_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 OYLAMA İÇİN SON 7 GÜN Işın Karaca,Hakan Altun,Özkan Uğur gibi sanatçıların da jüri üyeliğini yaptığı Webeste müzik yarışmasına "Tatlı Meleğim" adlı şarkımla katıldım.Şarkım ilk 300'e girmiş durumda şu an.Ve halk oylamasına sunuldu.Şarkıyı beğeneceğinizi umuyorum ve halk oylamasında oylarınızı bekliyorum,oy atacaklar şimdiden sağolsun;] [spo]www.webeste.com[/spo] burdaki linke başta üye olmanız gerekiyor sonra da mailinize aktivasyon kodu geliyor. Şarkıyi dinlemek için,sağ üstte 101-200 eserler arasında 167.sırada Oy atmak için oy ver bölümüne girip şarkıya oy atabilirsiniz(Numarası 1045)OYLAMA İÇİN SON 7 GÜN [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:55 tarihinde, _TaYFo_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, _TaYFo_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Vereyim, haberim olsa ben de katılırdım - tekrar ne zaman yapacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sanırım biraz ara verdikten sonra kışa doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aşkolası nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 oy verdim hayırlı olsun ama şarkıyı beyenmedim maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Patiden beklediğim desteği göremedim ama sağlık olsun bugün oylamanın son günü,destek olan arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sağlık olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 oy toplamak da güzelmis, birak gercekten begenenler oy versin. millet vekillerinden farkin kalmamis sankim :P Bana verin bana verin, eger bana verirseniz papayi bile müslüman yapacagim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 O degilde adı Tayfo olan ve KO tayfası gibi yazan bir arkadaşı -ne kadar yetenekli olursa olsun ki oda şüpheli- tınlamadım(k ?) die şaşırmana şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 İddalı olmaya karar verdim şimdi - ikinci ben kazanacağım. Belki Genesis'i yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hayırlı olsun.. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o deilde adın tayfun yazgan oldugunu anladık. eray dursun kim? yoksa fake acc açıp eray dursun adına oy mu kullandın kendine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hiiiiii!!!!!111bir kandırıyo bizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Fistan beni güldürdün Allah ta seni güldürsün;) Özel mesaj at çok merak ediyorsan da gör Eray Dursun'un kim olduğunu;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Adam devlet dairesi çıktı, bürokrasiye sürüp işi bi de resmi başvuru bekliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 erays ne hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar