Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet o da iyiydi baya. avrupaya farklı formalar gerek bence. bunun gibi yani. bak barçaya nası giydi o fosforlu formaları? sonra da turuncu giydi mis gibi. ehe asıl bana koyan beşiktaş'ın yıllardır real madrid'in forması gibi bir siyah forma üretememesidir. lan siyah forma yapıcaksan dümdüz yap güzel görünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizim göğüs reklamları dümdüz siyahın hep içine ediyor ama. dümdüz siyah ve dümdüz beyaz formalar olsa şöyle logolu bi reklam üstüne. yazı olunca bence güzel durmuyor. hele colaturka tam rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/08/01/son/sonspo07.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.internethaber.com/images/news/31196.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 avea reklamini okadar buyuk yazmislarki nerdeyse sirta tasacak cok cirkin duruyor ama turkuaz rengi ilginc duruyor bence guzel bir yenilik 3 5 sezonda bir boyle degisik forma yapilmasi guzel olabilir sari beyaz forma sanki camasir makinasina atmislar lacivertleri kaybolmus gibime geldi eksiklik hissettim ilk baktigimda.bu sene cok aykiri bi fenerbahce olcak.bence formalar cok guzel 4 senedir hep ayni tip formalarimiz vardi zaten. ben hala ilk sampiyonlar ligine katildigimiz seneki formayi ozluyorum en guzellerinden biri oydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 turkuaz cl de ii olabilir de sarı beyaz hakikaten de çok kötü. geçen seneki çubuklunuz daha iidi bi de. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 19:50 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi köşe yazarı bayaa laf atmış formalara, ve bence de haklı gibi. geçen yılki formalar daha güzeldi, hoştu. yazarın da dediği gibi gayimsi olmuş sanki formalar. özellikle turkuaz iğrenç ötesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: sari beyaz forma sanki camasir makinasina atmislar lacivertleri kaybolmus gibime geldi eksiklik hissettim ilk baktigimda.bu sene cok aykiri bi fenerbahce olcak.bence formalar cok guzel 4 senedir hep ayni tip formalarimiz vardi zaten. hehe doğru walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Turkuaz formamı alıyorum yarın gidip :) Giyip resmimi çekiym buraya da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Formalar yok satıyor yalnız. helal olsun bu taraftara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tukuaz çok yerinde olmuş. aynısına yakının barça yapınca beğeniliyor ama fener deneyince olmuyor. olur arkadaşlar zorlarsanız olur. şamp liginde yapılıcak maçlarda göze güzel gelecektir. merak etmeyin alışırsınız. çubuklu forma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya Fener yaptı değil ben şahsen Barça'nınkini de beğenmemiştim.Fenerbahçe'nin alışılmış renklerine göre bana ters bir renk ve üstüne para verseler almam. Bu seneki en iyi Fenerbahçe forması yine klasik çizgili olan bana kalırsa.Beyaz formayı da pek sevmedim ama idare eder o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 barçanınkiyle fenerinki bir mi. barçanınki de kötü ama en azından tonlarla çalışmışlar cart turkuaz deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ha ayrıca netteki fotoğraflardan baktığınız forma aşırı parlak gözüküyor formayı canlı görün bence. Öyle parlak parlak ışık saçan bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 turkuaz forma aşırı güzel olmus her evde bitane bulunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 turkuaz forma çok yaşkışır zaten fenere renginizi buldunuz işte süper ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar