Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Dam üstünde un eler Azgın azgın memeler Silikonlu silikonlu memeler Azgın memeler baş kaldırmış Azgın memeler baş kaldırmış Ayrışmıyor düğmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Zuahahhah.. bu ne yaw.. süper valla bu arada yanlışlık olmasın siz Arma hakkında yazıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sıcaktan beynim buharşaınca böle bişiler çıktı işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ananı da al git dediler Recep tayyip dediler Maymunu padişah ettiler Atı alan başa geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Lazımdır Ankara da her eve bidon Eridik sıcaktan çıktı su bidon bidon Xerses geldi eğildi istedi bir su dolu bidon Iragatlara verdik kalmadı dedim bidon Ulusa kadar koştu toptancıdan aldı bidon Sevindirik oldu terledi bidon bidon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arılar bal yapar recep abi yer. meral hoca amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Panda gibi vücudum var Ayı gibi postum var Salak salak uçarım Sivri gibi sokarım Ata benzer yüzüm var Nalsız nalsız toynağım var Goril gibi güçlüyüm Enik gibi sümüklüyüm Randımanlı aşık Arma,hepinize selam olsun. (sonu olmadı sanki. eheheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arma Armut yeşil sarı Rakım ondan beyaz Makine mühendisi bir kız sevdim Alt tarafı çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 abi 4. sayfada dasaaa yazdığım hede daaaaa diye olmuş. ahuahah çok güldüm yahu. kafam nasılsa artık yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mr Levie Masamda eski aşkımdan kalan kalemlik Rodi kotumun cebi delik Loto oynadım son paramla En büyük ikramiye çıktı bana Verdim yarısını paticik halkına İşte size yazdım bir yedilik En büyük aşık Arma ve delilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arma Amanda şahlanıyor Remörk gibi Masatenisinde Albatros gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Daesu Degirmendere nin yolları daslı Amanda gözleri kalmasın yaslı Esti rüzgar yagdı yagmur Sular taştı alibeyköyde Uçsuz bucaksız çöllere gidek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ovchinnikov "Ohaa yuh çüş!" dedim ki dediğim az vallahi nicke bak da şiir yerse yaz cesaret ister, isim uzun,sıkar biraz hani başkası ciddiye olur da alıp yazmaz insan oğlu bu gidip kendini sıkmaz nankördür bırakıverir, hiç sallamaz niye bööledir kimse de annamaz ilahi ovchnnikov lafım sana kim koydu bu nicki sana olmaz olsun bole isim yuh ya valla yaza yaza sıkıldım la! [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 19:20 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 eheh güzel olmuş. Dasaaa ya bi şiir daha geliyor. Duman bastı bu topiği karardı heryer Aydınlık gelmeyecek diye patiyi keklediler Sabah olunca baktım hava hala kapalı Amanin kaçalım geliyor duman avcıları Akdenize gidip yangını söndürdüler Aydınlık patiyi geri getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arma Arkada bekler seni kelebek Randımanın solmus olsa gerek Manalı manalı espiri yapma Ahmet cakar Rüyana girer sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ovchinnikov osman abi sağdan açtı orta vurdum voleyi girdi tam doksana coştu pati kalktı ayağa helel olsun sana dedi Arma ya içimden düşledim altın ayakkabı benim ne kırmızı yerim ne ofsayta düşerim nickim Arma gol kralı benim isterseniz gelin alayınızı çalıma dizerim koştu Armanın peşinden pati taraftarı omuzladı kutladı Arma yı verdiler Armaya altın ayakkabıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arma A ğ be dostum ezdin ayağımı R addeye geldim artık tutamıyorum çığlıklarımı M anyattın beni çek ayağını A ğzıma sıçtın ulan kahpe ayı [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:05 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 beybi beybi baksana eteğini açsana lambaları kapatmadan loplarını saçsana oyhh beybi beybi wer ar yu fırom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bu tenceye attım yemek koş bak altı yanacak Eldiven giy elin acımasın tencere çok sıcak Istakoz tam kıvama gelmiş çok lezzetli Lan bu Arma usta çok marifetli Omg nefis olmuş bu yemek Wtf! hadi hemen yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Othanx seri girdi araya Tepetaklak oldu Arma Hemen yazdı yeni eser Randımanını kim keser Ardından attı elini fiziğe Nasıl hesaplanır yol gösterdi patiye X=VxT dedi, bu şiirde burda bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Adada yaşar ramazan manzaralı adada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 olmadı [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:19 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:21 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Pastörize süt aldım tarihi geçmiş Aman içmeyeyim tarihi geçmiş Sabah giderim tüketici haklarına Sanki çorap örecem sütçünün başına Akşam akşam sütüm yok Ne yazık ki sular da yok Gayri bakkala gitme vakti Elma suyu alma vakti Rambo market kapandı mı, susuzluktan ölünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Aradım seni ama Raha çıktı yine Merak edersin diye not bıraktım Allaha şükür, iyiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Queen Q klavyeyi hep sevdim, usulca kalbine girdim eskiyi özledik biz hep evim bomboş artık ne varki olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar