kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Football Factory filminin Ingiltere dışındaki belgesel versiyonları, ilk bölüm olarak Türkiye'ye Fenerbahçe - Galatasaray derbisine konuk oldular... GS'lilerin keseriz tabii biz leedsli deyişine dikkat.. Videoda sadece KFY (eski Kill For You şimdi adı değişti) , uA, Karşıyaka, Göztepe taraftarlarına yer verildi... Eleman (danny dyer) maçı KFY'nin yanında izlenip gaz oluyo =) neyse yorumsuz aktarmaya çalıştım... Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 izlerken bir fenerbahçe taraftarı olarak gaz olmamak elde değil... edit: sadece ingiltere televizyonlarında yayınlanıyordu bu, yani ingilizlere yönelik bir program... ona göre şey edin, zaten leeds meeds olayları hakkında nerdeyse bir bölümü... edit 2: GFB, Çarşı gibi tribün gruplarına yer verilmiyor... uA'dan da sadece Alpaslan konuşuyor, yanında bir sürü apaçi ile.. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 17:17 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Islam is important, but football is the real religion in Turkey.. Baya ilginç bişeye benziyo izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 "welcome the hell" hehe,iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Oray Egin'de her yerde karşımıza çıkmaya başladı :) Güzel hazırlamışlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kimse bişi alınmasın sataşmaya çalışmıyorum da bu mesaj nedir allah aşkına? ultraslan konuda bi sürü video var bunlarla ilgili yorum yapçağına tuttuğun takımın grubunun adını yazınca ne oluyor yani onu anlamıyorum? ben gfb yazayım nocom gelsin çarşı yazsın. sonra niye kavga çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Fenerlilerin galatasaraylılara küfrederken altta ingilizce altyazısı süperdi :''You are children of whores'' muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oray erginin orda ne işi var lol ahhaha rambonun mermi manyağı yaparım lafını çevirememişler =p [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 22:02 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu arada dikkat ettiniz mi ingiliz sunucu eleman bizim prawlera benziyo eheh. edit : ahahahaha 4. bölümü izliyorum ingiliz eleman kill for you dan taraftarlarla bir barın önünde içiyo bu arada bi teyze geliyo yanına. Teyze de herkesle birlikte nı-nı-nı_nı-nı-nı-nı galatasaraaay diye tezahürat yapıyo bu ne be :D [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 22:18 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 3ün sonu ile 4ün başında çok karizma olmuş ultraslan grubu :) bi de oray eğinin pembe saati nedir ya hehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yalnız bişi dikkatimi çekti gs nin uefa ve süper kupası var üni si var ama fb halıkn takımı ve gsden de bayağı zengin ve stadı da çok iyi diye bi şey duydum :) edik:nocom sen kendini taraftar zannediyorsun ama değil hayatında kaç bjk deplasmanına ve inönüne geldin :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:08 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: edik:nocom sen kendini taraftar zannediyorsun ama değil hayatında kaç bjk deplasmanına ve inönüne geldin :) beni tanıyormusun acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Evet çarşı grubunun hatta Those were the Days remiksinin falan olmaması kötü olmuş cidden renk katabilirdi programa :) Orda diyor ki fenerliler galatasaraya zengin takımıdır, gavur desteklidir üniverste ve zengin takımıdır diye laf sokar. Ama kötü yönetim yüzünden galatasaray çok borca girdi. Fener için de işte klasik halk takımı vs. deniyor. Yani tamam orta doğu ve balkanların en büyük derbisi fb gs ama insan bi beşiktaşı da koyar taraftar belgeseli çekiyosun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nocom heryere bi resim koyma beaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 peki koymam rahatsız olma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nocom cnms seni burada yaptıklarından çözmeye çalıştım taraftarlık konusunda anladığım su özenti çarşı gençliği ama ben bi kere bile her sene en az 15 maça giderim 3 sezon deplasmanlar dahil hiç maç kaçırmadım ama bir kere bile bişi demedim ya.ama sen biz efsaneyiz öleyiz böleyiz konusuyorsun ne verdin takımına bağırmaktan başka desene bana!!!111siz bağırmayı taraftarlık zannediyorsun taraftar dediğin zaman külübünün arkasında olur sizin gibi her sene en az 3 maç saha kapatma ve sayamadığım para cezası yemez ve futbolcu o efsana taraftar yüzünden ezeli rakibine kaçmaz ya işte siz anırmak küfür etmek ve futbolcu kaçıran bir taraftar gurubu olarak bir efsanesiniz.bana söle kaç tane çarsı taraftarı bjk ürünü alıyo ne veriyo takımana maddi olarak sizin maveniyatınız sehrazata beste yap maçta 3 lü sarıp içsinler kapalı üstte yazık efsane taraftara bak. