Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Barçanın formalar da kötü... Ortadaki bi derece ama çorapları kötü onun da enine çizgili çizgili.. Gri hadi bi derece kabul edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Simsiyah ve sarı şeritli bi şampiyonlar ligi formasını görmek nasip olmadı onun yerine yanında yansanayi Cindy Crawford ile gülümseyen çok GAY bir imajlı carlos var.Busene pek beklentim yok bi yıldız daha gelmezse 2.formada ztn çok Fenerbahçe minikler forması gibi olmuş...Gelelim 1.formaya bunu beyendim ne yalan sölim futbolcuların üstünde bu kadar güzel durcaksa çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 turkuaz fena değil de almam sahsen. cidden cicek cocuk imajı vario. 2. forma tamaamen sux. ilk forma harika ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Klasik çubuklu her zamanki gibi güzel. renk tonları iyi ayarlanmış.2005-2006 sezonunun cubuklularından bile güzel. sarı-beyaz olan forma ise bakınca "aaa ne hoş forma bu" dedirtiyor. kesinlikle alınması gereken bi parça olmuş. harika. turkuaz ise bambaşka güzel. turkuaz rengini türklerin buldugu ya da türklerin kullandıgını söylerler. Fenerbahçemize de çok güzel gider bu forma. gerçekten sevdim.mükemmel. Zaten Türkiye'de en iyi en kaliteli ve en güzel formaları yapan yıllardır Fenerbahçedir. Utanmasalar diğer takım taraftarları alacak formalarımızı. o derece iyi. Alın lan bi kaç tane Turkuaz forma. ayıp mayıp demeyiz giyin dolaşın sizde mutlu olun ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kıskananlar çatlasını eklemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla fistan bu formaları kıskananın zaten aklaına şaşarım hehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ehheehehe tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence fenerbahce artık pembe renklere ağırlık vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 BJK agırlık verdi bu günlere geldi. Işıkta pembeye çalan kırmzıı formalarını unutmadık auaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Fistan o kadar inandırıcı yazmışsın ki az daha harbi dediğin gibi sancaktım :) Ama tekrar gördüm turkuaz formanın cart rengini de kendime geldim :) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 20:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nocom evet bi efsaneydi size koyup şampiyon olmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 rewendor; cart renk olması güzel olmadıgı anlamına gelmez ki. turkuaz çok güzel bir renk ve formadaki tonuda mükemmel bence. cart renk formalarda tutulan forma renkleri olmustur hep. 90 ların borussia dortmund forması, barça'nın cart turuncusu, aynı şekilde cart turkuazı, valencia'nın cart pembesi falan bunlar güzel formalar. gs'nin formalarınıda gördük. kalitesizlik abidesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben GS'nin çoğu formasını beğenmem zaten, niye illa gs fb kavgasına geliyor ki konu? Cart renk hani ikincil renk olarak iyi, ama birincil renk olarak kullanıldığında sevmem ben, ister fenerde olsun ister barcelonada valenciada arsenalde. Ha, Turkuaz kullanmak iyi fikir formada, ama bunu böyle göze batan cart şekilde kullanacağınıza lacivert arasına serpiştirseler sarı şerit falan koysalar çok daha iyi olabilir. Geçen sene de lame forma çıkarmıştı FB (bi önceki sene de GS çıkarmıştı) onlar da korkutucuydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Rush sen sürekli "1 gün yaz 1 hafta banlan" felsefesiyle mi gideceksin, meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 rush insan mısın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Turkuaz forma yok satıyormuş , gene parayı kıracak bizimkiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence galatasarayın bu seneki formaları beşiktaş ve fenerbahçeninkilerden çok daha güzel, kişisel fikrimdir kim ne derse desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: nocom üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 14:14 [ özel msj ] ayrıca cl için tasarlanan bu formayı giyemiyeceğinizden de eminim ^.^olum bi bildikleri var ki cl de onları iyecekler en son 5 seneden beri cl ye girmediğiniz içi bilemessin cl için neden böle bi forma yaptılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Rewendor üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 21:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Rush sen sürekli "1 gün yaz 1 hafta banlan" felsefesiyle mi gideceksin, meraktan soruyorum. -------------------------------------------------------------------------------- a knight in heart... arada yeni acc alma olayı da var,onu unutmamak lazım formalara gelince 1. forma klasik çubuklu fb forması diğer 2. ve 3. formalara bakınca en başta 2. forma iyi gibi 3. cart gibi geliyo ama tam tersi cart daha bi güzel bence ve daha fazla satar o forma bakalım turkuaz renk ile tribünler nasıl olacak onu merak ediyorum ben asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hatunlar daha güzel.formalarda iyi bence.sarı beyaz iyide gözümü aldı çok parlak açık rengi (monitörden dolayı dğeil) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 dün ordaydım. turkuaz rengi çok tatlıydı harbiden ek olarak da tülin şahin gerçekten çok profesyonel çıktı,beklemiyordum bu kadar ben,amele stil bi şey bekliyordum. beyaz forma da gayet güzel.klasik formalarının yakaları hoş değil bence de. carlos alttan alttan yazdı tüline ehah,pis kesiyordu.keza colin kazım da öyle,volkan da başka birilerini kesiyordu,öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İsim ve numara fontları değişmiş mi bilen alan gören var mı? bugün gidip alıp yarın alakasız bi fontla çıkmayalım sahaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sergilenen formalarda Isim ve Numara yoktu tüm futbolcuların ve mankenlerin sergilediği formalar ve ürünlerde herhangi bir numara font tanıtımı olmadı arkaları boştu .. Sadece sunucu yazdırmış Cem Carlos diye .. oda 100. yıl formasına yazdırmıştı ve aynı fontlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bence mavi forma güzel bi şampiyonlar ligi forması olmuş. beyaz formanız hakikaten rezalet ama. o nedir uçurtma gibi? beşiktaş turuncu formasını çıkarsaydı yeniden keşke. ben seviyorum böyle formaları. yakışır ki zaten carlos'a da yakışmış. tülin şahine de yakışmış gerçi ya neyse ehayuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Galatsarayın bir Forması vardı o avrupa kuapalarında başarılı oldugu sıralarda bak o güzel formaydı.. Gri üzerine sarı kırmızı 2 şer çizgi Marschall reklamı wardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar