Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akarsular özelleştiriliyormuş

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=30618&cat=130&dt=2007/07/31

[spo]Su krizine yeni çözüm planı: Baraj yap-işlet-devret
Küresel ısınma, beklenenin altında kalan yağışlar ve geciken barajlar nedeniyle kapıya dayanan su krizi için hükümet formülü: Akarsu ve göletlerin kullanım hakkı 49 yılı geçmeyecek şekilde özel sektöre satılacak İhale değil yarışmayla seçilecek yatırımcı, barajdan elde edilen suyu işletme süresi boyunca satarak hem yatırım maliyetini çıkaracak, hem de kâr edecek
[/spo]

Sapıttılar artık gelecek yıllarda en değerli şeyin su olduğunu bile bile doğuda Fırat ve Dicle'den başka dayandığımız kaynağımız olmamasını bile bile hala bunu yapıyorlarsa ben bunun altında vatan hainliği ararım kimse kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm bi kurumu saçma sapan özelleştirebilirsinde, akarsuyu özelleştirmek nedir? İnsan mısın? Şakacı mısın?
Seneerdir İsrail senden boşuna akdenize dökülen nehirlerin suyunu istior(denize dökülen suyu alıo götürmeyi teklif ediorlar tüm nehri satın almayı degil), üstelik kendimiz alıp gelicez diyerek acaip paralar öneriyorlar, sen gi,dip bunu kaubl etsene koskoca nehri özelleştriecegine? Bide simdi fırat-dicleyide özelleştirmeye kalkarlar, ırak -iran başlar bıdı bıdıya suyumuzu özelleştiremezsiniz die, haklılar.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 11:54 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"mc_rae 31.07.2007 11:20

DEVLETİN GÖREVİ EĞİTİM SAĞLIK VE GÜVENLİKTİR BUNLAR DIŞINDAKİLER ÖZELLEŞTİRİLMELİDİR BENCE EĞİTİM VE SAĞLIKTA ÖZELLEŞMELİ "

Ben bu, ve bunun gibi insanların oldugu bir ülkeye/Vatana/millet e ait olmayı seçimlerle beraber reddettim. Ama bunları gördükçe beynima kan sıçtrıyor, bu kadar mı gerizekalı bu kadar mı kör bu kadar mı cahilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan daha bir kaç hafta önce haberi çıktı "İstanbul'un 100 günlük suyu kaldı" "Ankara'da su bitti bitiyor" vs. gibi haberler.

Kalkıp akarsunun kontrolünü şirketlerin eline vermek nasıl bir zihniyettir be?

Hani stratejik bir işletme diye Telekom'un özelleşmesine karşı çıkıldı da, stratejiyi falan geçtim SU lan bu. Milletin eline mi bakıcaz su diye bir de?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
icinde 70 ev ve 42 samanlik bulunan , 2000 donumluk tarlasiyla sarisogut koyu tamami 2 milyon lira
210 bas inek ve okuz 10'ar bin liradan ; 2 milyon 100 bin lira
900 bas koyun biner liradan ; 900 bin lira
96 bas kadin 500'er liradan ; 48 bin lira
78 bas erkek 100 liradan ; 7 bin 800 lira
220 bas kucuk cocuk 50 'ser liradan ; 11 bin lira
26 bas ihtiyar bedavadan hediyesi olup ...

Şark Bülbülü'nün meşhur sahnesi, Ekşi'den...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...