Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye - ingiltere maçı öncesi son gelişmeler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elbette biz alıcaz maçı! bugun okul çıkışında ortalık en büyük türkiye sloganlarıyla inledi,
kim kırabilir bu büyük inancı?
beckham mı?
pehh[hline]always on The Claymore
always next to Othranks
  • Admin
Mesaj tarihi:
medya biraz daha şişirirse takımı patlarız yanlız :)
hatırlatıyım daha ingtereye golümüz yok :) bırak galibiyeti ;)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Mesaj tarihi:
ne yazikki ayni gorusteyim sabo
macin baslarinda erken bi gol buluruz ama ustune yatmaya calisiriz ve ilk yarin sonlarinda ve ikinci yarida birer gol yiyerek bu maci 2-1 veririz gibi goruyorum:(
ama tabiki gonlum turkiyenin kazanmasindan yana ne olursa olsun:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Saboya bu sefer hak veriyorum bu maçı almamız çok zor. Eğer maç ingiltereyle değil de aynı güçteki başka bir takımla olsaydı direk alırız derdim de. İşi çok abarttık altı üstü bir maç resmen futbolculara baskı yapıyorlar.
Pepsi deki gerzekler milli takımın tarihindeki en önemli maçı diye raklam yaparsa ki en önemli maçımız brezilya ile oynadığımız yarı final maçıydı. Faha böyle bir çok örnek var üstüne üstlük gol bile atamamış olmamız futbolcuları psikoloj,k olarak çook zorlar. Zaten admlar 1 gol atsa üzerine yatıp çirkefliğe başlarlar bu sefer de olay çıkartırlar felan.
Bizim futbolcumuz böle olaylara pek alışkın değil hemen galena geliyor. Seyirci desen umarım sakin kalabilirler.
Bunların hepsi olasılık ama daha ağır basan olasılıklar.[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
Şenol Güneş yine halefi Hakan ı çıkartmayarak orta saha dengesini alt üst etti.
Neden ve niçin bir insan top kaptırma oranı çok fazlalaşan bir oyuncuyu oyunda turar?
Hakan hala milli takımda bir işe yaramıyor. İlhan Mansız da öyle iki oyuncuda topla buluşmadı doğru dürüst hakan da buluşunca rakibe verdi zaten.
Ayrıca bu takımda Alpay hala niye oynar? 3 pozisyon hatası yaptı.
Sergen nin maç sonrası yorumu ise güzeldi.
"Maç çok langır lungur oldu"[hline]bla bla bla ...

• Yeni Oluştur...