kalima Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Arkadaşlar 1.65 SI patch'i 10MB büyüklüğünde normal client 9MB eğer bir de faundations varsa cabası patch bu hafta gelicek, mutlaka bi pendragon'a bağlanın bu ara patch günü sefillik çekmeyin[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yaw millet 1.65 e gecio biz hala italy vortigernde 1.60 ta surunuyoz :( en iyi ihtimalle 3 hafta sonra 1.62 gelcekmis[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 kim tutuyo gelin abi us'e. :lol:[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 release time window fln koymuşlar bayağı güzel gözüküyor 1.65 hepimize hayırlı olsun :P[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bence patchleri geriden takip etmek super abuk sabuk seyler geldigi zaman US de onlara katlana katlana cogu zaman oynuyorlar... oysa bize cogu zaman duzeltilmis halleri gelioyor euya.. msl simdi tam patch nolari aklimda degil uzun suredir oynamadigim icin ama 1.61 mi ne vardi US de bi klassa cok avantaj sagliodu..herkes forumlarda agliodu falan oysa euya direk 1.61 gelmeden 1.62 geldi bu soun cozulmus halde.....kimsede bu classin ustunlugunü cekmek zorunda kalmadi.... ehem dedigim gibi uzun zamandir oynamadigim icin patchler ve hangi class oldugu aklimda degil tam....
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abuk sabuk bi$ey neden gelsin yahu? adamlar test server'ında bisuru tester'la beraber haftalarca test edip aktif ediyolar patchleri.havadan indi hadi kodum diyip koymuyolar serverlara.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
kalima Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yok yok geliyo bazen abuk şeyler:) ama geriden gelmek cazip değil abi daoc un en kötü yanı keşfedecek hiçbişey olmaması ve patchler bu güdünün giderilebileceği tek an çoğu zaman yenilikleri görmek için dayanamayıp pendragona giriyorum ben geriden gelince bu şansın yok yine daoc tanrıları kuralları koymuş oluyo (malum muhabbet, bu böle yapılır, bu böle kasılır tanrıları)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
kalima Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bi de patch yarın girin bence pendragon'a :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben dun girdim 30 minstrel'le ke$ke quickcast olsaydi dedim.barrowsda mor mob pe$ime takildi speed calmaya cali$iyodum. :) mail aticam minstrel'e quickcast isterik diye. ehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
kalima Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 stun edip flutle mezzleseydin?[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 resistledi. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yaa 14:00 p.m. de gelecek diyo. Bizde 21:00 demek bu :( Bide dial-up la indirmem 1 saat sürse öldü bugünüm :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 8am'de kapancak 2saat sonra gelcek demiyomu? benmi yanni$ anladim? Edit:yanni$ anlami$im 5 saat surcekmi$ cok geni$ patch oldugu icin :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 08 October 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 pendragon=test server[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 beyler bana yeni irklarin statslarini sülüyebilirmisiniz? half ogre falan[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar
Orf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Daha belli degil diye biliyorum ben, daha dogrusu betacilarin imzaladiklari anlasmaya gore aciklamalri yasak... aciklandiysa bana da soyleyiverin bu arada heh Orf - Hand of Modi
Öne çıkan mesajlar