patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Usta ile Margarita - Mikhail Bulgakov Buddenbrooklar - Thomas Mann Ruh Dağı - Gao Xingjian İstanbul Bir Masaldı - Mario Levi Teneke Trampet - Günter Grass Sofi'nin Dünyası - Jostein Gaarder Vadideki Zambak - Balzac Uğultulu Tepeler - Emily Bronte Dava - Franz Kafka Köylü İsyanı - Balzac Postane - C.Bukowski Erzurum Yolculuğu - Puşkin Viladimir Bartol - Alamut(Fedailerin Kalesi) Kızıl ile Kara - Stendhal Ve Çeliğe Su Verildi - N.Ostrovski Düşüş - Albert Camus Hiç Bir Yere Dönüş - Oya Bardar Çölde Çay - Paul Bowles Kargo benden. Alayı 60 YTL.Evet yanlış duymadınız :) hepiside orjinal korsan-kopya felan deil bi kısmı da yeni zaten.
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Düşüş - Albert Camus sadece bu lazım bana
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi komple satıyorm ama güzel kitap seçmişsin (:
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Komple satman zor ya. Sen bunu bölüştür biz de alalım bi kaç tane :) Edit : Dava - Franz Kafka Çölde Çay - Paul Bowles bunlar da benim olsa mesela :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:04 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biraz pahalı sanki kitap icin.pozitif indirim bekliyorum ben :P [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:07 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abicim kargo zaten en az 20 tutar 30 alsan 20 de kargo vercen 50 ye patlıycak ben kargoyu ödüyorum 60 kaıt istiyorum yani bakınca o kadar pahalı değil üstelik kitapların hepsi kaliteli, yayınevleri felan yeni kitaplar sahaflarda bulamazsın bi çoğunu (en az yarısını)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 neredeyse hepsini okudum zaten - tek tek satsan... çülde çay mükemmeldir bu arada - sahaflarda arayım. Esirgeyen Gökyüzü diye de basılmıştı.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 18 kitap en azından tanesi 15 ytl den desek ( ki korsanlar 5 ytl ama orijinal olduğunu varsayıyorum) naptı = 190 ytl tamam kullanılmış olması fiyatı düşürür, adam 20 ytl de kargo ödeyecek. napıyor bakalım 190-80=110 ytl adamın size kazandırdığı oluyor bu alışveriş sonrası hala ne fiyatını aşağı çekmeye çalışıyorsunuz? hadi baska eskiyecek birşey olsa anlarımda kitap bu.
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kesinlikle haklısın :) ya kitapların hepsi orjianl aynı zamanda bi kere okunmuş falan, yani yenisi 16-17-19 YTL olan kitaplar gidip o kadar parayı versen ve alsan alacaın kitaplar bunlardan farklı olmayacak çünkü bunlarda yeni :) Can yayınları, Cem yayınevi ,doğan kitap, imge yayınevinin kitapları.... isteyene kameradan da gösteririm [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:36 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 patiden adam mı tutuyorsun patateskabak :P
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet yüzde önerdim :)
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ayarlarız abi, gittigidiyora koyarız taksitle alırsın...
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 100 ytl adsl geldi kıra var su var elektrık var yakıt var. gecen ay olsa alırdım :(
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 20 ytl kargoyu nerden nereye ödüyosunuz ya tutmaz o kadar :P İstanbul içindeysen evini söyle gelip 2 tanesini alıym işte söylediğim kitapları :)
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Erzurum Yolculuğu - Puşkin bunu istiyorum ben de
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hemde en az 20 YTL tutar, Ankara dayım ayrıca tek satsam pahalı olur 18 tl ye aldıım kitabı 2 tele ye satcak deilim....
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 50 YTL ye düştüm abicim, kargonuzda benden, artık elimden gelen bu kadar...
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Büyük ihtimalle 60 liradan alıyorum hepsini. Bi kısmı vardı bende takas etmiştim, ama o bir kaçtanesininde arşivimde olmasını istiyorum. Geri kalanı da gayet değerli, 60 az bile olmuş ama durumum olsa daha fazla verirdim. Şimdilik dondurursan satışı yarın ulaşıcam sana, msn e giremiyorum şu an.
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Peki abicim , bu durumda, SATILDI.
Öne çıkan mesajlar