SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 geri dönebilirsin sakın pes etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 beni birakin siz kendinizi kurtarin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kanuninin isi bitmis. akbabalara yem olur artik anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 8 senede yapa yapa bunu mu yapmışlar, 10-15 tane satarlar konukomşuya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 steamden ölene kadar asla oynamayacağınız 5 oyunu alcağınıza şunu preorder edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yeni beta çıktı http://www.indiedb.com/games/the-age-of-decadence/downloads Eskisine kıyasla yeni questler falan yok ama daha ziyade bir kaç yeni silah ekleme, bir kaç questte minik değişiklikler ve dengeleme. Yalnız oyunun hikaye gelişimi baya başarılı. Mesela Assassin oynarsanız oyun sırasında bazı olaylar oluyor diyelim. Fakat aynı şekilde Thief oynadığınızda da, assassin hikayesinde olan olaylar arka planda yine oluyor. Thiefi bitirip mesela Assassinle oyunu tekrar oynadığınızda baya mindfuck oluyorsunuz yani (oha demek o olayı assassinler yapmıştı gibi tepkiler verdim mesela(. Baya enteresan geldi oyunun bu yanı bana. Nox gibi acayip baya farklı storyline'a sahip karakterlerin hikayelerin bile bu kadar iç içe geçmiş değildi. Oynamayanların oynamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ilk betada suave aristocrat oynıyım dedim; ağzımı burnumu kırdılar :S oyunun geneli öyle olmaz umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu oyun konuşma karakteri olmak istiyorsan, merchant guilde girebilirsin ya da kısmen thief guilde. loremaster olarak başlarsan merchants guilde girebiliyorsun mesela buarada illa merchant olmana gerek yok. açıkçası persuasion + streetwise ile bütün demoyu çok rahatça geçtim. konuşarak dövüşmeden geçebileceğin bir oyun istiyorsan bu tam istediğin oyun. ama hem konuşayım hem döveyim tarzı bi karakter çok zor. birinden birini seçmen lazım heheh. konuşarak oynamak konusunda soruların olursa sorabilirsin ben öyle de bitirdim demoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ha diplomacy gitmek istiyorsan başta 35-35 persuasion ve streetwise ve 8-9 int ile başlamayı unutma. sonra zamanla arttır bunları demo sonuna doğru 45-50 olsun. Demodaki ana questleri böyle bir karakterle geçebileceğinden eminim ama geçemeyeceğin 1-2 side quest olabilir. Praetorian da deneyebilirsin ama ben Praetorian da warrior denedim sadece on da konuşarak gidiliyor mu bilmiyorum. Ama merchant line da çok rahat gidersin hatta domine bile edersin ortalığı sdf milleti birbirine sokuyosun direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ps: bu oyunu oynamayan RPGciyim diye dolaşmasın bu arada adamlar direk planescape ekolünden. her öldüğün savaşın ardından ölümünle ilgili ayrı bir tasvir yazmış adamlar ya ve hepsi roman kalitesinde. ilk questlerden birinde iki tane thug için bile adamlar ölüm tasviri yazmış. oyunda planescapeden daha fazla line var buarada bu da enteresan bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Linux sürümü çıkacakmış bu aralar çoğu oyun çıkartıyor. EA şu anda Ubuntu Convention'da sunum yapıyor zaten. Betalar için Linux versiyonu çıkarmıyorlar ama, bekleyeceğim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bakayım foruma bunla ilgili bir haber var mı ama çıkarsa kaçırma. oyunu safi roman olarak bitirmek mümkün o derece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Avadon'u oyna abi sen de oynamasıysan. Süper CRPG, tam old-school Black Isle oyunlarını anıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 gördüm bakcam ona da çok güzel duruyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şimdilik insanlar wineda çalıştırıyor sanırım orda çıkabilecek bir sorun ile ilgili konu şu http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,2496.0.html oyun da full olarak 1-1.5 seneye çıkması planlanıyor anladığım kadarıyla da windowsda az sorunlu ya da sorunsuz olursa 2-2.5 seneye falan da linuzu çıkar diyorlar. wine kullanıyorsun şimdilik demoyu orda deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Avadon abi oynadığım oyunlar arasında masaüstünde GM karşısında oynuyormuşsun tadını en iyi veren oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Trailer da varmış demo için http://www.youtube.com/watch?v=e-Oz5Jn3JQU&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ahah düz fiziksel statları fulledim 2h scimitar + armor çektim ilk combatta direk öldüm ve uninstall çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ne yetosunuz yaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 su tb modda gridlere highlight felan koysalarmış ap felan daha gözükür olsaymış hoş olurmuş ps: merchant gittim. barracksdaki elemanla gel şehri alıyoz dedik. geberdim ve oyunu sildim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 nası beceriyonuz olm savaşa girmeyi ben merchant quest line da tüm şehri domine ettim savaşa girerseniz çıkması zor ama o doğru combat baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ne uğraşcam betayla ya diyodum ama merak ettim millet o kadar ölünce. bi bakayım bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abi zor olucak bişey de yok ki çok komik str con per falan asıldım böyle 9 9 9 mu ne direk sword asıldım 50 mi ne alabildiğim en yüksek dmglı kılıcı ve en ağır zırhı aldım ilk combatta yapabildiğin tek şey sağ tıklayıp saldırmak ki onda da skill yok bişey yok. turn based combat işte direk öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 lan nolucak ilk combat 1-2 kere deneyince geçiyosun. illa kobold mu olacak ilk combat bre ilk combatı geçmeye üşenip de güzel yerlerini kaçırıyosunuz diycem ama sonraki combatlar ilk combattan daha zor o yüzden bişey demeyeyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kaede said: abi zor olucak bişey de yok ki Bi de hangi classı seçtin de bakayım praetorianı seçip de ilk combata direk girmedin inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar