Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 muhabbeti bok etmeyin sonra başka şehirlerden düdükler gelip 15 sayfa konuşmuşsunuz buluşamamışsınız diyip havalanıolar.. sadece uygun olduğunuz günleri yazın 12-22 ağustos arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yaparız güzel olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Madcat sen bakma onlara... izmir onlardan kat kat fazla buluşma yapiyor (en azından bu yıl öyle oldu.) buluşup ta foruma yazdıklarımızı saymıyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 o değilde ben c.tesi olsun dedim ogün benim işimin olduğunu unuttum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bu kadarcıksak zaten kendimiz bulusuruz yok mu baska adam izmirde ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 llama var bir de.dün gördük adamı buluşalım diyordu.ben haber ederim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 orhan tamam olm lan party'i attıysak adam bulurum ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şuan itibari ile buluşmadan haberim oluyor pyrocum saolsun çok sitem ettim geçenlerde askerden geldik kimseyi göremiyoruz diye ee artık habi gidelim çimlerde sohbet mohbet bişeyler yapalım valla ne dota oynıcak halim var benim bu yaşta nede başka bişey yaşlandık artık yaşladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sae 12sinde bende geliyim gezdir lan berı oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ya bide bana gelişmelerden haberder edinde unutuyorum bu bölüme bakamyı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tamam da diğer izmir bulusma topiklerini uplamayalım lütfen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: sae 12sinde bende geliyim gezdir lan berı oralarda gel gel ama hemen git git charını kas daha instance yapıcaz dur oyundan da yaziym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: Othranx üye § 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bu kadarcıksak zaten kendimiz bulusuruz yok mu baska adam izmirde ake daha ne istion yahu :D 77leri çağırın istiosanız :D.geliyoruz diyip gelmezler ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 veya gelip direk giderler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 taam lan beni de sayın. aym in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 geliceklerin listesini yapalımmı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 5-6 kişi +- saeros işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 lan party yapılmıyorsa gelirim bende büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 her buluşmada tanımadığımız insanlar gelirim giderim muhabbeti yapıyor işallah bu sefer cayan olmaz... 1)Metket 2)Othranx 3)hardter 4)redogski 5)saeros 6)senko 7)lexius 8)payro tabi 9)gotique 10)utopique 11)marlonuque 12)leviee 13)apeiron? (gelir mi?) 14)llama 15)cleo? (sılaaaa) 16)bılek ays başka varsa bilmiom benim tanıdıklarım bunlar gelirlerse eywallah diğerleri de 17 18 diye gitsin işte bi de gelebilcek zamanları yazsınlar.. metket-Her zaman.. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:52 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 apeiron gelir belki tedicitte gelebilir ama cleo dan pek emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oo 17 18 kişi , sadece bulusmaya cıkarsa helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sanset? manje? hahahahaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 beyler kesin bişey söylemiyim güzel sanatlar sınavı fln var benim. tarih hele bi tam belli olsun. kesin bişey söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 beni de yazın listeye gelirim özledim pati halkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gel tedi gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar