Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül'ün tek seçenekli anketi..

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce habertürk te okuduğum, "Cumhurbaşkanlığı'nı internete taşıdı" haberinden sonra girip anketine bi "hayır" oyu atayım dedim. Dediğimi de yapmak için hiç vakit kaybetmeden işe koyuldum.

Beyefendinin sitesine girdim, sol kısımdaki anketten hayır'ı işaretledim, oyumu verdim.. Aaa o da ne hata mesajı aldım.

Sonra biraz kıllandım birde "evet" deneyim dedim ki, istemeden beyefendinin adaylığını destekleyen %86 lık kesime girmiş oldum :)

Gerçekten çok başarılılar. İnternet anketinde bile demokrasi had safhada.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten senin etek öpme vaktin gelmiştir , fazla geç kalma hocan kızar.

sen demokratik olmasınımı bekliyordun oylamanın Vodan ??
İnternette en azından acı bir şekilde geçileceği gerçeğinin farkında değil mi ?
saf değilki adam yarın manşetten öğreniriz %86yı ;)

düzeltme

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:04 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

siz halk destekliyor derken hala halkımızı bu kadar tanımamış olmanıza şaşırıyorum.
bizim ben ortaya pisliği bırakıyım temizleyen çıkar ben uğraşmam diyen bir halktır.

Örnek bizim bakkal

"NASIL OLSA ORDU VAR , ORDU OLDUĞU İÇİN AKPYE OY
VERDİM. SEÇMEYE ÇALIŞIRSA DARBE YAPAR ORDU "

Bu destekden mi söz ediyorsun ?
LoL

edit:
okul grubumdan çok güzel bir laf. saolsun 82 mezunu bir ablamız yollamış.

> Eger bir yerde kucuk adamlarin buyuk golgeleri olusuyorsa
> orada gunes batiyor demektir!

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:29 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam bi aday olsun da. Ondan sonra bakarsiniz. Kimse istemiyor diyemezsiniz; biliyosunuz ki Paticik pek de TR'yi yansitmiyor. Doguda destekleyen bircok yer var. Secim halka kalirsa AG'nin secilecegi de ortada. E simdi gercegi gorene laf atmak mi demokrasi oluyor? Adam destekledigini soylememis ayrica, halk boyle istemiyor mu demis... Eger istemeselerdi zaten adamlar 46%'ya ulasamazlardi. Hadi senin tanidigin bakkal gibi insanlar da var diyelim, inse inse 40%'a iner. Peki ya DP'ye GP'ye oy verenler AG'nin olmasini istemiyor mu? Eminim onlarin arasindan AG'yi destekleyen cok kisi vardir; sag ve merkez sag partilere oy veren insanlardan daha farkli bir sey beklemek zaten yanlis olur. Ha desteklemeyen bi sol taraf olur, bi de ne taraf oldugu belli olmayan, ama secmek isterseniz biz oylamaya katiliriz diyen MHP var. Ikisini toplasan zaten eden 34%.

anket aptal olmus; duzeltmek icin kaldirmislardir. Yanniz soyle bi sorun var, o ankete her iki taraf da eminim cullanacaktir; kanimizda var b.kunu cikarmak...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be Szasstam, demokratik olmasını beklemiyordum. Aksine demokratik olmamasını bekliyordum zaten. Önce hayır oyu kullandım hata verince o sebeple kıllanıp birde evet'i denedim çünkü. Nedense evet oyum gitti.. Ben profesyonel olarak web yazılım işiyle uğraşmış birisi olarak söyleyebilirim ki bir kod çalışmıyorsa hiç çalışmaz. iki seçenekten birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa orada bi numara vardır.

İnternet kullanıcısı olanların AKP'yi desteklemediği internet tabanlı seçim anketlerinde ortaya çıkmıştı zaten. Bu yüzden ne cesaretle sitesine anket koymuş diye girdim sitesinede.

ps: Sam bize adap öğret.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir web uygulaması anlık hata verebilir :) En olmadık zamanda bir anlık hata bana yarışma kaybettirmişti :(

Bence biraz saygılı olmak gerekiyor. Abdullah Gül hakkında olumlu konuşan birine direk cemaatçi damgası vurmuşsunuz. Bu ülkenin %50 si mi cemaatçi. Allah aşkına Türkiye sadece sizin ya da bizim Türkiye'miz değil. Hepimizin ülkesi burası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...