Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Kupalarındaki Rakipler Belli Oluyor

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu, Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor'un ise UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakipleri 3 Ağustos Cuma günü belli olacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak kura çekiminde Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak takımların rakipleri ile UEFA Kupası 2. ön eleme turunda mücadele edecek ekiplerin rakipleri kesinlik kazanacak.

Geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda rakibini elemesi halinde 32 takımın katılacağı grup mücadelelerine girmeye hak kazanacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarının ilki 14 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 29 Ağustos'ta oynanacak. 3. ön eleme turuna Fenerbahçe'nin yanı sıra geçen yılın şampiyonlar Ligi finalisti FC Liverpool ve UEFA Kupası şampiyonu Sevilla gibi güçlü takımlar da katılacak.

Öte yandan geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayan ve bugün Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol ile karşılaşacak Beşiktaş, bu turu geçmesi halinde 3. ön eleme turundaki rakibini bekleyecek. Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi de Nyon'da yapılacak kura çekiminin ardından netlik kazanacak.

UEFA Kupası'nda ise Galatasaray ile geçen yılın Fortis Türkiye Kupası finalisti Kayseri Erciyesspor, 2. ön elemeden kuralara dahil olacak.

UEFA İnter-Toto Kupası'ndan gelen 11 takım, UEFA Kupası 1. ön eleme turu maçlarından gelecek 37 takım ile birlikte kuraya katılacak Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor, cuma günü rakiplerini öğrenecek.

Bu sezon Avrupa kupalarında büyük başarılar hedefleyen Galatasaray, UEFA tarafından 2. ön eleme turunun en iddialı takımlarından biri olarak gösterilirken, Aberdeen FC, FC Lokomotiv Moskova, Standard Liege ve FC Basel de 2. ön elemenin diğer iddialı takımları arasında sayıldı.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=30759&cat=170&dt=2007/08/01

Bu sene cl'deki rakipler baya sağlam.İnşallah Fenerbahçeme kolay bir rakip çıkarda eleriz :S
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası Şampiyonlar liginde Ülke takımlarının temsilcileri bulunmalı. Fenerbahce ve Beşiktaş umarım Şampiyonlar ligine kalır . Zaten gruplarda 3. olan uefa ya gönderiliyor. ha şuda ayrı bi durum Eğer bu 2 takım gruplardan 3. olarakta çıkamıosa zaten uefaya da gitmesinler
Sosyal ağlarda paylaş

umarım bjk de fb de gruplara kalmayı başarır. hem ülke puanı için diyorum hem de izlemek isterim iki takımı da şampiyonlar liginde.

galatasaray büyük bir aksilik olmazsa uefa'da iyi yerlere gelir bu sene. yalnız golcü lazım cimboma. kesinlikle lazım. bize de lazım ya nobreyle olacak iş değil çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Federasyonumuzun bu kısıtlamalarıyla Avrupada türk takımlarının biyerlere gelmesi gerçekten zor.

Milli takımlarımızı güçlendirme amacıyla yabancı kontenjanı deniyor Fakat Türkiye Ligi diğer liglerle kıyaslandığında biraz farklı bir oyuncu Fenerbahce - Besiktas yada Galatasarayda top koşturmaya başladığında otomatikman kariyerimde istediğim yere geldim psikolojisine giriyor Avrupa hedefi biçen futbolcu sayısı günümüzde çok az. Yabancı sınırlaması kaldırılması durumunda türk orta sınıf futbolcular Fb - bjk - gs triosu içine girdiğinde demicem en azından girmeye çalıştığında kendilerini çok daha fazla geliştrecekler çok futbolcu gördük Anadolu kuluplerinde efsaneler yaratıp 3 büyüklere geldiğinde ohh kapak attım ben bu fenerbahceye yeter bu diyip kendilerini bitiren
Sosyal ağlarda paylaş

Fener UEFA'ya kalır bu sende. Aziz Yıldırım UEFA kupasını istiyor benim anladıgım kadarıyla yine gecen sene oldugu gibi transferi CL ön elemesine bilerek yetiştirmedi. Uefa'ya kalınca iyi bir golcu şart olacak eğer kupayı almak istiyorlarsa.

Üzülerek söleyebilirim ki bu sende hiç bir türk takımı elle tutulur bir başarı gösteremiyecek. Zaten artık CL'ye kalmayı başarı olarka görmeye başladık. Orada da hedef 3. lük zaten. Uefa'daki odandik grupladan cıkan takımımızı yere göğe sığdıramıyoruz.
Bu senede Fener UEFA'ya kalır. BJK düşükte olsa CL'ye kalma ihtimali var gerisi yalan olur. GS'de uefada en fazla gruptan çıkar sora pert olur.

Belki fazla karamsar olacak ama 3 takımımızı toplasak uefa'da final oynayamaz. Aslında bu birazda rüzgar işi bir takımımız bir rüzgar yakalsa başarılı olabilecek ama takımlarımız o kadar istikrarsız o kadar düzensiz bir futbol oynuyorlar ki....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fener UEFA'ya kalır bu sende. Aziz Yıldırım UEFA kupasını istiyor benim anladıgım kadarıyla yine gecen sene oldugu gibi transferi CL ön elemesine bilerek yetiştirmedi. Uefa'ya kalınca iyi bir golcu şart olacak eğer kupayı almak istiyorlarsa.
,

he gecen senede bilerek kieve elenip uefa kupasını alacak diolardı. ya bırakın bu işleri. adınız fener, yapabilecekleriniz belli avrupada. 2 maç bile çok size. elenip gidin uefanıza.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin alacağı puanlar ile takımın CL'ye katılacak belki. Ülke puanımızn düştüğünü ileriki yıllarda sadece 1 takım ile CL'de temsil edileceğimiz gerçeğini göremeyece kadar kör bir fanatikmisin?

Hangi takımlı oldugunu bilmiyorum ama. Benim bilmedigim zamanda BJK ve GS hiperbüyüme mi geçirdilerde BU sene Uefa yada CL kupasında favori gösteriliyorlar? Takımlarımızın hepsi birbirinden beter durumda. Sen hala ucuz sidik yarışlarındasın. Allah akıl fikir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nocom yine dengeli ve seviyeli giden bir konuya dengesiz ve seviyesiz bir mesaj atarak fitili ateşlemiş.

tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Önce sherifi geçin sonra CL'yi alın diye de eklemeden geçemiyorum yukardaki mesaja hitaben.

Ki tüm bunlara rağmen iki takımın CL'de, erciyes zor ama GS'nin uefa'da gruplarda mücadele etmesini gönülden istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fener güzel çekti hayırlı olsun

bakalım biz ekim gelecek :) 4-5 takım var onlar gelmezse rahat geçeriz heralde

derken son 4 kura kaldı kalan takımlar aek bükreş prag zürih

e yuh :) zürih çıksa bari:D

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 13:19 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...