni di mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 beyler 8.0.2 yapıyoruz arkla çk eğlenceli tr ligi ilk sezondayız hergün giriyoruz nerdeyse aksamları isteyen ö.m atsın gelsn buyursun ispanya ingltere italya almanya ve tr ligleri açık fener bjk dolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 o şaka olayını hem gerçekte hem de oyunda 1 nisan olunca yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bana da oldu şaka olayı. baya da hoştu ya. oyundan maksimum zevki alıyorum ayrıca şu an. takımsız başlayıp, uşakspordan gelen teklifi kabul ettim 3. ligte başladım. 3 sene sonra çıktım 2. lige, başkanla takıştık o kadar başarıdan sonra başkan postaladı beni. sonra amatörden yeni çıkan ankara demirsporu ilk sezonunda 2. lige taşıdım. ancak 2. ligde tutunamayınca gurur yapıp istifamı verdim ve o sıralar 2.ligde 2 senedir oynayan gaziantepi aldım ve 1. lige taşıdım. 1 ligde medya beni küçük gördü, hor gördü, düşer bu dedi. hırs yaptım 7. oldum. sene sonunda fenerbahçe, kayseri ve fiorentinadan teklifler aldım. ECC de oynayacak olan fenerbahçeyi seçtim. bi gsli olarak için kan ağlasa da profesyoneliz sonuçta. böyle deneyin bi de derim fmyi. çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aynen, ben de maksimum zevk alıyorum şu an. unemployed başlayıp almanyada 2.lig takımlarından st.pauli'yi aldım. orta sıralara oynayan takımı ilk sene 4. yaptım, ucu ucuna promotion'u kaçırdım. ikinci sene şampiyon olarak bundesligaya çıktım. bundesligada küme düşmeye oynarken 7. oldum -lig harbiden çok kolpaymış yanlız, son maça kadar belli değildi 7. olacağım, 13 e kadar düşebiliyordum-. scouting çok önemli birşey, bunu gördüm oyunda yanlız. scout alt yapınız iyiyse danasal oyuncular bulabiliyorsunuz. bogdan-torje-mika triosu ile başladım oyuna, onların parası ile scoutların önerdiklerini alıyorum şimdi paso, hepsi fiyatlarını 4 e 5 e katlıyorlar. mis, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar