Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 angut.com pardon antu.com saçma sapan işleri işte... herşeyi bırakmışlar bizim stat projesinin peşine düşmüşler sizene kardeşim yaaa çatlıyosunuz resmen... siz kaçak stat yaparken kimse ses çıkarmadı... fistan lafım sana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 saraçoglu bizim demedim ki. niye çatlayalım. bizim stadımız var hemde türkiyenin en iyisi. biz daha iyisini yapana kadar da en iyisi bizimki olacak. kıskanan biz mi sizler mi? eğri oturup dogru konusalım şimdi. bu günkü durumları bi düşünün sonra gelin. maketlerinizle beraber. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sonuçta herkes haklı, GS stadı da kiralık Fb de. GS izni olmadan kazma vurulamaz o stada çünkü GS tarafından kiralandı Aynı şekilde esas sahibi olan devlet izin vermeden de GS kazma vuramaz. GS Sami Yen'in kiralık hakkını vaktinden önce teslim ederek devlete bir miktar ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bugun saraçoğlu iyii evet kimsede inkar etmiyor.. ben bi gsli olarak fbnin stadını beğeniyorum şahsen ve TÜRKİYEDE böyle statlar olmasınıda istiyorum... tabi fb gibi kaçak yapmamak şartıyla adjajkls bizim sizinle bi derdimiz yok siz işte sitelerinizde saçma sapan haberler yapıyosunuz... ne kadar ilgilendiriyor bu olay sizi... o stat yapıldığı zaman göreceğiz kim daha en iyisini yapıomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 pardon ya birşey sorcaktım,fenrbahçe kulübünün gayrimenkulu varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: bi arkadaşta gs izni olmadan samiyene kazma urulamaz denmiş. sanki GS samiyene kazma vurabiliyor Herhalde Galatasaray, Samiyen'e imar planına uygun olarak istediği değişikliği yapar üst kullanım hakkı stadın değil arazinin çünkü. O yüzden şu anda dozerler var stadın içinde sahayı yeniliyor, o yüzden bir kaç sene önce eski açık tribünü yeniden inşa edildi. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:57 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Seyrantepe Stadı, En Geç 10 Ağustos’a Kadar Yeniden İhaleye Çıkıyor Ali Sami Yen stadyumu yerine Seyrantepe'de kurulacak yeni spor kompleksinin yapımı için yeniden ihaleye çıkılacağı bildirildi. Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul ili, Şişli ilçesi Dikilitaş mahallesi 1199 ada 384 nolu parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ile spor kompleksi inşaatı işinde "ihaleye katılımı ve hasılatı artırmak" amacıyla tek tip proje ile en geç 10 Ağustos 2007 tarihine kadar yeniden ihaleye çıkılacağı belirtildi. resmi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 komik bi olay yok ama başlığa nedense bi 15 dakka güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu işte yanık kokusu var sanki; Işın Çelebi, iki gün öncesine kadar olacak olacak diyordu şimdi ihalenin iptaline karar verdik demiş. Pazarlıklar kapalı kapılar ardında döndüğünden kestiremiyoruz ne olduğunu, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bence siyasi gücü olan büyük bi firma olaya el attı ve iptal ettirdi ihaleyi.... yeni ihalede belli olur herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 teorilere bak:) erol mütercimler gibisin ugurcum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: bence siyasi gücü olan büyük bi firma olaya el attı ve iptal ettirdi ihaleyi.... yeni ihalede belli olur herşey... aziz el 60 o stad yapılamax yağıldığı gün bombalatırım_tr yazık olur demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 heheh talatcım nerelerdesin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fenerbahce stadini fenerbahce klubu ve taraftarlari yapti.tapusuda kluptedir.bilgi sahibi olmadan cene yormayalim. iyi fikir bu galatasarayinki bende kiralik evde oturuyorum, ev sahibine saticam burayi 200 milyara gidip bi yerde kendime ev yaptircam.cok mantikli bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: biz daha iyisini yapana kadar da en iyisi bizimki olacak. kıskanan biz mi