Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sırt yolla. Ordan nefis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 orayı sıyırması daa zevkli oludu heralde :) pek hatırlamıom ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sırt olmursa süper olur. Böle sırtı büyük birini öldür ki fazla et çıksın. Artanlarla adana yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: ahmet-öldürdün mehmet-öldürdün hikmet-öldürdün saffet-öldürdün nedense ölenlerin hepsi erkek.canını seven erkekler kaçsın. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 benim de genelde yolumu keserler. yumruklarımı sanki biri arkadan iple çekiyormuscasına yavaş atarım cok sinir olurum. döverim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: döverim ama fsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: itmeyin plz diyorum zuahzuahz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pati piskopat doluymuş TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 okyanusun ortasındayım. okyanusun ortasında iki direk arasına gerilmiş üç dört şeritli bir çamaşır ipi var. denizden çamaşır ipine uzanıyorum üstüne çıkıyorum. arkadan bir köpekbalığı geliyor zıplayıp, sağ bacağımı koparıyor gidiyor. fakat hiç bir acı hissetmiyorum. bi bakıyorum bacağımdan içerisi karanlık. neleroloyor demeye kalmadan uyanıyorum. buyur bakalım bunu açıkla. ne biçimse. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:27 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: ruyalarimin %99unda ölüm var. ya ben ölüyorum ya birilerini öldürüyorum, ya da öldüklerini goruyorum. Last.fm'den; said: Sentenced 314 Antimatter 209 Catamenia 150 Necrophagist 137 Behemoth 126 ...yani bence çok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ...yaniiiii; biraz pop falan dinle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben de geçenlerde iki dayıyı bir yerden aşağı atıyordum, biri kafasının üzerine düşüp ölüyordu, diğeri ölmeyince peşinden ben atlayıp kafasını kaldırıma vura vura öldürüyordum. Sonra "Eyvah ne yaptım ben CSI kesin düşer peşime, yakalarlar, izlerimi silmem lazım" diye düşünüyordum. Evet, son zamanlarda çok CSI izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ahahah CSI.. en azından benm gibi bissürü insan var yalnız deilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evdeyim. telefon çalıyor. ahizeyi kaldırmamla birlikte telefonun üstünde bir yüz beliriyor. seçemediğim bir yüz. birden hava kararıyor. evde perdeler çekili. ama görebiliyorum. gündüz birden geceye dönüşüyor. ahizedeki yüz çok garip. bildiğimiz insan yüzü tarzı bir şey değil. hava kızıla bürünüyor. garip sesler geliyor. ahizeyi kulağıma götüremiyorum. dışarıya bakmak istiyorum. 7.kattan aşağıya bakıyorum. her yer alevlerle kaplı. insanlar yanıyor. çünkü alevler 20-30 metre yükselmiş. öyle garip ve beni en korkutan rüyaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lam ben rüya falan görmüyorum ayda bi kere şanslıysam. genelde ölü gibi uyuyorum.. her yer karanlık falan. aslında karanlık olmadan da uyuyamıyorum. yatağım simsiyah, çarşaflar, yastıklar, nevresimler simsiyah. bu yaz çok sıcak yaptı diye bi siyah bi de çok koyu kahverengi saten yatak takımı siparişi verdim. karanlık olmadan huzur dolu bi şekilde uyuyamıyorum yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 illa rüya görmek istersen acıkta bırak poponu. ise yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 O zaman sakat rüyalar görme ihtimali var :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben bi keresinde rüyamda elimde katanayla karşıyaka çarşısına çıkmıştım.İskele tarafından bi dalmıştım hobaa kese kese karşıma çıkarnı bölüp karakola kadar ilerlemiştim sonra polisler fln saldırmıştı cobla onlarıda kestim kestikçe kesiyodum arka plandada Moonspell - In And Above Man çalıyo. Bkz : Mp3 çalarla müzik dinlerlerken uyuya kalınırsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: yumruklarımı sanki biri arkadan iple çekiyormuscasına yavaş atarım cok sinir olurum. döverim ama off aynen çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Parkta okururken kolumu aslan ıssırdı. [spo]Sonra kesip çiğköfte yaptım.[/spo] [spo]Şaka lan şaka yapmadım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bende rüyamda dogusu öldürmüstüm gecen gün sonra feribota binip döner yemeye gitmiştim tvde resmim falan cıkmıstı beni arıolardı sona resledi annem [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 19:18 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben 2 kez rüya gördüm lan hayatımda. birinde bi tenis sahası vardı öyle. bi kapı vardı. açılıyodu. ordan tenis topu geliyodu. orda bitti. diğerinde de elektrik direğine tırmanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bir keresinde arkadaşımı yemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2gün önce rüyamda kafama tabanca sıkıodum bişi olmuodu bidaha sıkıodum olmuodu. bidaa fln deniordum bi 6-7 kere denedim hiçbişi olmadı.. sonra bi ark. geldi (şimdi pek sevmediğim) onun kafaya sıkıodum paramparça oluodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar