Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı

Smoke

Öne çıkan mesajlar

Simsiyah ve sarı şeritli bi şampiyonlar ligi formasını görmek nasip olmadı onun yerine yanında yansanayi Cindy Crawford ile gülümseyen çok GAY bir imajlı carlos var.Busene pek beklentim yok bi yıldız daha gelmezse 2.formada ztn çok Fenerbahçe minikler forması gibi olmuş...Gelelim 1.formaya bunu beyendim ne yalan sölim futbolcuların üstünde bu kadar güzel durcaksa çok hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik çubuklu her zamanki gibi güzel. renk tonları iyi ayarlanmış.2005-2006 sezonunun cubuklularından bile güzel.

sarı-beyaz olan forma ise bakınca "aaa ne hoş forma bu" dedirtiyor. kesinlikle alınması gereken bi parça olmuş. harika.

turkuaz ise bambaşka güzel. turkuaz rengini türklerin buldugu ya da türklerin kullandıgını söylerler.
Fenerbahçemize de çok güzel gider bu forma.
gerçekten sevdim.mükemmel.
Zaten Türkiye'de en iyi en kaliteli ve en güzel formaları yapan yıllardır Fenerbahçedir.
Utanmasalar diğer takım taraftarları alacak formalarımızı. o derece iyi.

Alın lan bi kaç tane Turkuaz forma. ayıp mayıp demeyiz giyin dolaşın sizde mutlu olun ehehue
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor; cart renk olması güzel olmadıgı anlamına gelmez ki. turkuaz çok güzel bir renk ve formadaki tonuda mükemmel bence.
cart renk formalarda tutulan forma renkleri olmustur hep.
90 ların borussia dortmund forması, barça'nın cart turuncusu, aynı şekilde cart turkuazı, valencia'nın cart pembesi falan bunlar güzel formalar.
gs'nin formalarınıda gördük. kalitesizlik abidesi resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben GS'nin çoğu formasını beğenmem zaten, niye illa gs fb kavgasına geliyor ki konu?

Cart renk hani ikincil renk olarak iyi, ama birincil renk olarak kullanıldığında sevmem ben, ister fenerde olsun ister barcelonada valenciada arsenalde.

Ha, Turkuaz kullanmak iyi fikir formada, ama bunu böyle göze batan cart şekilde kullanacağınıza lacivert arasına serpiştirseler sarı şerit falan koysalar çok daha iyi olabilir.

Geçen sene de lame forma çıkarmıştı FB (bi önceki sene de GS çıkarmıştı) onlar da korkutucuydu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor
üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 21:51 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Rush sen sürekli "1 gün yaz 1 hafta banlan" felsefesiyle mi gideceksin, meraktan soruyorum.

--------------------------------------------------------------------------------
a knight in heart...

arada yeni acc alma olayı da var,onu unutmamak lazım

formalara gelince 1. forma klasik çubuklu fb forması
diğer 2. ve 3. formalara bakınca en başta 2. forma iyi gibi 3. cart gibi geliyo ama tam tersi cart daha bi güzel bence ve daha fazla satar o forma
bakalım turkuaz renk ile tribünler nasıl olacak onu merak ediyorum ben asıl
Sosyal ağlarda paylaş

dün ordaydım.

turkuaz rengi çok tatlıydı harbiden ek olarak da tülin şahin gerçekten çok profesyonel çıktı,beklemiyordum bu kadar ben,amele stil bi şey bekliyordum.

beyaz forma da gayet güzel.klasik formalarının yakaları hoş değil bence de.

carlos alttan alttan yazdı tüline ehah,pis kesiyordu.keza colin kazım da öyle,volkan da başka birilerini kesiyordu,öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bence mavi forma güzel bi şampiyonlar ligi forması olmuş. beyaz formanız hakikaten rezalet ama. o nedir uçurtma gibi?

beşiktaş turuncu formasını çıkarsaydı yeniden keşke. ben seviyorum böyle formaları. yakışır ki zaten carlos'a da yakışmış. tülin şahine de yakışmış gerçi ya neyse ehayuhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...