Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhemmer Online vs Age of Conan

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar malum ocağa kadar bu iki oyun çıkacak (diye söylüyorlar) hal böyle olunca 2snden birine yoğunlaşmak gerekiyor.

age of conan getirdigi yenilikler yüzünden ve grafik kalitesi bakımından warhammerdan 1 hatta 10 adım önde gibi dursa da, Türkiye'deki bağlantı sıkıntısı ve istenilen yüksek sistem gereksinimleri yüzünden Age of Conan biyerimizde patlayacak gibime geliyor.

Warhammer da gerek geçtiği dünya ve hikayesi bakımından öne çıkıyor. Belki öyle çok bir yeniliği yok, cicili bicili çizgifilm havasında grafikleri var (wow gibin diyelim, tamam biraz daha karanlık grafikli wow). Ama tabii Age of Conan yanında "low polygon" gibi bir oyun olarak kalıyor. Oynamış olduğum MMO'lardan gördüğüm şudur ki, low polygon oyunlar gerek bilgisayarı kastırması gerekse bağlantı probleri bakımından en sağlıklı oyunlar.

Bu şekilde düşünecek olursak görüşüm şu, eğer Türkiye'de olmasaydım kesinlikle Age of Conan'ı tercih ederdim. Okçu char açıp adamı vurdum sanarken, yanımda kafamı kestiklerini görüp saçımı başımı yolmak istemiyorum açıkcası.

Sizin görüşleriniz nedir?
Oynayabilecek miyiz sizce ağız tadıyla Age of Conan, yoksa Warhammer ftw mi?

not: tabii bu arada PotBS (pirates of the burning sea) de gelecek ama o farklı bi tür olduğu için ayrı tuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

aoc'de mapus damlarına düştüğünüzde sizi kurtarmak için quest alacak arkadaşlarınızı düşünün ve aoc oynayın ya da kaçmak için sizin aldığınız questi. köle düşüyorsunuz sonra pvp kaybedince, pvp nin anlamı bölge ele geçirmekle sınırlı olmasın warhammer gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben arenaları battlegroundları falan sevmiyorum cok sanal geliyor ultima gibi ep eski oyun bile kullanıcılara şimdiki oyunlardan cok daha büyük özgürlük sağlıyor. bu açıdan konan gerçekten başarili olabilir ama warhammer ın dünyası iyi ama işte tabii görmek lazım gene de teori ile pratik tutmuyo çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya her oyuna wow klonu diyen zihniyete ben ne diyim.Her yonuyle War ,Wow dan farkli,pvp,pve sistemleri farkli hala otrumuslar wow klonu da wow klonu.6 yil daoc oynadim Mythice pvp konusunda guveniyorum acikcasi.Ama gel gelelimki ilk defa tam bana uyan bir oyun (AoC) cikiyor.Loot sistemi, oyle cumburlop millete saldiramicagin,pvp'nin hakim oldugu oyun.Ben derim ki Kafa kesmek FTW.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...