Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ya neden sürekli birileri doğuyo :S Ne zmn kişisele baksam eheree ii ki doodun hede , holeeey bgnn höbele dooğdu , yyuppiiii höde 5342 yaşında dopikleri görüorum... Evet! kıskanıyorm arkadşlar... Bnm doum günümde de dopik açın ( 27 kasım =p ) moralim bozuluo... Bende ii kii Dooduun Horibıııll holeeeeeyyy tey tey tey die dopik istiorum... Yetkililere sesleniorum bnm de egomu tatmin edin =P (eet gece gece sapıttım.. ) Neyse arkadaşlar bnm doom günümde de eheree mihir die topic açmazsanız küsücem artık hıhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben şiir yazıcam.inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet la! bana da topik pls (30 eylül) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ehe ben bugün doğdum(30.07) bana yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende istiyorum (27 ocak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 abı cok gec artık hepsi doğdu doğmadan öcen söleseydin düşünürdük bi yolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 horrible 1 gün sonra doğmuşun benden, ben sana açayım sen bana aç :D veya çocukken yaptıımız gibi birlikte bi topicte kutlayalım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben her sene dogmuyorum işte. 29 şubat benim doğum günüm seneye var. unutmayın yazın ajandalara 4 sene de bir topic zaten. kutlayın lağn benimkini de:mıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne güzel 4 senede bi yaşlanıyosun he?? ben 4sene sonra 4yaş yaşlancam sen 1 yaş haksızlık ama:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 öyle ama işte bize topic açan olmuyor.. :mıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 17 eylül babs benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 asıl cennet/cehenneme gidince napıcaz onu düşünün. her gün binlerce insanın doğum ve ölüm günlerini kutlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar