Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2008


Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Web Site

Milli takımlarla ilgili olay genişletilip revize edilmiş, saha boyutları seçilebilir olmuş, taraftar günü düzenleme eklenmiş, bana göre zaten fazla olan medya daha da geliştirilmiş, oyunun hızı arttırılmış (save/load/network) ve tabii ki maç motoru güncellenmiş.

Umarım oynamaya değecek yenilikler yapmışlardır. Ben hala CM 01/02 deki tadı bulamıyorum. Tasarım olarak kendilerini aştılar ama hala birşeyler eksik geliyor. Eskiden takım güçleri birbirine çok yakındı, artık değil belki de ondandır. Chelsea, Milan, Inter, Manchester gibi takımların oyuncularının tüm özelliklerine kafadan 20 verme olayına son vermeleri lazım. Böyle olduğu müddet oyunun ilk 10 sezonunda pek zevk alamıyorum, çok güçlü bir takım kursam bile, bu takımları kolay kolay yenemiyorum.

No more Zlatan Ibrahimovic style players !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende son Futbol manager'dan şu konuda şikayetçiyim
Diyelim 18 yaşında teamwork workrate i 20/20 olan bir adam aldık alt yapı üst yapı traning Ground'larımızda sağlam Hocalarımızda iyi .


Ama gel gör ki oyuncuda tırt yok gelişmiyo 2007 nin en iğrenç yönü bu. Traning,Hocalar fln biboka yaramiyor sadece kondisyonunu kaybetmemsini sağlıyo cok az gelişiyor futbolcuların
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi workrate benim bildiğim saha içindeki çalışma oranıyla ilgili yani efor sarfetmesi gayretiyle ilgili birşey oyuncu gelişimiyle ilgisi olmaması lazım

oyuncunun gelişebilmesi için potansiyeli yüksek olmalı bunu da potansiyel yargılaması iyi olan bi gözlemci/baş antrenör ile kestirebilirsin ancak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flair için genelde kullanılan tanım "beklenmedik anda beklenmeyeni yapabilmedir". Örneğin ceza sahası çaprazıdan orta yapması beklenirken kaleye şut çekme falan gibi. Kelime anlamı olarak Flair=Yetenek olabilir ama oyunda kullanımı yukarda verdiğim örnek şeklinde.

Oynucunıun iyiolup olmayacağını potential ability belirler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne Work rate ne Flair'in bir alakası yok futbolcu gelişimiyle.

200 üzerinden dağıtılan Potential ve Current Ability'le alakalı tamamen, bunlar da hidden tabii.

Current Ability'nin potential a yaklaşması da tamamen yaptırdığınız training, training facility kalitesi, maç oynama sayısı, ve antrenörlerin abilityleriyle alakalı.

Genel olarak FM08'i sabırsızlıkla bekliyorum. Hele GS kadrosunu kurup şöyle bi iki transfer felan da yaptık mı...

Yapılan değişiklikler çok hoş ama ben biraz dahasını bekliyorum açıkçası.

Bir de evet futbolcu yeteneklerinin düzelmesi lazım tez elden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendi takımını kurucaksin diye biliyorum yani gidip manchester olmuycaksin fakat o oyuncuları alabileceksin yalniz lig çok büyük olacağı için 1 bilemedin 2 yıldızın olur,Tabi bütçe meseleside . Milli takımlarda yok . Binevi Platinium Football Stars in gelişmişi olmuş . Sahte oyuncularla oynamak bilmiyorum bana ne kadar zevk vericek . Fm ve Cm yide 7-8 yıldan fazla oynuyamam mesela herkes sahteleşince pek zevk vermiyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...