Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 arkadaşlaryeni laptop alacam. Autocad catia ve benzeri grafik programları filan kullancam . Yani ekran kartı filan iyi olmalı bide ram olayı . Tavsiye edebileceğiniz markalar modeller var mı? 2000ytl ye kadar bakıyorum belki biraz daha zorlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fiyat bilmiorum ama böle autocad, photoshop vs gibi programlar kullancaksan mac daha iyi olur sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Masaüstüne lafım yok ama macbook lar hayvan gibi ısınıyor ısınmayla birlikte yavaşlıyorda tabi Macbook Pro ları bilmiyorum ama . Macbook almıyıcam diyorsanda İntel işletim sistemli al amd de alma program için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Arkadasimda bu programlari kullaniyor. Mac'larin daha iyi oldugunu soylemisti bana bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mac lar çok pahalı olduğu içim pek düşünöüyorum sizce nvidia go7600 yeter mi bu programlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ati ya da nvidia'nın güzel kartlarından birine sahip bir core 2 duo alıp, alırken de 1 gb daha ram taktırıp 2 gb ram ile teslim alırsan kdv dahil 1800 liraya falan gelir sanırım. Dell'in kampanyadaki modelleri gayet iyiydi bunun için ama kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi de şu marka olayı var tabi insan dell filan deyince bir çekiniyor. Ön yargım var biraz.Sizce çok farkediyormu marka ? farkediyorsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hazır konusu acılmışken bende bi soru sorayım, etrafımda ki coğu pc laptop sahibinin sarj ları mac e kıyasla cok az dayanıyor coğu zaman bi priz aranıyorlar. böyle olmayan bi pc laptop mevcut mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 E alirken pil suresine bakacaksiniz tabii ki. Eger oyun icin aliyorsan o aleti, yani ekran karti gucluyse, sarjinin dayanmasi biraz zor. Yok tek kullanim ihtiyacin browser ve text editor ise o zaman zaten guclu bir ekran karti gerekmez, dolayisiyla pil omru uzun olur. Marka olayi farkediyor. Mesela tamire gelen laptop'larin 80%'i HP gibi bir oran soyleyebilirim. Tabi bu sadece benim tuttugum istatistik. Bu demek degildir ki HP'ler rezalet; kullanmayi bilince genelde hicbiri sorun cikarmiyor ama bilmeyen icin sorun yasama ihtimali HP'de daha fazla. Onun disinda Toshiba ve Dell'lerde herhangi bir donanima dayali sorun gormedim. Genelde bu markalari cakisma yarattiklari icin getiriyor insanlar; soyle ki Norton + Kaspersky yukluyolar, ikisi de birbirini sorun olarak goruyor, haliyle alet acilmiyor bile... Onun disinda Sony'leri genelde fiziksel sorundan dolayi getiriyolar; tuslarin cikmasi veya yapisip kalmasi veya sifirdan yukleyince (bunu hala niye yaparlar anlamam) driver'larin taninmamasi gibi. Vista'da durum farkli mi bilmiyorum yanniz soylediklerim XP icin gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 toshiba almayı düşünüyorum istanbulda yada bursa da nerlerden alınabilinir kazık yemeden ... [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 23:59 tarihinde, Tarantababu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi de packard bell ler nasıl ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Dell almani oneririm. Fiziksel olarak cok saglam ve wireless menzili de diger urunlere oranla cok daha iyi. Ayrica su INSPIRON 6400 modeli de alet yakinindayken, kapagini acmadan muzik dinlemek icin birebir. Dedigim gibi ram'ini arttir alirken, sonra pasa pasa kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şu alet nasıl? http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=12965 bide şu var ikisnden birini alacam... http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=11505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Benim tercihim HP olurdu bu durumda. Yanlış anlaşılmasın, packard bell'de oldukça sağlam diyenleri duydum ve direk kullanıp da izlenimini söyleyen kişilerdi fakat arkadaşımın AMD3000+ HP dizüstü bilgisayarını epeyce uzun zamandır (5 sen kadar) kullandığını ve benim datron marka dizüstü bilgisayarımın eline su bile dökemediğini düşünürsek HP'ye +rep demekten başka seçenek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hp lerde pil sorunu olduğunu duydum. Arkadaşlarım internette gezinirken bile sen fazla bir buçuk saat dayanıyor filan diyorlar.Özellikle pavilionlarda durum böyleymiş. Bu sorunu içinizde de yaşayan var mı? ayrıca grafik kartını çok zorlayacağım için pili dayanmaz diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 harici ekran karti olan, daha doğrusu ekran kartı olmayan büyük ekranlı her dizüstü bilgisayarda benzer pil süreleri gözlemlersin. hp pavilion serilerinde brightview ve daha geniş ekranlara ağırlık verdiği için hp'lerde genelde öyleymiş gibi gelir. dizüstü konularında çoğu kez iki şey yazmışımdır. 1. performans istiyorsanız pil ömründen vazgeçeceksiniz. eğer ille pil ömrü diyorsanız daha çok hücreli daha ağır pilleri tercih edin ve ekranınızı en az parlaklıkta çalıştırın.. 2. sony vaiolar ve toshibalarda kullanılan 2006'da üretilmiş pillerin aşırı ısınma sorunu nedeniyle toplam 1,5 milyondan fazla dizüstü bilgisayar pazardan geri çekilmişti. bu olaydan sonra benzer bir olayı tekrarlama ihtimalleri düşük olsa da ben toshiba ya da vaio almazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hmm.. sadece çizim yapıcaksan acaip güçlü bişi almana gerek yok ama analiz de girerse işin içine çok sağlam bişi al. HP Compaq nx9420 misal uygun bi bilgisayar.. 2ghz ve 2gb ram ile oldukça verimli kullanabilirsin. 17'' ekranı var ve ağır ancak autocad için vs çizime uygun, ekran boyutu ideal.. ama ne yap ne et XP kullan vista çok boş gerçekten ve fazla pil tüketiyor.. ms gereksizlik abidesi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13043 bu altte kara kıldım en sonunda fiyatı diğer modellere göre baya uygun.Tek düşüncem işlemcisinin 2 MB L2 cache, 667 MHZ FSB olması umarım bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 1gb ram yetmez muhtemelen ayrıca ekran kartı 7 serisi. (gerçi dizüstülerde 8 serisi var mı bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 geforce diyorsan 8600 lerin bir serisi vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ya ben hiç rastlamadım 8 serisine bildiğiniz bi model varsa yazarmısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://www.nekadar.com/81119.html bende bu var, gayet memnunum. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet sonyler gerçekten iyi .... bi de bu kadar pahalı olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ati x1700 mü yoksa geforce 7600 mü daha performanlıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://www.3dchip.de/Grafikchipliste/mobilechips.htm Burdan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar