theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 içimde inanılmaz büyüklükte bir hayranlık var. yenemiyorum kendimi durduramıyorum. günden güne artan hayranlığım neden bilmiyorum. onun yüzünden saçmalamaya, onun yüzünden yolumu unutmaya başladım. ne zaman insafa gelip beni anlayacak, yada ne zaman onu unutacağım. tek kurtuluş yolu bu. fakat ne unutacağa benziyorum nede o beni anlayacağa benziyor. birisine sevginizin büyüklüğünü anlatırsınız ve o kişi duyarsız kalabilirmi? ve verilmesi gereken 2 cevaptan birisini veremezmi? bilmiyorum.. bildiğim tek şey 1 yıldır içimdeki sönmeyen alevi... ama ben hala dudaklarından çıkacak olan o sözü bekliyorum.. sonsuza dek söylemeyecek olsada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 karşındaki sana duyarsız kalıyosa bil ki sevmiyodur. hayat şartları bile gerçek sevginin önüne geçemez, bizzat söylüyorum bunu. bi insan bi insanı niye bekletir ki? ne mantığı olabilir? seviyosa yanından ayrılmamaya bakar. gerçi aranızda olanları bilmiyorum, ama bol keseden yazdım kendi deneyimlerimle. işin özü sevginin iki taraflı olanı güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yeni birini bulana kadar sev onu..En azından içkine olmadı sohbetine bir meze katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 cevabı: şuanki sevginin ne kadar süreceğinden eminsin? bi kaç ay ? bundan yıllar sonra beni hatırladığında gülüp geçtiğin birisi olurum. ve bu sözlere rağmen benle vakit geçirirken hiçmi aklına gelmiyordur sözleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bana mı dedin bilmiyorum ama onu sevebildiğin kadar sev.Ama geçipte işi maymunluğa vurma.Ben de senin gibi tam karşılıksız 2.5 sene sevdim.Belki hala içimde birşeyler var ama o aklıma gelmez olunca boşlukta görüyorum kendimi,kimseye aşık falanda olamıyorum şimdi.En güzeli sevmek,sen onsuz olsanda o sensiz olsada sevmek işte en güzeli..Sevebildiğin kadar sev.. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:29 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gördüğüm zaman içimde bişeyler acıyor. artık otonom birşey oldu. onu görmediğim zaman içim titriyor. aradığımda telefonu kapalı olunca korkuyorum. niye ben bu kadar aşığım niyeeeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Umut azaldıkça aşk büyüyor fakat bir yere kadar...Sonunda ona olan sevgin biticek(tepkisiz kaldığı sürece)aklına bile belki haftada birkez gelicek yada gelmeyecek..Ama onun için yaptıklarını düşünüp,utanıcaksın biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 çok kez dile getirdim. söyledim ona benimle konuşmamasını. içimdeki duyguları konuştukça büyüteceğini ama hala muhabbeti devam ediyor. bi kere o konuda ışık yaksa neler vermezdim.. ama düşüncesi belli, geçici bir duyguymuş içimdeki.. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:41 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 son yazımı yazıyorum bu konuyla ilgili..Kızı sev,sevmeye devam et.Zaten o tepkisiz kalınca bir süre sonra kendiliğinden unutucaksın.Ben hiç bir zaman tek bir aşkın var olduğuna inanmadım.Yok başkasını sevemem olaylarınada inanmam.Çünkü kendimde dedim ama öyle olmuyor..Sen sev artık gerisi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sevicem sonuna kadar. unutacağım yere kadar sevicem. sevgi herşeyi yazdırıyor yaptırıyor. sonra okuyunca harbiden aptalmışım diycem ama ne olursa olsun ne içimdeki kolay kolay söneceğe benziyor nede aptallığımı anlayacak kadar olgunluğa ulaşacağıma benziyor. offff ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sen ona ne kadar vazgeçilmez birisi olduğunu gösterdikçe o senden uzak duracaktır. İlginç bir dişi yaklaşımı ama böyle. Durum şu ki sen onun için çantada kekliksin. Ve senden hoşlanmıyor. Bunu aklına sok. Sadece ona olan ilgin egosunu pohpohluyor. Muhtemelen bunu biliyorsun ama onu düşünmediğin zaman kendini yalnız filan hissettiğin için ondan kopamam havalarındasın. Koparsın gayette tabiki. Etrafına biraz daha ilgi göster eminm ki ilgine değer verecek birisini bulacaksındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aptalsın bence de, aptal kalıcaksın patlayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben seni seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Olmazsa böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Biliyorum diyeceklerim şu an havada kalıcak.Hayatına devam et.Şu an yapman gereken ne ise onu yap.Bunun ne kadar boş olduğunu, zamanı geldiginde anlıyacaksın.Diyeceklerim hiçbir şekilde seni etkilemiyecek.Farkındayım ehe.Ama en dibini görene kadar devam ediceksin.En dibe vurduğun zaman anlayacaksın.Gerçekten aşk, sevgi diye birşey yok varsada o kişiyi bulmak imkansız diyeceksin.Benden sana çok ciddi tavsiye.Şu aralar sana kim ne derse desin sen kendin isteyene kadar hayatında bir değişiklik olmayacak bu yüzden; şu aralar kendinden ne kadar az verirsen ilerde o kadar az zararda olacaksın.O kadar az kaybetmiş olacaksın.Bende sevdim zamanında, fırsatım varsa bir dakika dahi uzakda kalmak istemezdim.Sence o sevse 1 yıldır bekletir mi seni ? Sevmeyi geç ilgisini çeksen.Ve bende senin gibi aşık oldum.Türk filmi çevirdik sonunda çıktık hoşda oldu ama 6 ay sonra çok kötü ayrıldık.Ulaşılmazın çekiciligi derim son olarak.Ve geçicek.Sadece kendinden fazla vermemeye çalış.Sen sadece hayalindeki kızı seviyosun.O kız Aslı veya Ayşe olabilir farkmaz sen o kızı seçmişsin hayallerindekiyle bagdaştırmışsın.Ne ise arkadaşım kolay gelsin.Ama hayat güzel derim, yola devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben 6 yaşından beri aşk acısı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben en iyisi susayım benden kötüleride varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 6 yasında biberonuna mı asıktın zarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet senden kötüleri de var, gerçi sonu nasıl olucak bu işin orasını bilemiyorum. ama şu an kötü olduğu bir gerçek. http://forum.paticik.com/konu.php?id=184394 1. sayfadaki genel özeti, 3. sayfadaki şu an ki durumum denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 seni seviyorum diip bi ilişkiye başlasanız bile o ilişki yurumeeeeez. cunku platonik aşkların beklentileri de fazla olur, istedigini alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: 6 yasında biberonuna mı asıktın zarek hayır. sen öyle miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 doğrudur 6 yaşından beri aşk acısı çekiyordur çeker o :) Buda İspati 6 Yaşından Beri Aşk acısı çekiyorum vol 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şş topik benim sevdiğim kız hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 laf sokacağım diye kazanan kuşağından bir kaybeden olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lafı hakettin ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar