Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bir türlü sevemedim şu black metal ve benzerlerini. Şöyle giriş yapabileceğim hafif bir kaç albüm söylesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 black metal sevmem ama dissection ı çok sevdim, "where dead angels lie"şarkısını ve o albümü tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 saf ama duyulabilir black metal istiyosan venom derim. çok gaz şarkıları vardır. işin içine klavye girsin dersen dimmu borgir diyebilirim. sert, hızlı ama melodik dersen de satyricon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Burzum, sonradan blackten biraz sapmışi gibidir, giriş olaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 venom thrash tir daha çok. immortal olabilir, thrash rifflerini black metal e uyarlamışlardır. emperor olabilir, müziği harikadır. gorgoroth olabilir, anti-christ albümü. vokal biraz rahatsız edebilir ama. mayhem olabilir. luciferion olabilir. urgehal olabilir, müzikleri geçrekten sağlamdır. ne bileyim daha bir sürü var ama başlangıç için immortal ve emperor idealdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 venom'u o yüzden seviyodum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Emperor'un live albümünü dinle, kayıt öyle kirli flan değil, aynı şarkılar daha rahat dinlenbiliyor. "I am the black wizards" şaheserdir. Beğenmezsen gel bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Emperor indireyim şimdi(adı diğerlerinden daha güzel geldi). İyi bir albümünü söyleyinde. (live olmasın ya - stüdya kayıtlarını daha çok seviyorum ben) Bir de benim bilgisayarda Ashes2Ashes diye bir grup buldum, black mi oluyor bunlar da? [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:02 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Neden black metal sevdiğinizi falan da yazın. Psikolojik takviye olur bu zor görevimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hoplayan manda da açıklamaya çalışmıştım black metal'i. dur bulayım. buldum: http://www.hoplayanmanda.com/forum2/viewtopic.php?t=5315&sid=c1e8a388c71c1e76a11bf54cda320fc5 yalnız sonlarda gaza gelmişim. hehe. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Normal kayıtları kirli olduğu için live tavsiye ettim direk. Neden sevdiğimin bi sebebi, yok heavy power thrash niye seviyosam o da öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 forgotten woods un curse of mankind albümünü öneriyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 darkthrone - bence bu türde en iyisi, bana göre norveç fantazi metal , norveçin müslümü, ferdisi bunlar. tüm albümleri güzeldir ama bunlardan başlamanı tavsiye ederim : a blaze in the northern sky ve darkthrone holy darkthrone ( tribute albüm, süper ) immortal - damned in black, pure holocaust,call of the wintermoon satyricon - mother north mayhem - deathcrush http://youtube.com/watch?v=uvbrxWF6OZE bathory- blood fire death emperor - im the black wizards marduk da güzeldir ama ilk başlarda sanmam seveceğini. gorgoroth, enslaved bu da cradle in ilk hali. http://youtube.com/watch?v=IMrRMq20r_k [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:37 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mother north'un klibini izleyerek başlamanı tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Burzum - Filosofem Arcturus- The Sham Mirrors Ihsahn - The Advisery Himinbjorg Catamenia - Eternal Winter's Prophecy Illnath - Cast Into Fields of Evil Pleasure Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia Limbonic Art - In Abhorrence Dementia Enslavement of Beauty - Megalomania Graveworm - (N)Utopia Behemoth - Demigod for more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 geçenler Köstebekte yeni bir albüm görmüştüm Türkçe Black Metal dı hiç de fena değildi acaba bu yeni grubun ismini bilen var mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 samael ilk 3 albüm - şöle güzel saf black tarzı istiosan diğer albümleri de biraz daha elektronik havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 samael pek black sayılmaz. Moonskin dene derim yinede hatta 100 mb lık birşeyler toplayım upload edeyim, herkez faydalansın. tam olarak black metal ( bana göre norveç fantazi metal) = darkthrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 spastik, upload ediversen güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Samael discografi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Laraken'in bahsettiği felsefenin içine asla gir(e)meyeceğim belli - ama müzik o kadar fena değil. Yine de daha sevme aşamasına gelemedim elbet bir kaç saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 daha gunduz vakti oneririm sana, gece gece bazen ben de cekemiyorum blacki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yarım saat dinledikten sonra araya fusion ya da progressive metal falan sokma iktiyacı hissediyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://rapidshare.com/files/45975955/black.rar bunlar benim seçtiklerim.[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:58 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Nocturnal Breed öneririm şiddetle hoş pure black değil thrash/black ama kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar