patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Usta ile Margarita - Mikhail Bulgakov Buddenbrooklar - Thomas Mann Ruh Dağı - Gao Xingjian İstanbul Bir Masaldı - Mario Levi Teneke Trampet - Günter Grass Sofi'nin Dünyası - Jostein Gaarder Vadideki Zambak - Balzac Uğultulu Tepeler - Emily Bronte Dava - Franz Kafka Köylü İsyanı - Balzac Postane - C.Bukowski Erzurum Yolculuğu - Puşkin Viladimir Bartol - Alamut(Fedailerin Kalesi) Kızıl ile Kara - Stendhal Ve Çeliğe Su Verildi - N.Ostrovski Düşüş - Albert Camus Hiç Bir Yere Dönüş - Oya Bardar Çölde Çay - Paul Bowles Kargo benden. Alayı 60 YTL.Evet yanlış duymadınız :) hepiside orjinal korsan-kopya felan deil bi kısmı da yeni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Düşüş - Albert Camus sadece bu lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi komple satıyorm ama güzel kitap seçmişsin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Komple satman zor ya. Sen bunu bölüştür biz de alalım bi kaç tane :) Edit : Dava - Franz Kafka Çölde Çay - Paul Bowles bunlar da benim olsa mesela :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:04 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biraz pahalı sanki kitap icin.pozitif indirim bekliyorum ben :P [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:07 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 30'a alırım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abicim kargo zaten en az 20 tutar 30 alsan 20 de kargo vercen 50 ye patlıycak ben kargoyu ödüyorum 60 kaıt istiyorum yani bakınca o kadar pahalı değil üstelik kitapların hepsi kaliteli, yayınevleri felan yeni kitaplar sahaflarda bulamazsın bi çoğunu (en az yarısını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 neredeyse hepsini okudum zaten - tek tek satsan... çülde çay mükemmeldir bu arada - sahaflarda arayım. Esirgeyen Gökyüzü diye de basılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 18 kitap en azından tanesi 15 ytl den desek ( ki korsanlar 5 ytl ama orijinal olduğunu varsayıyorum) naptı = 190 ytl tamam kullanılmış olması fiyatı düşürür, adam 20 ytl de kargo ödeyecek. napıyor bakalım 190-80=110 ytl adamın size kazandırdığı oluyor bu alışveriş sonrası hala ne fiyatını aşağı çekmeye çalışıyorsunuz? hadi baska eskiyecek birşey olsa anlarımda kitap bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kesinlikle haklısın :) ya kitapların hepsi orjianl aynı zamanda bi kere okunmuş falan, yani yenisi 16-17-19 YTL olan kitaplar gidip o kadar parayı versen ve alsan alacaın kitaplar bunlardan farklı olmayacak çünkü bunlarda yeni :) Can yayınları, Cem yayınevi ,doğan kitap, imge yayınevinin kitapları.... isteyene kameradan da gösteririm [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:36 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 patiden adam mı tutuyorsun patateskabak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet yüzde önerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 imkanım olsa bugun alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ayarlarız abi, gittigidiyora koyarız taksitle alırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 100 ytl adsl geldi kıra var su var elektrık var yakıt var. gecen ay olsa alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 20 ytl kargoyu nerden nereye ödüyosunuz ya tutmaz o kadar :P İstanbul içindeysen evini söyle gelip 2 tanesini alıym işte söylediğim kitapları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Erzurum Yolculuğu - Puşkin bunu istiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hemde en az 20 YTL tutar, Ankara dayım ayrıca tek satsam pahalı olur 18 tl ye aldıım kitabı 2 tele ye satcak deilim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 50 YTL ye düştüm abicim, kargonuzda benden, artık elimden gelen bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Büyük ihtimalle 60 liradan alıyorum hepsini. Bi kısmı vardı bende takas etmiştim, ama o bir kaçtanesininde arşivimde olmasını istiyorum. Geri kalanı da gayet değerli, 60 az bile olmuş ama durumum olsa daha fazla verirdim. Şimdilik dondurursan satışı yarın ulaşıcam sana, msn e giremiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Peki abicim , bu durumda, SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar