Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu musunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yaşantınızı objektif bir şekilde incelediğinizde nasıl buluyorsunuz? Mutluyum,eh işte ve mutsuzumdan hangisi sizin durumunuzu anlatıyor ve sebepleriyle..
Mesaj tarihi:
objektif bakan biri sağlık türü bir sorun olmadığı için gayet rahatım diyebilir de insanız doğal illa birşeye takar insan kafaya,kimine göre saçma gelse de.
Mesaj tarihi:
sağlığım yerinde olsa da, hayatıma objektif bakınca bayağı bi mutsuz olduğumu gördüm. sık sık da hayatımı gözden geçiririm zaten. hep aynı, değişen pek bişe yok, arada sırada dalgalanmalar dışında :(
şans bana da bi gün gülsün artık yakın bi zamanda
Mesaj tarihi:
hayatimdaki en buyuk hayalimi gerceklestirdigim icin mutluyum. ama bu hayalin devamının gelmesinin önüne geçebilecek engellerin olma ihtimali yüzünden bazen mutsuz oluyorum.
Mesaj tarihi:
bazen moralımı çok bozan seyler oluyor. sonra yol kenarında çop karıstıran bır çocuk goruyorum. kendıme kızıyorum salak saçma seylere uzuluyorum dıye.

boyle de drama yuklu bır mesaj oldu bu.
Mesaj tarihi:
mutsuzum, yorgunum, tatil de yapmadım hem..

-benim hiç, benim hiç iç huzurum olmadı abi
+hadii leann

yok valla şu sıralar üzerimden tır geçmiş (geçiyor) gibiyim.

Allah reel hayatta tır altında bırakmasın.. bi de tatil yapayım artık..
Mesaj tarihi:
Mutluyum makalemi seneye bitirirsem ve yeni projelerime başlarsam daha mutlu olurum sanırım. tabi mezun olma vakti gelince baya bir çelişkilere gireceğim sanırım ama daha 2 sene var :p

Yanlız diğer insanların makalelerini okudukça hafiften komplekse giriyorum benim çok fizik ve matematik öğrenmem lazım daha. ya da diğerleri gibi 10 kişi yazmak lazım makaleleri :p

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:05 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Duruma göre değişiyor. Mesela evde yalnızsam , alkol yoksa , msn'de kimse konuşmuyorsa mutsuz olurum , canım sıkılır. Eğer arkadaşlarımlaysam genel olarak mutluyumdur falan filan işte.
  • Yeni Oluştur...