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:30 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sözlerin incitici oluyor ama "anırmaktan başka" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 özür dilerim kusura bakma celallendim editledim kusura bakma :barşcubuguuzantansmiley: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lucifel boş konuşmuşsun kusura bakma ama. beşiktaş taraftarının maddi durumuna kadar uzanıyor o söylediğin şeyler. bu arada bizim her sezon 3 maç falan sahamız kapanmıyor. hatta bi süredir kapanmıyor stadımız. küfür etmiyoruz çünkü. küfür etmek için maçın bitiş düdüğünü falan bekliyoruz. ya da maçtan önce. maç bağladığında ceza getirebilecek hiç bir davranış sergilemiyoruz. takım kötü de olsa, iyi de olsa arkasındayız. bu kulübün gerçek sahibi oyuncular ya da yönetimler değil, bizleriz. bunu da her fırsatta gösteriyoruz istemediğimiz adamı göndererek. bu kadar basit. bir daha bu forumlarda beşiktaş taraftarı için anırmak kelimesini kullanan olursa kavga çıkacak haberiniz olsun. kimsenin bana "eşek" yakıştırması yapmaya hakkı yok adamı tersten asarlar haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ya şu bu kulübün gerçek sahibi taraftardır geyiklerini bi kenara bırakın artık. Eğer kulüp şirket değilse gerçek sahibi Genel Kuruldur. Yoksa taraftar kıçını yırtsa "ki özhan canaydın olayında bunu defalarca gördük" karar aldıramaz. Başkanlar ne kadar taraftar gibi davranırsa veya taraftar baskısına göre davranırsa takım o kadar başarısız olur "ki bunu Yıldırım Demirören olaylarında görüyoruz" Taraftarı bağırttırıp önce SebaYı ardından Bilgili'yi göndertti. Şimdi aynı silah kendisine dönünce "kulübün ona olan borçlarını" öne sürüyor. Taraftar baskısıyla locaları yıkan bir yönetimden de kurumsal anlamda başarı beklenemez zaten. O yüzden Fenerbahçe Roberto Carlos'u getirirken Beşiktaş Diattalar, Tellolar, Çakma Cisse'ler getiriyor. GFB'de zamanında çok kastı Aziz Yıldırıma karşı. Pankartlar, Tezahüratlar, boykotlar, ama adam dediğim dedik davrandı ve yine her maç doluyo migros. Taraftarlar önemlidir, hatta çok önemlidir belki ama esas önemli olan stada gelen 10.000 kişilik kemik tayfa değil o takımı dışardan destekleyen yüzbinlere taraftar hissiyatını verebilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Taraftarlar önemlidir, hatta çok önemlidir belki ama esas önemli olan stada gelen 10.000 kişilik kemik tayfa değil o takımı dışardan destekleyen yüzbinlere taraftar hissiyatını verebilmektir. önemli yeri vurgulamak için alıntıladım. yazın baştan sona doğru tabi ama en önemli kısmı burası. fenerbahçenin türkiyenin en büyük kulübü olmasının sebebi bu. ne yazık ki beşiktaş için böyle birşey çok kolay değil. herşeyden önce taraftar sayısı farkı var ve mali açıdan da iyi olan kısım türkiyede genelde fenerbahçeli oluyor (bu benim gözlemim istatistiki bir bilgi değildir:P). bu yüzden bu farkın kapanması için akıllı yönetim uygulamaları gerekli ama akıllı yönetim uygulaması için akıllı yönetim, akıllı yönetim için akıllı yönetici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 4. Bolum 5:10 daki olay komedi .. Arkada Fenerbahceliler Ananı S... Galaytasaray diye bagirirken ordaki yasli teyzede eslik ediyor aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bir Fenerbahce taraftarı olarak bu belgesel tarzı şeyi izlemek gerçekten muhteşem bir olaydı .. şu yaklaşık 1 saatlik derleme bana 5 dk gibi geldi. Son 1 Sene içinde aslında gerçek anlamda öğrendim Göztepe - Karşıyaka muhabbetini .. 1 Senedir bir Göztepeliyle her gününü beraber geçirmek ve Yeditepe Universitesi Festivalinde çıkan 4 kavga'nın 3ünün Karşıyaka - Göztepe kavgası olduğunu gözlemlemek bile yetti ki son bölümdeki karşıyaka - göztepe yi izlemekte ayrı zevk kattı keşke Karşıyaka Çarşı'nın yanında Beşiktaş Çarşıyıda konu alan en azından bi 10 dk lık bölüm oluşturulsaydı. Ne olursa olsun izlerken muhteşem keyif aldım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar