Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager'de oynadığınız en zevkli lig?


fede

Öne çıkan mesajlar

Ben nerdeyse bütün büyük ligleri oynadım (İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Hollanda) hatta Rusya, hırvatistan, irlanda liglerini bile oynadım. en zevkli lig bence ispanya ligi. çok fazla çekişme oluyo. barça veya real almadıysanız inanılmaz zevk alıyosunuz oyundan. şampiyonluğa oynayan tonla takım oluyo çünkü. sizce hangisi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

italya abi. ingilterede tottenham fln alırsan şampiyonsun, ispanyada valencia, sevilla vs. almanyada bremen stuttgart vs italyada istersen milanı interi al olamayabiliyorsun. en zor lig italya bence. ispanya liginin kalitesi daha yüksek ama italya hep daha zor çok mücadele etmek gerek. ya da bana hep öyle geldi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ligde oynadım, ama en zevklisi 2007'de Kayserispor'la oynadığım oyundu. Normalde 4-5 sezondan fazla oynayamam, sıkılırım, ama Kayseri'yle 10 sezondan fazla oynadım. Bir sene şampiyonluğa oynarken, öbür sene küme düşmekten kurtulmaya çalışıyordum, ilginçti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere ligi eğer man utd arsenal chelsea'den birini almadıysanız zorluyor baya. newcastle ile oynadım ben de baya bi süre. şampiyon ancak 4.sezonumda genç oyuncular takıma tam oturunca olabildim. bir maç liverpool'a 6 atıyorsunuz sonra wigan athletic gelip 3 atıyor size kendi evinizde. ilginç bi lig gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cm 2001-2002 de Oxford'u alıp Premier lige kadar çıkarmak ordanda orta düzeyde bi takım konumunda gibi gözüküyorken Conferance liginden çıkardığın bir takımı 10 sezonda fln şampiyonlar ligine kafa tutan bir takım haline getirmek güzeldi..

Cm4'te fln yine Conferance tan Doncaster - Barnett fln çıkarmak zevkli oluyor. Üst düzey bi takımı adam etmek zaten artık oyunu ilk kez oynayan bir oyuncunun bile elinde olan birşey haline geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi CM sürümüydü hatırlamıyorum ama Juventusla başlamıştım klasik, sezon ortasında kovdular, normalde kapatırdım ama müsait işlerde ankaragücü vardı başvurdum, aldılar. Orada 3 sezon kaldım, UEFA da yarı final falan oynadım. Onun gazıyla Milan'a başvurdum, almadılar :) Fransa liginde Lens'e geçtim, 7-8 sezon kaldım, Fransa şampiyonluğu yaşadım son 4 senemde ama gözüm hala italyaya geri dönmedeydi. Milana yine başvurdum yine almadılar, palermoya geçtim. Sezon bitmeden kovuldum. İspanya serüvenim oldu, Zaragoza ve Betisi çalıştırdım iki sezon. Betisle UEFA'yı kazandım. Milana başvurdum almadılar. :D 10 küsür sezon oynamıştım bu şekilde. Kendimi Yılmaz Vural, güvenç kurtar gibi hissetirdi oyun bana :) ama süperdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fm 2007 de türkiyeden siirtspor u alıp 1. lige çıkarıp hatta üstüne şampiyonlar liginde yarı finalde elenmek çok zevkliydi :D (uleyn okadar şey yaptık bir takımdan bile teklif gelmedi lan)

cm 01/02 dede real sociedad la oynamak cok zevkliydi 2 puanla küme düşmekten kurtulmuştum :D (sonra kovdular zaten)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...