sizler mi? eğri oturup dogru konusalım şimdi. bunu inanarak mı söyledin gerçekten? fenerbahçe'nin önümüzdeki 30 yıl falan yeni stadyum yapamayacağını falan hepimiz biliyoruz. zaten daha yenisini yapamazsınız, genişletemezsiniz. beşiktaşlıyım, ama seyrantepeye peşkeş diyen fenerbahçeli arkadaşlar aziz yıldırım'ın kenan evren lisesine konmaya çalıştığı günleri ne çabuk unutmuşlar. peşkeş falan yok, bir arazinin kullanım hakkı elinden alınıp başka bir arazi verilecek. en mantıklısı da bu olacak, mecidiyeköy gibi trafik yüzünden sürekli felç olan yerde yolun ortasında bir stadın durmasından daha saçma bir şey yok çünkü. kısmetse sizinkini de isteyecek devlet bir 10-15 yıl içinde o zaman bayağı bir güleceğim. (araba satışı yasaklanmazsa tabi) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:59 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 mumu bir okul alip 3(veya 4) okul yaptiracaktik.verin bize biz kullanalim demedi kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 e gs de boş arazi alıp kendi stadının arazisini veriyor, değişen nedir? peşkeşle ne ilgisi var? devlet yardımıyla ne ilgisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bos arazi alip bos arazi verse onemli degil.mecidiyekoydeki kompleksin bir kismi galatasarayin olacak ve ayrica seyrantepede bir stadlari olacak biraz farkli sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: iyi fikir bu galatasarayinki bende kiralik evde oturuyorum, ev sahibine saticam burayi 200 milyara gidip bi yerde kendime ev yaptircam.cok mantikli bencedeşimdi şöyle düşünelim. senin şehir merkezinde kirada olduğun bir ev var. sözleşme gereği burada sonsuza kadar uzatabilrsin kiranı. buranın arsası çok değerli. sen evsahibine gidiyorsun diyorsun ki, ben izin verirsem sen buraya çok daha değerleri yatırımlar yapabilirsin. bu durumda şu ankinden çok daha fazla kazanabilirsin, bunun karşılığında da bana bukadar değerli olmayan biryerde daha lüks bir ev yaparsın yani alan memnun veren memnun. ev sahibi çok daha akıllıca bir yatırım yapabilecek, kiracı da merkezi yerinden fedakarlık ederek lüksü seçecek. bunun yanında eğer yatırımcı bu işten çok fazla kar edecekse, kiracının eski yerinden yapılacak yatırımda bir miktar pay sahibi olması normaldir bunları tabi samiyenin yerinin seyrantepeden çok daha değerli olduğunu varsayarak söylüyorum. herkes öyle söylediği için... istanbullu değilim ve eğer samiyenin yeri seyrantepeden daha değerli değilse söylediklerimi unutabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 seyrantepe gelişmekte olan biryer ,1seneye yakındır yol çalışmaları için uğraşıyorlar eger stadı yapabilirlerse gs taraftarı için çok iyi olacak ,mecidiyeköylen tabiki şuan için kıyaslanamaz. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:12 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 açıkası ben bi gsli olarak mecidiyeköyden çıkılacağına çok üzülüyorum... ÇÜNKÜ ORASI bizim mekanımızdı yıllarca gs ile bağdaşmıştı... eski başkanlar zamanında çok uğraştılar stadı büyütmek için ama devlet izin vermerdi... şimdi ise devlet kendi yararına olan bişey yapıor.. alan memnun satan memnun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: iyi fikir bu galatasarayinki bende kiralik evde oturuyorum, ev sahibine saticam burayi 200 milyara gidip bi yerde kendime ev yaptircam.cok mantikli bencede of koptum dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ev sahibinin oraya 10 trilyon gelir getircek yeni bir bina yapması için tek engel sensen ve seni kiracılıkdan atamıyorsa neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Aslında durum devlet ve GS için win/win situation ama işin üçüncü ayağı olan diğer kulüpler haklı veya haksız olarak bize niye böyle bir imkan sunulmuyor diye şarlıyolar. Diğer kulüpler dediğim Fenerbahçe aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yeni spor yasası cıkarda stadlar kluplere verılırse ozaman cok ağlar gs hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar