Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACDC

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arattım ama topu topu 3 topic açılmış. ben böyle topic başlatırım ama içine ne yazacağımı bilmem. :p En iyisi konuşalım acdc hakkında, gerisi gelir. Az önce sömürdüm eksik olan albümlerini. Bunalti'dan alabilrsiniz.

Girls got rhythm çalıyor şu an.
Mesaj tarihi:
Dirty Deeds Are Done Dirt Cheap en sevdiğim şarkılarıdır. Hatta tişörtü var annanem üstündeki cıblak kadın resimlerini farketmeden almış zamanında :)

Sanırım amarika psikolojik savaşta düşmanı yıpratmak için bazı şarkılarını kullanmış. 1. Irak savaşı mıydı vietnam mıydı hatırlayan var mı?
Mesaj tarihi:
Hells Bells'i kullanıyor imiş Amerikan ordusu.

Bir de Vietnam savaşı bittikten sonra kuruldu AC/DC.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:21 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Back In Black albümüne komple komple komple bitiğim.
Ayrıca en favori şarkımda Thunderstruck
[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:49 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:56 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bendeki albümleri
Back In Black
Highway To Hell
For Those About To Rock ve If You Want Blood...
bide karma :P
sıkılmadan binlerce dinleyebilirim playlistte :P

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:46 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:49 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bugün loop'ta highway to hell vardı.

edük: ohayınız, ac/dc ve kulak rahatsızlığı?

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:28 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gemiş geçmiş en iyi rock n' roll grubudur.Bon scott ve brian olarak ikiye ayrılır.Aynı zaman da grupta çok farklı bir durum var diğer grupların aksine Angus vokalin önüne geçmiştir her zaman..gerek albüm kapaklarından gerek konserlerden anlaşılabilir.Adam gitarı çalarken kendinden geçiyor.
Yalnız bon biraz erken öldü..ölümü deçok ilginçtir.Çok fazla içtiği için sabah arabasında kendi kusmuğundan boğularak öldüğü anlaşılmıştır.Bildiğim kadarıylen son 2000 de bir albümleri çıktı.Ama bir toplama yayınlayı düşünüyorlar bazı konser görüntüleride içeriyor..
  • Yeni Oluştur...