MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arkadaşlar malum ocağa kadar bu iki oyun çıkacak (diye söylüyorlar) hal böyle olunca 2snden birine yoğunlaşmak gerekiyor. age of conan getirdigi yenilikler yüzünden ve grafik kalitesi bakımından warhammerdan 1 hatta 10 adım önde gibi dursa da, Türkiye'deki bağlantı sıkıntısı ve istenilen yüksek sistem gereksinimleri yüzünden Age of Conan biyerimizde patlayacak gibime geliyor. Warhammer da gerek geçtiği dünya ve hikayesi bakımından öne çıkıyor. Belki öyle çok bir yeniliği yok, cicili bicili çizgifilm havasında grafikleri var (wow gibin diyelim, tamam biraz daha karanlık grafikli wow). Ama tabii Age of Conan yanında "low polygon" gibi bir oyun olarak kalıyor. Oynamış olduğum MMO'lardan gördüğüm şudur ki, low polygon oyunlar gerek bilgisayarı kastırması gerekse bağlantı probleri bakımından en sağlıklı oyunlar. Bu şekilde düşünecek olursak görüşüm şu, eğer Türkiye'de olmasaydım kesinlikle Age of Conan'ı tercih ederdim. Okçu char açıp adamı vurdum sanarken, yanımda kafamı kestiklerini görüp saçımı başımı yolmak istemiyorum açıkcası. Sizin görüşleriniz nedir? Oynayabilecek miyiz sizce ağız tadıyla Age of Conan, yoksa Warhammer ftw mi? not: tabii bu arada PotBS (pirates of the burning sea) de gelecek ama o farklı bi tür olduğu için ayrı tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Naparsaniz yapin, her ikisine de saalam guild kurup girin. Hazir pati gibi bi topluluk soz konusuyken, ikisini de oynayacak insanlar toplanirlarsa daha rahat ederler. Warhammer>AoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 wh>aoc türkiye şartlarında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aoc'de mapus damlarına düştüğünüzde sizi kurtarmak için quest alacak arkadaşlarınızı düşünün ve aoc oynayın ya da kaçmak için sizin aldığınız questi. köle düşüyorsunuz sonra pvp kaybedince, pvp nin anlamı bölge ele geçirmekle sınırlı olmasın warhammer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya hiç arkadaşımız yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 conanda kafa kesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 conanda en son min ms'ı 300 yapıcaklarını sölemişlerdi yanı rumor olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yahu ben arenaları battlegroundları falan sevmiyorum cok sanal geliyor ultima gibi ep eski oyun bile kullanıcılara şimdiki oyunlardan cok daha büyük özgürlük sağlıyor. bu açıdan konan gerçekten başarili olabilir ama warhammer ın dünyası iyi ama işte tabii görmek lazım gene de teori ile pratik tutmuyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 wahmammeri şişirip duruyorlar ama fiyasko çıkacak o da. Dungeons and dragons'u da böyle balon gibi şişirmişlerdi, elimizde patladı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 işte ben de ondan korkuyorum. tabula rasa vardı o da kötüymüş beta testtekilerin dediğine göre. oyunsuz kalacağım yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bilmiorumda warhammer yapimcilarinin bildigimiz gibi saglam bi gecmisleri var (daoc) ve wow clonu falan dioruzda alakasi olmucak gibime gelior.quest sistemi cok farkli,pvp-pve sistemi cok farkli , hikayesi cok guzel . bana gore war ftw! ama bunu zaman gostericek iste war videolarini izlemeyenler izlesin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ya her oyuna wow klonu diyen zihniyete ben ne diyim.Her yonuyle War ,Wow dan farkli,pvp,pve sistemleri farkli hala otrumuslar wow klonu da wow klonu.6 yil daoc oynadim Mythice pvp konusunda guveniyorum acikcasi.Ama gel gelelimki ilk defa tam bana uyan bir oyun (AoC) cikiyor.Loot sistemi, oyle cumburlop millete saldiramicagin,pvp'nin hakim oldugu oyun.Ben derim ki Kafa kesmek FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 AoC XBOX360'a da çıkacak. Açıkcası bu açıklamadan sonra AoC ile ilgili beklentilerimi sildim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Xbox 360'a elim degene kadar ben de oyle diyordum fakat daha sonra dusuncem bayagi degisti. AOC > WH diyorum 300 ms olayi rumor degil bir tane turk developer vardi sanirim o demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 AOC oynayamayız be gurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben wh yi düşünüyorum aoc da türkiyeden oynamak zor olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 age of conan hatta kışa doğru isviçreye yerleşirsem aoc aoc aoc yapıcam direk (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Oyuna kılıç koyuyorsan kan da koyacaksın , kopan kafa da koyacaksın , AOC diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kullanıcı dostu mmo warhammer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 her türlü aoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 valla sistem yeterse, ben bile aoc a girmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 crom oluleri say! kafa keseceezzz111! o.0 [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 22:05 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Conan oynamayı planlıyorum. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sistem yetse direk aoc oynardım ben o zaman biriksin paralar gayrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar