Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Biraz önce habertürk te okuduğum, "Cumhurbaşkanlığı'nı internete taşıdı" haberinden sonra girip anketine bi "hayır" oyu atayım dedim. Dediğimi de yapmak için hiç vakit kaybetmeden işe koyuldum. Beyefendinin sitesine girdim, sol kısımdaki anketten hayır'ı işaretledim, oyumu verdim.. Aaa o da ne hata mesajı aldım. Sonra biraz kıllandım birde "evet" deneyim dedim ki, istemeden beyefendinin adaylığını destekleyen %86 lık kesime girmiş oldum :) Gerçekten çok başarılılar. İnternet anketinde bile demokrasi had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Anket nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 86yı bulunca kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Video Galeri'nin oralardaydı kaldırmışlar heralde yarın çıkar %86 gibi ezici çoğunlukla halk beni destekledi der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Halk zaten destekliyor ne desin adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ya bi de get sen cemaat evine otur adamın asabını bozma her konuya girip. Olayın tek seçenekli anket konmuş olduğunu anlayacak kadar objektif değilsin hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 e insaf. sakin biraz ya. Anket 404 bende de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olayın tek seçenekli olduğunu zannetmiyorum ben de bazen bazı yerlerde oy veremiyorum bazı şeylere hata veriyo. oldu diyelim, tamam gülünç bişey komik demokrasi içinde anti demokrasi evet. bunun yanında, Ama halk hakkaten destekliyo abdullah gül'ü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben destekledigimi hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 numberten senin etek öpme vaktin gelmiştir , fazla geç kalma hocan kızar. sen demokratik olmasınımı bekliyordun oylamanın Vodan ?? İnternette en azından acı bir şekilde geçileceği gerçeğinin farkında değil mi ? saf değilki adam yarın manşetten öğreniriz %86yı ;) düzeltme [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:04 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 siz halk destekliyor derken hala halkımızı bu kadar tanımamış olmanıza şaşırıyorum. bizim ben ortaya pisliği bırakıyım temizleyen çıkar ben uğraşmam diyen bir halktır. Örnek bizim bakkal "NASIL OLSA ORDU VAR , ORDU OLDUĞU İÇİN AKPYE OY VERDİM. SEÇMEYE ÇALIŞIRSA DARBE YAPAR ORDU " Bu destekden mi söz ediyorsun ? LoL edit: okul grubumdan çok güzel bir laf. saolsun 82 mezunu bir ablamız yollamış. > Eger bir yerde kucuk adamlarin buyuk golgeleri olusuyorsa > orada gunes batiyor demektir! [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:29 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lol yalnız her karşıt fikirde olduğunuz insana ucuz hakaretlerle girişmek nasıl komik gösteriyor sizi bir farketseniz.. :) halbuki soğukkanlılığınızı, adabınızı biraz korusanız insanlar en azından ciddiye alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 büyük adamların da daha büyük gölgeleri oluşur, güneş hepimizin güneşi değil mi? [spo]bide viktor değil vodan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Adam bi aday olsun da. Ondan sonra bakarsiniz. Kimse istemiyor diyemezsiniz; biliyosunuz ki Paticik pek de TR'yi yansitmiyor. Doguda destekleyen bircok yer var. Secim halka kalirsa AG'nin secilecegi de ortada. E simdi gercegi gorene laf atmak mi demokrasi oluyor? Adam destekledigini soylememis ayrica, halk boyle istemiyor mu demis... Eger istemeselerdi zaten adamlar 46%'ya ulasamazlardi. Hadi senin tanidigin bakkal gibi insanlar da var diyelim, inse inse 40%'a iner. Peki ya DP'ye GP'ye oy verenler AG'nin olmasini istemiyor mu? Eminim onlarin arasindan AG'yi destekleyen cok kisi vardir; sag ve merkez sag partilere oy veren insanlardan daha farkli bir sey beklemek zaten yanlis olur. Ha desteklemeyen bi sol taraf olur, bi de ne taraf oldugu belli olmayan, ama secmek isterseniz biz oylamaya katiliriz diyen MHP var. Ikisini toplasan zaten eden 34%. anket aptal olmus; duzeltmek icin kaldirmislardir. Yanniz soyle bi sorun var, o ankete her iki taraf da eminim cullanacaktir; kanimizda var b.kunu cikarmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ya bence çok gereksiz tartışmak bu konuyu. Demokrasi demek = halkın çoğunluğu ne diyorsa onu yapmak demek= halkın çoğunluğu akp yi istiyor, yani ABDullah Gül derim ben.Gereksiz bence, tartışmaya da gerek yok. Bu saatten sonra başkası da gelse farketmez. Sandık mandık boş işler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yok be Szasstam, demokratik olmasını beklemiyordum. Aksine demokratik olmamasını bekliyordum zaten. Önce hayır oyu kullandım hata verince o sebeple kıllanıp birde evet'i denedim çünkü. Nedense evet oyum gitti.. Ben profesyonel olarak web yazılım işiyle uğraşmış birisi olarak söyleyebilirim ki bir kod çalışmıyorsa hiç çalışmaz. iki seçenekten birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa orada bi numara vardır. İnternet kullanıcısı olanların AKP'yi desteklemediği internet tabanlı seçim anketlerinde ortaya çıkmıştı zaten. Bu yüzden ne cesaretle sitesine anket koymuş diye girdim sitesinede. ps: Sam bize adap öğret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bir web uygulaması anlık hata verebilir :) En olmadık zamanda bir anlık hata bana yarışma kaybettirmişti :( Bence biraz saygılı olmak gerekiyor. Abdullah Gül hakkında olumlu konuşan birine direk cemaatçi damgası vurmuşsunuz. Bu ülkenin %50 si mi cemaatçi. Allah aşkına Türkiye sadece sizin ya da bizim Türkiye'miz değil. Hepimizin ülkesi burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 buraya gelmeden zaten bilinmesi gereken şeyler bunlar vodan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @asinanyavuz: O küçümsediğin cemaat,tahmin ettiğinden çok büyük boyutlarda. Zamanı geldiğinde, kendi ülkeleri yapacaklar burayı kimse dur demezse. Daha önce bir topicte yazmıştım. Sadece askeriye kaldı. Orası da ele geçince, bitecek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 "aydın" kesim bu hallere düşmüşken, forum aydınlarından ne umuyorsun ki sam. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Zamanı geldiğinde, kendi ülkeleri yapacaklar burayı kimse dur demezse. bayağı güzel yaklaşım tarzın var. acaba Atatürk böyle düşünse bu millet kurtulurmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Zamanı geldiğinde, kendi ülkeleri yapacaklar burayı kimse dur demezse. ne demek bu anlayamadım biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biraz sıkar ele geçirme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Nedenki Sam gibi destekçileri var ;) Hep destek tam destek dimi Sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar