Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzunca bir süre "away" olacağım(yokum len bi sene)

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

Yalan olur o.Hiç internet olmadan çok ciddiyim yalan olur.Ben çok dedim pcye elimi sürmicem monitörü falan kaldırdım herbiseyi ama lise 1-2den kalan bir çalışkanlığın yoksa gerçekten çok sıkılıyorsun.1. döneme kadar en azından haftasonları ara sıra girde 2. dönem hakkaten bırak yani eğer süper bir yeri hedeflemiosan.Kendine kısıtlama koyma derim.Sana iyi örnek olurmyum bilmem ama össde son denememin 45 puan üstünü yaptım yani olay kafada bitio.Kendisi kıstlayıp zorlarsan olmaz bak rahat olcaksın.Ben anneme [rahatsızdır kendisi ders konusunda =)]rağmen rahattım senin ailen zorlamıosa ohoo =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
son 1 ayın ilk 2 haftası çalıştım....

beni tatmin edebilecek bi yere girdim.
hayatımın en sosyal senesini geçirdim. çok kasmana gerek yok.son 3 ay adam gibi çalışsan güzel bi yere girilir bence. ben öyle 9 ay asla çalışamzdım. çalışanlara da normal gözle bakamıyorum. bir yılın kayıp olması ne demek ya. dediklerinizin farkında mısınız. belkide o sene sizin hayatınızdaki son seneniz. yok böyle mantık. değmez bence. istersen boaziçine gir. hayat şanstan ibaret.insanlar güzel bi üniye girince işinin hazır olduğunu sanıyolar. sana 10 tane galatasarylı işsiz arkadaşımı sayarım. galataray boru diil.diyeceğim o ki öyle yok ben internete girmicem yok dışarı çok çıkmıcam olaylarına girmene gerek yok.girersende sen kaybedersin. belki güzel bi üniye girersin ama asla geri getiremeyeceğin bir zaman zarfını kaybedersin. 18 yaşını kaybedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
=) hehe ben interneti kapattım dedim arkadaşlar gezmek deşarj olmak falan onlar olmazsa zaten ölürüm, mesela bu bayram çalışmayı planlıyodum ama tatile ihtiyacım varmış tatil yapıyorum.

bu arada merak edene/etmeyene çalışmalarım tam gaz devam ediyor, bu sene sayısaldan eşit ağırlığa geçtim. hedef boğaziçi psikoloji ve hedefe uzak değilim.

kendimi inandırdım kazanacağıma, daha yapcak bişey yok. bu sene çalışcaksın, sonra istersen üniyi 10 senede oku. ki etrafımdaki insanlar falan da çalışıyo gayet. o yüzden kendimi inek gibi hissetmiyorum. acayip bişey
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...