Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet o da iyiydi baya. avrupaya farklı formalar gerek bence. bunun gibi yani. bak barçaya nası giydi o fosforlu formaları? sonra da turuncu giydi mis gibi. ehe asıl bana koyan beşiktaş'ın yıllardır real madrid'in forması gibi bir siyah forma üretememesidir. lan siyah forma yapıcaksan dümdüz yap güzel görünsün.
Mesaj tarihi:
bizim göğüs reklamları dümdüz siyahın hep içine ediyor ama. dümdüz siyah ve dümdüz beyaz formalar olsa şöyle logolu bi reklam üstüne. yazı olunca bence güzel durmuyor. hele colaturka tam rezalet
Mesaj tarihi:
avea reklamini okadar buyuk yazmislarki nerdeyse sirta tasacak cok cirkin duruyor ama turkuaz rengi ilginc duruyor bence guzel bir yenilik 3 5 sezonda bir boyle degisik forma yapilmasi guzel olabilir

sari beyaz forma sanki camasir makinasina atmislar lacivertleri kaybolmus gibime geldi eksiklik hissettim ilk baktigimda.bu sene cok aykiri bi fenerbahce olcak.bence formalar cok guzel 4 senedir hep ayni tip formalarimiz vardi zaten.

ben hala ilk sampiyonlar ligine katildigimiz seneki formayi ozluyorum en guzellerinden biri oydu..
Mesaj tarihi:
turkuaz cl de ii olabilir de sarı beyaz hakikaten de çok kötü. geçen seneki çubuklunuz daha iidi bi de.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 19:50 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi köşe yazarı bayaa laf atmış formalara, ve bence de haklı gibi.
geçen yılki formalar daha güzeldi, hoştu.
yazarın da dediği gibi gayimsi olmuş sanki formalar.
özellikle turkuaz iğrenç ötesi olmuş.
Mesaj tarihi:
said:
sari beyaz forma sanki camasir makinasina atmislar lacivertleri kaybolmus gibime geldi eksiklik hissettim ilk baktigimda.bu sene cok aykiri bi fenerbahce olcak.bence formalar cok guzel 4 senedir hep ayni tip formalarimiz vardi zaten.

hehe doğru walla
Mesaj tarihi:
tukuaz çok yerinde olmuş. aynısına yakının barça yapınca beğeniliyor ama fener deneyince olmuyor.
olur arkadaşlar zorlarsanız olur. şamp liginde yapılıcak maçlarda göze güzel gelecektir. merak etmeyin alışırsınız.

çubuklu forma ^^
Mesaj tarihi:
Ya Fener yaptı değil ben şahsen Barça'nınkini de beğenmemiştim.Fenerbahçe'nin alışılmış renklerine göre bana ters bir renk ve üstüne para verseler almam.

Bu seneki en iyi Fenerbahçe forması yine klasik çizgili olan bana kalırsa.Beyaz formayı da pek sevmedim ama idare eder o da.
Mesaj tarihi:
Ha ayrıca netteki fotoğraflardan baktığınız forma aşırı parlak gözüküyor formayı canlı görün bence. Öyle parlak parlak ışık saçan bi durum yok.
  • Yeni Oluştur...