_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Arkadaşlar yaşantınızı objektif bir şekilde incelediğinizde nasıl buluyorsunuz? Mutluyum,eh işte ve mutsuzumdan hangisi sizin durumunuzu anlatıyor ve sebepleriyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 objektif bakan biri sağlık türü bir sorun olmadığı için gayet rahatım diyebilir de insanız doğal illa birşeye takar insan kafaya,kimine göre saçma gelse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 zamanında şurda görüldüğü gibi mutlu olduğuna pişman olabiliyor insan.. hemde eşşekler gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sağlığım yerinde olsa da, hayatıma objektif bakınca bayağı bi mutsuz olduğumu gördüm. sık sık da hayatımı gözden geçiririm zaten. hep aynı, değişen pek bişe yok, arada sırada dalgalanmalar dışında :( şans bana da bi gün gülsün artık yakın bi zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oho pis mutluyum ben şu vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sebeplerinden sanane lem :P mutsuzum işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çok mutluyum bu aralar. tek sıkıntım ankarada olmak. zaten mutsuzluk yoktur benim için, az sigara vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ne mutluyum ne mutsuzum bu aralar. ot gibiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mutluyum bu aralar ama öss var bu sene o baya bi bozuo moralimi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben genelde hep mutlu bir insan oldum şu ararlar tercih telaşı olmasına rağmen mutluyum mutlu ölücem onu da biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hayatimdaki en buyuk hayalimi gerceklestirdigim icin mutluyum. ama bu hayalin devamının gelmesinin önüne geçebilecek engellerin olma ihtimali yüzünden bazen mutsuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hep mutluyum anasını satiyim. napcam böle bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 son bi aydır çok mutluyum. bu sene geçsin en mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 uyku düzenim yok. mutsuzum. sağlıksızım. açım O_o aşığım. yeter dimi bunlar mutlu olmamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Fistan Gülme Spreyi fıslatıyorlar snaırım uykunda :) Bende çok mutluyumm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Şu aralar pek bi sıkıcı geçebiliyor zaman ama mutluyum gayet :) mutsuz olmamı gerektircek pek bir şey göremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mutluyum allaha sukur, mutsuz olmamam gerekicek kadar iyi bi hayatım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mutluyum çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bazen moralımı çok bozan seyler oluyor. sonra yol kenarında çop karıstıran bır çocuk goruyorum. kendıme kızıyorum salak saçma seylere uzuluyorum dıye. boyle de drama yuklu bır mesaj oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 geceleri mutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 çok şükür mutluyum gittikçede dahada mutlu olmaya devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 genel olarak hayatımdan çok mutluyumda.şuanda mutlumuyum değilmiyim bilemiyorum :D.şu ağustos geçsede mutlu olduğum kesinleşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mutsuzum, yorgunum, tatil de yapmadım hem.. -benim hiç, benim hiç iç huzurum olmadı abi +hadii leann yok valla şu sıralar üzerimden tır geçmiş (geçiyor) gibiyim. Allah reel hayatta tır altında bırakmasın.. bi de tatil yapayım artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mutluyum makalemi seneye bitirirsem ve yeni projelerime başlarsam daha mutlu olurum sanırım. tabi mezun olma vakti gelince baya bir çelişkilere gireceğim sanırım ama daha 2 sene var :p Yanlız diğer insanların makalelerini okudukça hafiften komplekse giriyorum benim çok fizik ve matematik öğrenmem lazım daha. ya da diğerleri gibi 10 kişi yazmak lazım makaleleri :p [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:05 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Duruma göre değişiyor. Mesela evde yalnızsam , alkol yoksa , msn'de kimse konuşmuyorsa mutsuz olurum , canım sıkılır. Eğer arkadaşlarımlaysam genel olarak mutluyumdur falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar