theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 @claymor hazırlık okuyan tayfa giricek. mezun olan derken burayı kasttettin sanırsam.800 bin kişiden fazla olacağını sanmıyorum. ama rekabet artıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 girersen günde 1-1,5 saat nete bişicikler olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Yalan olur o.Hiç internet olmadan çok ciddiyim yalan olur.Ben çok dedim pcye elimi sürmicem monitörü falan kaldırdım herbiseyi ama lise 1-2den kalan bir çalışkanlığın yoksa gerçekten çok sıkılıyorsun.1. döneme kadar en azından haftasonları ara sıra girde 2. dönem hakkaten bırak yani eğer süper bir yeri hedeflemiosan.Kendine kısıtlama koyma derim.Sana iyi örnek olurmyum bilmem ama össde son denememin 45 puan üstünü yaptım yani olay kafada bitio.Kendisi kıstlayıp zorlarsan olmaz bak rahat olcaksın.Ben anneme [rahatsızdır kendisi ders konusunda =)]rağmen rahattım senin ailen zorlamıosa ohoo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya bu benim kararım ve arkasındayım kararımın şimdi ben arasıra gelip net cafeden giriyorum takılıyorum ama evdeki gibi değil tabi, kaç saat dayanabilirsin ki burda bu sene kasıcam iyi bi yere gircem, amaç bu. yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 İyi yapıyorsun da adam gibi çalışacaksan tek dostun paticik olabilir o yüzden iptal etmeseydin.Zamanlama yapmak gerekiyor sadece biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 doğru yapıosun herkesin doğrusu kendine ztn çok gerekirse girersin net cafeden takılırsın 1-2 saat geçer gider ama gezmeyi tozmayı ihmal etme sadece ev-dersane-okul üçgeni gereğinden fazla kasabilir çok dağıtmadan deşarj olmak çok faydalıdır tecrübeyle sabittir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bol şanslar.2 haftaya kadar ben de offline:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dönerken fifa kas plx!! NASI GODUMDU AMA 7-0!!!!! eheh hadi kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Başarılar.. Beliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 fast nereye böa..huleyn bu öss hep bölee yapıo hade gecen sana bana bu sene sana ne zmn bitcek ögrencinin bu cilesi yavss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 son 1 ayın ilk 2 haftası çalıştım.... beni tatmin edebilecek bi yere girdim. hayatımın en sosyal senesini geçirdim. çok kasmana gerek yok.son 3 ay adam gibi çalışsan güzel bi yere girilir bence. ben öyle 9 ay asla çalışamzdım. çalışanlara da normal gözle bakamıyorum. bir yılın kayıp olması ne demek ya. dediklerinizin farkında mısınız. belkide o sene sizin hayatınızdaki son seneniz. yok böyle mantık. değmez bence. istersen boaziçine gir. hayat şanstan ibaret.insanlar güzel bi üniye girince işinin hazır olduğunu sanıyolar. sana 10 tane galatasarylı işsiz arkadaşımı sayarım. galataray boru diil.diyeceğim o ki öyle yok ben internete girmicem yok dışarı çok çıkmıcam olaylarına girmene gerek yok.girersende sen kaybedersin. belki güzel bi üniye girersin ama asla geri getiremeyeceğin bir zaman zarfını kaybedersin. 18 yaşını kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 =) hehe ben interneti kapattım dedim arkadaşlar gezmek deşarj olmak falan onlar olmazsa zaten ölürüm, mesela bu bayram çalışmayı planlıyodum ama tatile ihtiyacım varmış tatil yapıyorum. bu arada merak edene/etmeyene çalışmalarım tam gaz devam ediyor, bu sene sayısaldan eşit ağırlığa geçtim. hedef boğaziçi psikoloji ve hedefe uzak değilim. kendimi inandırdım kazanacağıma, daha yapcak bişey yok. bu sene çalışcaksın, sonra istersen üniyi 10 senede oku. ki etrafımdaki insanlar falan da çalışıyo gayet. o yüzden kendimi inek gibi hissetmiyorum. acayip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 NE TATİLİ ÇALIIIIIIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 içiyorum lan 6 duble oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ara bittimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 byby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kolay gelsin. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben yapamadım bunu ya,pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nete girmeme işi yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben de öss ye girecem bidaha bidaha bidaha falan ben de mi girmesem ahah neyse.. kendine iyi bak iyi çalış tekrarlarını geciktirme=) yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 but7un hayatınız boyunca eşşekler gbi çalışacagınızdan, neysenız öle devam edin. abartı tembel bi adam olmadıktan sonra en guzeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar